2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Cindy szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-25 22:46:21

niemandino
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Cindyt tegnap szúrtam ki a hírdetők közül, idaig mem látta, gondoltam biztos újonc! Nagyon szép csaj, arcos képekkel hírdet, s ez megkönnyítette a választást.
Telefonon hívtam, elsőre felvette. Nagyon kedves, közvetlen hangon tályékoztatott a lehetőségekről. Egy órás randiban egyeztünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, A főváros legszuperebb lakoparkja. Könnyű odatalalni. Kocsival mentem, s nagy meglepetésemre könnyen találtam parkoló helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern lakópark, rendezett parkosított környék, szép tiszta lépcsőház, szép modern lakás, szép tiszta fürdőszoba.
Megérkezésem után kicsit ismerkedtünk, kiültünk cigizni a szép nagy teraszra.Fantasztikus panoráma.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint említettem Cindy egész alakos, arcos képekkel hírdet. Nagyon jó alakú, szép arcú, csinos csaj. Amikor beléptem, megnyugodhattam. Az életben is tökéletesen ugyanaz. Semmi retus, még a kor is stimmel. Nagyon megnyerő volt, hogy közvetlen stílusban fogadott, mintha régi barátnőm lett volna.

Action
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Öt-tiz perc barátnős heszélgetés után elmentem tusolni. Mire visszatértem Cindy megszabadult falanyi forró nadrágjától es pólójától. Így most mar telses naturáliaban láthatta, hogy jól döntöttem! Csinos formás csaj, természetes közepes formás cickókkal, még formásabb popsikkal. S ami még egy jó pont, valami minimális keves tetkó zvarta meg hamvas bőrének egységét,
Nagyon bejött nekem, oda is léptem hozzá, csókváltasunk, nyalasba falasba nemt át, kíváncsi kezem bebarangolta szep egyenletesen barna bőrének minden zeg-zugát.
Majd leterítettem a francia ágyra, smmost már szájjal, nyelvvel folytattam a barangolást, egészen le hamvas kelyhéig. Igen finom puncija van, falatoztam is belőle mohón és sokáig. Úgy ereztem reakcióiból, testének ütemes hullámzásaból, remegéséből, hogy kedvére volt nyelvemnek játékos ficánkolása. Először előről, aztán hasra forditva hátulról is jót lefetyeltem egyre nedvesedő puncijából.
El lettem volna igy reggelig, de aztan Cindy javaslatára en vágtam magam hanyatt. Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban. Nagyon jó csípő technikája van, se remekül időzített tempóban vagtáztunk így egy fantasztikus orgazmus felé! Hagyott szépen lenyugodni, majd letisztogatott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popó es a szájba élvezés extra, ezt előre tisztáztuk, ezt nem vettem igénybe, a többi mind stimmelt. Megkaptam mindent amit szerettem volna. Sőt többet, egy igazi barátnői feelinget. A szolgáltatással arányos rózsaszálakat első alkalom révén előre egy asztalkára helyeztem.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Szindy nagyon jó döntés volt, igazán kedves, közvetlen lány aki szép arcú, jó alakú formás lányka. Nem mellesleg remek és oddadó szolgáltató.
Remekül éreztem magam vele, s azzal a gondolattal,távoztam, hogy itt bizony törzsvendég leszek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-15 15:20:30
A beszamolód a alapján most írtam is neki és foglaltam időpontot !

forrego
Lelkes irogató
2020-09-07 18:09:45
Kellően informatív, semmi sallang, a hangulat átjött...

2020-09-04 12:20:46
Megkaptuk a külsőt, és azt is, hogy jó hangulat szolgáltató. Ez ritka egy beszámolóban. Köszönjük.

2020-08-28 00:35:26
Szép első beszi, indításnak igazán jó és étvágygerjesztő írás Cindyről. Gratulálok... persze szívesen olvasnék a visszavágóról is!

2020-08-27 15:08:33
Már ki is javította. Cindy figyel ránk! : )

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-10) : Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit.

(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 2db
(2020-09-28) : Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának.

(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

nagyon jó: 3db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-10-17) : Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg.

(2020-09-14) : Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk,

: 3db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-10-10) : A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk,

(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal