2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-26 13:08:12

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-26

Egyeztetés
Régóta kedvencekben, de sok kis apró tényező vezetett a telefonáláshoz. Egyik írója máshol botrányos volt, munkásságát végignéztem és Laráról írt beszije megtetszett. És nyilván arra is kiváncsi voltam milyen lehet Fere egy kedvence. Általában a magam feje után megyek, de most elfogadtam mások meglátásait.
A telefont bár nem Lara vette fel, gond nélkül lehetett egyeztetni időpontot, a 15:00-át , a hang kedves és barátságos volt. Lara egyik barátnője volt, a nevét is megkérdeztem, elárulta. Remélem még őt is láthatom.
Megközelítés
Metrópótló busszal a Klinikákig, majd kis séta. Előbb odaértem, de a telefonban értett házszámból nem volt /B. Visszafele sétáltam és ott már volt olyan épület ami megfelelt és el tudtam hinni hogy itt lesz. Innen hívtam is Larát 14:59-kor, most ő vette fel, és kiderült félrehallottam korábban és a jó helyen állok. Így már azonnal mehettem is időveszteség nélkül.
Helyszín
Ez egy új építésű lakópark, állagával és minőségével messze kiemelkedik a környék többi épületétől. Lifttel megyek kivételesen, talán majd legközelebb felgyalogolok. Nem lehet panasz a lakásra, több helyiség is van benne. Egyedül Larával találkoztam, már venném is le a cipőt, de mondja jöjjek be nyugodtan a tetthelyre és ott vegyem le, így is teszek ahogy kéri. A tetthely egyébként tökéletesen szexre kialakítva. Azaz az ágy végével szemben egy bazi nagy tükör ínyenceknek. Az ágy franciaágy, széltében hosszában hatalmas. A lepedőt szemem láttára húzza fel, még segítek is benne, ez friss. Igényes lány, ráadásul példaértékű rend és tisztaság. Az igényességére további példa a fürőszobában a szájvízhez a kispoharak: millió van belőle. Kád a tusoláshoz.
Lara külseje
Nagyon durván fiatal Lara, tetszetős arc jobbféle szomszéd lány típusú, tinilány imidzs, abból is az ártatlan. A képeken lévő test jó kiindulópont, élőben még jobb is, komoly sportolói edzői munka van benne és szeretné még jobban kidolgozni, persze nőies vonalon és nem muscle nagydarab Laraként. Mondjuk nekem így tetszik, hibátlan és ami külön lenyűgöz a bőre selymessége, mintha előttem fürdött volna tejben. Illata is tökéletes, nem az erős illat, hanem a kellemes. Mellei nagyon feszesek, punci hibátlanra borotvált. Az arányok nagyon jól el vannak találva rajta, megértem a visszajárósokat. Főleg mert a külsőhöz végtelen kedvesség és lelkiismeretesség társul, nagyon jóságos meg korrekt lány. Kommunikáció az egyik erőssége. Amolyan stresszoldó kommunikációnak is elmenne, öröm őt hallgatni.

Action
Még az ajtóban, előszobában üdvözöljük egymást. Bent cipőlevét ahol ő kéri, majd tusolás, szájvizezés. Még segítek neki az új lepedő ágyra terítésében, majd az ágyra telepszünk. Érdeklődően megkérdezi mit hogy szeretnék, mivel kezdjünk. Látszik rajta hogy nagyon elégedetté akar tenni. Nem bonyolítom túl, gyorsan mondom neki hogy a franciás kezdés klasszikus örök sláger és már szájával indul is a natúr kényeztetés, finom francia, nem durva de nagyon jól esős, ez változik 69-é, és a szép kinézetű punciját nyalom. Majd gumit húzunk, még sikosít és a kezdésnek a szembőlt választjuk, missziben teszem be, és közben gyorsan a csókjával is élni szeretnék, igazi nyelves csókolózás, csak a tempónk tér el, ő lassabban én gyorsabban járatnám a nyelvem a szájban, megbeszéljük ő a lassabb érzékibb nyelvjátékot szereti így kérésének megfelelően hozzá igazodom, és visszaveszek a tempóból. Közben lábakat kérésre nyakamba teszi, ez megy egy darabig,miközben csókolózunk vagy a nyakát csókolom, a fülnél érzékeny lesz így azt abbahagyom.
A tükör jobb kihasználása érdekében az ágy mellé állok, ő az ágyon és hátulról csináljuk, mondjuk ha én is felmennék az ágyra klasszikus kutyusra jobban érvényesülne a tükör, de így is pompás látvány ő nekem, a hátát simogatom dugás közben néha. Néha a fenekét fogom vagy a derekát. Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.
Pici beszélgetés, míg beszélgetünk ujjam simizi a punciját, sőt egy ujjal be is hatolok és gyors nedvesedést fedezek fel, jól reagál, témaként többek közt kiderül hogy olvas, érdekli a fegyencedzés című könyv, meg van már neki mind a három. Meg hogy elmondja hogy eddig még csak itt a nyalástól volt orgazmusa, aktussal még nem érték el nála, és hogy puncinyalásban ha valaki nem elég ügyes és kéri szívesen mondja hol nyalják meg ilyenek.

A második kör szájbaélvezéses történet lesz, az ágy másik végébe megyünk nem ahol dugtunk hanem ahol a ruhám vettem le és oda állok ő négykézláb az ágyon és a farkam kényezteti, kézhasználat nélkül, rázza a fejét jobbra-balra farkammal a szájában és közben azt látom hogy a lepedőre nyálcseppek folynak, jól felépített műsor ez, szájbaélvezés az eredménye. Kimegy a fürdőszobába, visszajön és érzem hogy szájvizezett is, mint írtam nagyon igényes lány. Az ágyon vagyunk, közel egymáshoz. Az órájára nézek és még van idő, megkérdezem egy harmadik kör így ugyanígy ahogy az előbb történt belefér-e neki, azt mondja igen. Elismételjük ugyanolyan elemekkel, fejrázással, most már nyál nem folyik, viszont a technika nagyon jó, ez a fejrázós, így harmadszor is kivégez a szájába megyek el. Ja igen, a szájbaélvezéseknél annyi kérése volt Larának hogy szóljak mielőtt élvezek, hogy fel tudjon készülni. Betartottam ezt a kérését, most is jeleztem, majd élveztem. Ismét fürdőszobába megy megszabadulni a kisadagtól. Visszajövet odaadom neki a virágot és elmegyek még letusolni. Mikor tusiból visszajövök már a piros színű lepedő lehúzva, az új vendéget már újabb tiszta fogja várni. Tényleg igényes lány. Az előszobában búcsúzunk egymástól és el,lefele is lifttel. Legközelebb lépcsőn jövök,kipróbálom. :)
Elszámolás
Ez az egyik legbarátibb az oldalon, még mindig a legnagyobb virágszál alatt két hajszállal. Ezáltal komoly versenyelőnyhöz juthat. Nekem jól jött mert így a hónapba még belefért Lara is. Máskülönben lehet később vagy sose találkozunk, túl sok a kedvencem. Ráért a legvégén odaadnom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon lelkiismeretes, a saját élvezése elé helyezi a vendéget, vendégcentrikus és nagyon figyelmes meg barátkozós. Nálam egyértelműen barátnő feelingre ajánlott kategória. És nagyon igényes is. Ha érvényesítjük az embert barátjáról közmondást hát biza érdemes lesz a barátnőit is meglátogatnom.
Ez pedig Lara neked szól ha olvasod: Fegyencedzés - A végső kritika #1 - rövid összefoglalók: https:/www.youtube.com/watch?v=lSlYHVD22HI
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 14db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 12db
(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.