☆TIA☆ erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

☆TIA☆-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-25 22:33:40

Canaletto
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

☆TIA☆ reagálása

Drága Canaletto! :)
Hát az egyik...hanem a legjobb humorérzékkel rendelkező vendégként tartalak számon,már attól jobb kedvű lettem amikor időpont egyeztetés céljából felhívtál.:) Intelligencia,humor,hibátlan úriember viselkedés a lehető legjobb kombináció és ez téged maximálisan jellemez.Bár sok idő telt el legutóbbi találkozásunk óta azt gondolom az elözőhöz hasonlóan nagyon jól éreztem veled magam.Ha mint szolgáltató adhatnék én is lila minősítést oda adnám neked.:) Köszönöm,hogy engem választottál,a minősítést,ezt az igényes beszit és a sok kellemes percet. :)
Mindig várlak sok szeretettel:
Xoxo
Tia

☆TIA☆ beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régen szerettem volna viszontlátni. Most végre módom volt rá. Az első hívás csak kicsengett (biztos dolga volt :) ) , egy óra múlva, másodikra elértem. Telefonos nincs, nem szalon. Jót beszélgettünk, a szokásos vicces-nevetgélős modorban, már ezzel feldobta a napomat. Megbeszéltünk egy délutáni találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tia fél éve foglalta el új rezidenciáját, amit végre én is megláttam. Nincs messze az előzőtől, a Vörösvári út túloldalán található egy csendes mellékutcában, könnyű megtalálni. Az utca neve nagyon találó, esküszöm, Tiáról nevezték el. (Nem Szél, nem Vihar, aki felhívja, rögtön megérti, miért mondtam) Nem volt kedvem autózni, a kék busz elvitt a Flóriánig, onnan tíz perc séta. Parkolóhely rengeteg van, de már ez a környék is fizetős. Szépen felújított park is van a közelében, ha korán érkezel, ott elüldögélhetsz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ez már nem panel, és nem kell liftezni sem. Körülbelül öt lépcsőfokot kell megmászni, szívbeteg öregurak is megpróbálhatják, maximum bent kapnak majd infarktust Energiabomba kisasszonytól, de az már egy másik probléma. A ház valamikor az ötvenes-hatvanas években épülhetett, közepes állapotú, de maga a lakás tökéletesen felújított. Valószínűleg egy konyhát és egy lakószobát nyitottak egybe, így a tetthely nagyon tágas. Az egésznek nagyon jó hangulata van. A fürdőszoba is pöpec, vadiúj. Dizájnos csaptelep, a tervezők valamiért gyűlölik az egyszerű megoldásokat. Az egyik gomb állítja a víz hőmérsékletét, a másikkal nyitnád a vizet. Én persze fordítva próbáltam, nem is jött belőle semmi, de Tia segített. A szobában minimális bútorzat, kanapé, asztal, masszázságy, meg egy kétszemélyes matrac (vagy franciaágy), valószínűleg azon is lehet huncutkodni, én nem próbáltam.
☆TIA☆ külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Tia az átlagnál magasabb, sportos-izmos lány a húszas évei közepén. A képek jól adják vissza az alkatát, valamennyit megmutatnak az arcából is, ami kerekded, kedves, csupa mosoly. Azt kapod, akit és amit a képeken látsz. Mellei nagyok, természetesek, és jól lehet játszani velük, ő se bánja. Fekete melltartó-bugyi kombóban fogadott, ami a masszázs alatt rajta is maradt. Ami a képeken nem látszik, az a fergeteges jókedve, életvidámsága, amivel azonnal jó hangulatot teremt. Nincs az az izgulós kezdő, akit ne tudna megnyugtatni. Mondjuk én már nem ilyen vagyok.... "Az egész lány nagyon egyben van", ezt írtam róla tavaly. Most is ezt kell mondanom. Tavaly óta mindannyian öregedtünk egy évet, kivéve Tiát, aki semmit nem változott, azt is előnyére :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Tiánál ebben is rend van, a masszázs valóban az, aminek lennie kell. Igaz, én most egy kicsit megzavartam a protokollt, a masszázs előtt megkértem, hogy a viszontlátás örömére részesítse egy kis előzetes üdvözlésben a kispajtásomat, amit nevetve meg is tett. De még mielőtt a kiscsávó nagyon beleélte volna magát, véget ért a teaser, és elkezdődött a tökéletes Tia-masszázs. "Sajnálom, pajtás, most rád fogok feküdni", mondtam hű társamnak, és így is tettem.

Tia a vállaimnál kezdte a kezelést, nagyon alaposan átgyúrta a hátamat, a derekamat, éreztem, hogy percről percre egyre erősebben jövök vissza a punnyadásból. Még meg is dicsért, azt mondta, jó izmos a hátam. Ami persze nem igaz, Csehov simán írhatta volna rólam a Ványadt bácsit, de ki ne örülne egy ilyen bóknak?

A felsőtest után a lábak helyreállítása következett, közben az éppen nem kezelt testrészeket gondosan betakarta a törölközővel, és a fölösleges krémet is felitatta vele. Végül a középső fertály is megkapta a szükséges masszírozást, ott már egyes simításoknál huncut gondolatokat véltem felfedezni. A teljes masszázs úgy félóra lehetett, bár sehol nem láttam órát, ha van is, Tia nagyon diszkréten helyezte el. Végül elment kezet mosni, én meg majdnem elaludtam, olyan jólesett a kezelés.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Szóval a masszázs után Tia kiment kezet mosni, és valószínűleg nem ő jött vissza, hanem az erotikusan túlfűtött ikertestvére. A melltartót valahol elveszíthette útközben, és a bugyiból is hamar kilépett (megállapította, hogy engem az csak zavarna), összeölelkeztünk, ő a kezébe kaparintotta és simogatni kezdte a kishavert, én meg besimítottam a nedves puncijába. Így ment egy kicsit a kölcsönös kézi vezérlés, aztán én a masszázságynak támaszkodtam, ő pedig előttem térdelve, guggolva a masszázs alatt elszenderedett kishavert igyekezett rendkívül változatos módon életre kelteni, nem is sikertelenül. Nem tudnám megmondani, a technikája jobb-e vagy a lelkesedése (mit ér az egyik a másik nélkül?), de az biztos, hogy most is óriási performanszban részesített. Nyalogatta a makkot, végig a szárát, a zacsit, egyszerre dolgozott a szájával, a nyelvével, a melleivel és a kezeivel, miközben én folyamatosan markoltam, simogattam, ahol értem. Időnként mélyen bevette a barátomat, aztán a két melle közé szorítva izgatta. Volt, hogy elengedte mindkét kezével, és csak a nagy, meleg, puha szájában járatta ki-be, finom kis nyögdécselések közepette. Szinte mindvégig tartja szemkontaktust, figyel, hogy reagálok, jól csinálja-e. Hát, mit mondjak ... jól :) Az ember ilyenkor szeretné megállítani az időt.

Pár perc múlva megkértem, feküdjön föl az ágyra. A legszebb látvány, ahogy izmos lábait szélesre tárva fekszik, én simogatom a kitárt, nedves puncit (csak a törölköző legyen száraz, mondta később Tia), ő pedig egyre hevesebben szopja a farkam. Az időérzékem megszűnt, míg ő félig oldalt fekve folytatta a felsőfokú franciaórát. Aztán csak elért a vég, egy végső hörgéssel a szájába élveztem. Maradt félig fekve, a szájában tartotta a barátomat egészen addig, amíg én magam ki nem húztam. Fenomenális volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam át a színes borítékot, a telefonon megbeszéltek szerint kibélelve, meg egy szép szelet csokis marcipánt. Pesti/budai átlag, a VSZ extra, mást nem tudok, nem is kérdeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Miután a szeánsz fülledt része véget ért, kellett pár perc, hogy visszatérjek a kis halálból az életbe. Elballagtam zuhanyozni, amihez megint új, tiszta törölközőt kaptam. Még beszélgettünk egy jót, felelevenítettük pár korábbi közös témánkat, aztán nagy ölelkezések után távoztam. Tia nem mindennapi élmény, csinos, kedves, készséges, egy percig sem alibizik. Isteni volt a viszontlátás, remélem, a következőre nem kell ennyit várni holmi külső akadályok miatt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ☆TIA☆ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-29 16:30:26
Bravo! Remek írás. Elmentve a kedvenc beszámolók közé.

2020-08-27 21:42:48
Mesés lila élményű találkozó, ez nem is kérdéses!
Azt hiszem én tudom, hogy mi húzott vissza újból ehhez a bájos, csodálatos Hölgyhöz... :)

2020-08-27 21:38:58
Ahhoz képest, hogy "program közben továbbra sem jegyzetelsz", jól részletezetten és hangulatosan írtál minden fejezetben.
A kedvcsináló hatás nem kérdés, most viszont minimalista minősítés. Gratulálok és köszönöm.

TIA_
Prémium hirdető
2020-08-27 20:46:04
...Számomra is egy lila mínősités a találkozás a reagban mindenképp kiderül...:)))))))Köszönöm a kedvességeteket!
Xoxo Tia

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-27 18:09:47
istennőn sem csodálkozom, abszolute rendben van minden

Funkciók☆TIA☆ legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-06-25) : Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban. A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be.

(2020-03-12) : Egy törölközőt terített rám, amikor a felsőtestemen dolgozott a lábam volt beterítve vele, amikor a lábam masszírozta felhúzta a hátamra -- én végig a kemény-táncos lábát fogtam mikor elértem, néha a lába között a bugyiig is felnyúltam, kezeinek munkája során szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítően jóleső bizsergést -- nem túl erős-fájdalmas tanult mozdulatokkal masszíroz

(2020-01-19) : A hátam és a vállaim kezelésével kezdett és így haladt fokozatosan a lábaim irányába. A fenekemet is gondosan megdolgozta nem csak a kezét, alkarját is bevetve…még két nap múlva is éreztem izomláz formájában Tius kezecskéinek áldásos munkáját :)

felejthetetlen: 4db
(2019-09-22) : Pillanatok alatt lekerült a melltartó is és a számat a csókos ajkai után a csodás cickóira helyeztem. Közéjük fúrtam az arcomat, szoptam nyaltam az izgató bimbókat, Tia meg folyamatosan izgatta a farkamat. Ekkor én már teljesen fel voltam izgulva, kezecskéi között meredezett is zászlom rendesen… de ez a huncut leányzó, hogy egy picit még „szenvedjek” a massz.padra parancsolt.

(2019-08-13) : Hihetetlenül jól masszíroz. Alapból nagyon kötött izomzatom van, és a masszások során azért szokott fájni. Tiát megkértem, hogyha lehet kicsit finoman bánjon velem. Masszírozás során megjegyezte, hogy milyen jó seggem van,

(2019-06-15) : Krém és kezdődött egy erőteljes izom oldás, mindenre kiterjedően. Ezután türcsi hátamra és jobb lábammal kezdve, fenekemmel befejezve. Keze szinte csak véletlen szerűen érintette a zacsit.

nagyon jó: 10db
(2020-08-24) : Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg!

(2020-07-19) : Fentről haladt lefelé válltól egészen az achillesig, minden izomcsoportnál hosszasan elidőzött, amennyiben csomót talált és gondosan fellazította azokat. Közben nagyon kellemeset beszélgettünk, Tia nagyon jó humorú, kedves teremtés és ehhez párosul, hogy nagyon jó a beszélőkéje.

(2020-06-21) : Zuhany után felfeküdtem a masszázspadra, egy törölközőt rámteritett és kicsit masszírozással egybekötve teljesen felitatta a vizet rólam .Majd elkezdett masszírozni ,teljesen ellazultam,közben beszélgettünk , halkan szólt a zene.

: 5db
(2020-08-20) : Nem tudom barátnős feeling kihozható-e belőle, bár gondolom ha valakinek arra van igénye azt is abszolválja simán, én mindenesetre a pornósabb franciát szeretem és volt is benne részem bőven. A félreértések elkerülése végett én már az elején közöltem is Tiával, hogy kifejezetten a vadabb szopást szeretem, úgyhogy már a legelején ennek megfelelően vett kezelésbe.

(2020-01-26) : Arra nem emlékszem hol kezdte de kellően nem kis simi - simi szerű masszázst kaptam. Hát, karok, nyak, kéz és láb. A lábamnál már jöttek a be - be nyúlások folyamatosan. Nagyon jóleső volt a masszázs, teljesen felfrissültem egy hosszú nap után. A bevezető masszázst követően jött az első kényeztetés. Lapozzunk lejjebb...

(2019-09-30) : A zenét leszámítva néma csönd, tökéletes környezet az ellazulásra. Többször nyögtem jó nagyokat és dícsértem, hogy mennyire jó ami történik. Különösebben nem erotikus ez a rész, nincs ráhangolódás, onnan tudhatod, hogy jön a finomság, hogy elkezdi cirógatni a hátadat.