49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Méri szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Méri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-24 22:56:36

Tibor57
Mindentudó
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Méri reagálása

Drága Tibor 57!
Köszönöm hogy fáradoztál az írással , és hogy időt szakítottál 1 randira.
Jólesik annyi kihagyott idő után újra látni, és érezni az ölelésed! Remélem még sok ilyen élvezetes pillanatokban lesz részünk.
Ölel és csókol a Te kis boszid -:)))

Méri beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk időpontot. Figyelni kell a kiírt időpontot, mert változó az elérhetősége. Nekem első hívásra sikerült elérni. Nem volt szükségem információkra, mivel hosszabb ideje ismerjük egymást. Csak az időpontot beszéltük meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, könnyen megközelíthető, belváros. Hirdetésében a térképen is elég pontosan jelölve van. A ház közelében láttam üres parkolókat (délutáni órák), fizetős.A pontos címet könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű emeletes épület. Diszkrét bejutás, nincsenek kíváncsi szomszédok. A lakás kis apartman, szoba és fürdőszoba zuhanyzóval. Mindenütt rend és nagy tisztaság, a fürdőszobában sok tusfürdő, fogkefe, fogkrém, szájvíz. S szobában nagy kényelmes ágy,tiszta lepedővel. Méri nagyon figyel a higiéniára.
Méri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egyszerű lenne azt írni olyan szép hölgy mint a képeken, de nem. Valóságban még vonzóbb. Kedves mosolygós szép arc, selymes középhosszú haj, csábító barna szemek. A cicik engem mindig elvarázsolnak, a feszes popsival nem lehet betelni, állandóan simogatásra csábítanak. Ami a képeken nem látszik as a kisugárzás amivel elcsábít, felizgat.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mi már ismerjük egymást, tudjuk ki mit szeret, csak élveztük egymást. Nagyon odafigyel a vendégre. Egy órát voltam nála, pontosabban vele. Nagyon kedvesen fogadott. Első a kézfertőtlenítés volt, ez érthető is. Megbeszéltük kivel mi történt az legutóbbi találkozásunk óta, majd kaptam egy tiszta puha törölközőt ,gyorsan fürödtem, siettem vissza a szobába. Az ágyon egymást öleltük, simogattuk egymást és csókcsata is elkezdődött, nagyon finoman csókol. Nagyon vágytam Méri testének újbóli felfedezésére (nem lehet megunni) ezért én kezdtem végigcsókolni minden egyes négyzetcentiméterét a testének. Eljutottan csodálatos puncijához, ahol hosszabban elidőztem. Remélem sikerült kis örömöt szerezni Mérinek. Majd ő kedveskedett nekem hasonló módon, csodálatos , sokszor molytorkos franciával kényeztetett. Elég hosszan élveztem tevékenységét, nagyon jólesett. Gumit kértem, lovagló pózban kezdtük, közben simogattam csodás testét. Más terveim is voltak, de hosszan élveztem ezt a felállást, annyira jó volt, hogy így lett végem. Megtisztogatott, majd összebujtunk, ezt nagyon szeretem. Egy kis időt még beszélgettünk. Sajnos letelt az idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe, pesti átlag, átlagon felüli élmény.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Méri nagyon kedves, gondoskodik, hogy a vendég jól érezze magát, odafigyel az igényekre. Persze elvárható hogy a vendég is nőként kezelje Mérit és tisztelettudó legyen. Csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Méri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMéri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-08-28) : Visszatért barátomhoz ismét többször cuppogós élvezettel teli mélytorkos franciával ajándékozott meg. Mondtam neki , hogy most én szeretnék élvezkedni testén, ami nem volt ellenére. Újabb istennőhöz méltó csókolózással folytattuk én is végig csókoltam finom testét ikreit is bele vonva a végállomás a punci volt. Ott egy hosszabb időt töltöttem el, aminek meg is lett a gyümölcse nagyot élvezett

(2019-03-06) : Látszott rajta hogy nagyon kedvére van ez a játék, napokig tudná folyamatosan csinálni, de mivel én már veszettül felizgultam, megfogtam a fejét és ráhúztam a farkamra azt a száját aminek a szegletében csintalan mosoly kóricált. Szabadjára engedtem kicsit ezután,

felejthetetlen: 15db
(2020-10-15) : Finoman inditott, de hamar usztam mindenhol a nyalban. Vedelemert nyultunk es folem ult. Volt, hogy tekerte a csipojet es volt, hogy csak csattogtunk, ahogy belefert. Megfordult es hattal ugyanezt elkovette! A popsi latvanya csak nehezitette a dolgomat, mert hamar kivegzett volna. Ezert hanyadt fekudt es szembol valltunk eggye. Csokok kozepette ert a robbanas!

(2020-08-06) : Leginkább rá bíztam magam, és hagytam hogy kényeztessen. Testem minden porcikáját üdvözölte,cuppogva haladt lefelé,keblei ,kezei,szája,majd később a kedvemért kibontott haja is mindenütt simogatott.

(2017-05-08) : majd a kedvenc 69- be fordulást követően érkezett a turbó- fokozat, egy a HÖLGY által előadott, teljességgel kézmentesen, végrehajtott szemkontaktusosan kivitelezett csodálatos francia nyelvlecke.

nagyon jó: 17db
(2020-08-26) : Finoman indít majd egyre nagyobb lesz az étvágya, minden porcikámon végig cuppog ! Majd ha kellően felizgat, ami őt is felizgatja akkor jön a másik nagy kedvencünk a francia. Semmi nem marad ki, de a sorrend sem mindegy, hiszen kell annál izgatóbb mikor rajtam fekve csókolózás közben a keblei a golyóim maszirozzák ? Majd az egyre keményebb péniszem kapja ugyanezt...

(2020-08-21) : De ugyanugy lassan es kimerten csinalta ahogy En. Hosszan elidozott a mellkasomon es egyszercsak elindult lefele. A zsakot vette kezelesbe, majd egy ovatlan pillanatban tovig elnyelt. De csak egyszer! Ismet a zsakon cuppogott. Ujra es ujra ezt folytatta, amitol orjitoen intenziv erzes volt, mikor tovig vagyok az ajkai kozt. (Nagyjabol, mint egy villamcsapas.) Szivta, falta, szinte csamcsogott rajta.

(2017-07-20) : Nagyon finoman és jól csókol. Majd haladt lefelé és óvatosan finoman közelítve következett a velem egykorú kényeztetése. Az egy dolog, hogy valami fenomenális volt amit és ahogy csinálta

: 17db
(2020-09-16) : ...és lás csodát a csodás érintésének hatására a velem egykorú is éledezni kezdett. Egy kis kölcsönös francia után,úgy éreztem elég kemény vagyok,hogy gumit húzzunk.Őrületes lovaglás következett szemből.Valami frenetikus volt. Ahoz képest,hogy azt hittem nem leszek képes másodjára hadrendbe állni,és sokáig húzom majd,Méri szemből olyan tempót diktált,hogy pár perc múlva tele lőttem a gumit.

(2016-12-09) : Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is.

(2016-09-21) : Ezt követően Méri kényeztetett, mindenre kiterjedő csókokkal, csodás franciába részesített, sokszor teljesen eltüntette a kis barátomat. Vágyamat végsőkig fokozta.