2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dominika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-23 17:56:40

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-24

Egyeztetés
Elérhető:
4
Húsvét tájékán volt egy ismerkedő találkozásunk, jó ideje készültem az ismétlésre. A hét közi ünnepnapon úgy gondoltam, rám férne egy kellemes kikapcsolódás.. Előzetesen nézelődtem, s úgy láttam, ezen a napon elérhető. Reggel az oldalt nézve örömmel tapasztaltam, hogy nem sokára hívható. Nem győztem kivárni a jelzett időpontot, kétszer is próbálkoztam, de sikertelenül. Aztán eljött a kiírt időpont, de megint csak sípoló hangot hallhattam. Már majdnem elvetettem a gondolatot, mikor megszólalt a telefonom, Dominika hívott. Nem megcsörgetett, jelezve, hogy elérhető, hanem felhívott. Ez a gesztus igen becsülendő. Kedves hang köszöntött, s rövid úton leegyeztettük a lehető legkorábbi időpontot. Pont volt időm puccba vágni magam, s sietni a várt randira.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az uszoda és az ömv által fémjelzett új építésű lakóövezet egyik lépcsőháza a sok közül. BKK-tól kis eü. séta, autóval ünnepnap lévén, vadászni kell a parkolóhelyet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kapukódos bejutás után liftezés. Rendezett tiszta lakás. Korábbi találkánk a kisszobában történt, most a nagyobbik, franciaágyas szoba jutott. Az ágy mérete és minősége megfelelő, de a körben futó masszív ágykerettel kerülni kell a közelebbi kapcsolatot. Normál nappali fényben csodálhattam partneremet, nem volt elsötétítés. Az ajtóval szemben a fürdőszoba, minden szükséges drogériai termékkel ellátva. Kádas zuhany függönnyel, és száraz kilépő. A bent létem alatt, kedvesem őrködött a diszkréción. Összegezve, minden feltétel adott volt, egy kellemes együttlétre.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeinek megfelelő, magas, nagyon formás, fiatal leányka. Kimondottan szép arcú. Igéző szemek, ápolt hosszú haj, csókolni való ajkak. Marokba illő, ruganyos keblek, hosszú lábak, formás popsi, kívánatos zárt punci. Kedves és közvetlen volt. Erre szokták a barátnő érzést emlegetni. Cicifix, bugyika, harisnyatartó és neccharisnya volt a fogadó öltözéke. Ahogy vártam is, már az előszobában rabul ejtett.

Action
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
A lakásba lépve mosolyogva köszöntött egy szájra puszival. Most sem tudom, emlékezett-e rám, vagy sem, de nagyon jól esett. Az ajándék édesség átadása után is kaptam egy szájra puszit, de ekkor már nyelve hegyét is érezhettem. Cipő le, s bevezetett a tetthelyre. Én mögötte haladva csodáltam a billegő popsiját, egyre jobban vágytam rá. A szobába érve kicsit beszélgettünk, közben megszabadultam a ruháimtól. Az ajándékot az éjjeli szekrényre helyeztem, mikor távoztam, még ugyanott volt érintetlenül. Megkaptam a törölközőmet, s átléptem a szemközti helységbe, egy gyors felkészülésre. Ő vigyázott rám az ajtó előtt, csak a kért frissítőmet készítette közben a szobába.

Együtt tértünk vissza az ágy mellé. Én gyorsan elhelyeztem a törölközőmet, majd magamhoz öleltem kedvesemet. Kaptam, vagy loptam pár nyelves puszit, de nekem csókkal is felért, a fiatalos, visszafogott ismerkedés. Öleltük, simogattuk egymást, ezt a műszerem hamar jelezni kezdte. Két kezemmel a popsit markolásztam, közben a nyakát és ajkait csókolgattam. Utána a melltartóval küzdöttem meg. Csak akkor sikerült kikapcsolnom, mikor Dominika hátat fordított nekem. Ennek viszont nagy előnye volt, hogy a duzzadó szerszám a popsi gerezdek között pihenhetett. Mi után visszafordult, kérdezte, hogy a bugyit is levegyük-e, de válaszomat meg sem várva, már a térdéig húzta a csöppnyi ruhadarabot. Azonnal térdeltem, és lesegítettem , közben szemeztem az ebédre szánt csemegémmel. Ezt a dolgot meg is említettem neki, mármint, hogy fel fogom falni. Egyből megbeszéltük, hogy ez lesz az előétel, a főétel, és a desszert is. Újra összeölelkeztünk. Csodás volt fiatal testét érezni, s kislányos csókjait habzsolni. Egy idő után leült az ágy szélére, én közelebb léptem, ajkai felfedező útra indultak.

Ágaskodó testrészemet lágyan ajkai közé vette, s tempósan kezdte a nyelvleckét, kis kézi rásegítéssel. Én egyből dicsértem kedvességét, s simogattam hálásan a fejét. Változatos tempóval és mélységgel tette magáévá a már kemény szerszámot. Kérésemre a besegítést mellőzte, de keze nem tétlenkedett, a segédeket birizgálta. Szuperül éreztem magam, ezt sokáig bírtam volna. Megszakítva áldásos tevékenységét, nekem szegezte a kérdést. Én nem akarom megkóstolni Őt? Már hogy a viharba ne! Ez volt a válaszom, s már térdeltem is az oltár elé. Partnerem lassan hanyatt dőlt és feljebb csúszott, hogy rendesen hozzáférjek. Apró csókokért fölé kerültem, majd a ciciknél kötöttem ki. Kis bimbizés után a combik közé ereszkedtem, s nyelvemet végigsiklattam nőiességén. Finom illata és íze még inkább fokozta vágyamat, A csikló pecegtetése után kelyhébe kívánkoztam, s nyelvem itt is jól teljesített. Csípőjén és combjain egészen kis remegéseket éreztem, két kezét a fejemre, egyik lábát a hátamra helyezte. Ezek a visszajelzések igen jól estek, mivel első találkozásunkkor ezeket sajnos nem tapasztalhattam. Így aztán tovább folytattam rejtekei kényeztetését, nagyobb hangsúlyt helyezve a csikló többféle izgatására. Lassú, lehelet finom érintésektől a fürge nyelvelésig, finom szopogatás közbeni nyelvjátékkal igyekeztem mindkettőnk kedvébe járni. Tovább inspirált kedves kérdése, tetszik-e a puncija? Dolgomat felfüggesztve gyors válasz, igen, nagyon!, majd szorgoskodtam tovább. Mindent elsöprő, kitörő visszajelzést nem tapasztaltam, de sajnos nem tudom, hogy kedvesem hogyan reagál, mikor beteljesül. Azt azért konstatáltam, hogy kedvére volt a ténykedésem. Fejem simogatása és testének finom rezdülései ezt közvetítették számomra. Egy idő után kezdte lábait összezárni és oldalra fordult, elvéve kedvenc játékomat, így pár nyelvcsapással elköszöntem.

Mellé feküdtem és simogattam mindenét, újabb kis csókot is kaptam. Aztán hamar ölemnél termett, s csókos szájába vette ismét férfiasságomat. Egyre tempósabban dolgozott rajtam, s mintha elégedett hangokat is hallottam volna közben. Egy időre a golyszikat is meglátogatta, lágy nyalogatás után szopogatással örvendeztette meg őket. Ráérzett az egyik gyengémre, meg is köszöntem figyelmességét. Ekkor már igen csak kemény voltam, s szinte egyszerre vetettük fel a védelem felszerelésének kérdését. Szerettem volna közben csodálni szépségét, ezért pacit kértem.

A vv felhelyezése után egyből nyeregbe akart szállni a drága, de a szűkös adottsága miatt szükség volt egy kis síkosításra. Ezt hamar megoldotta, s már érezhettem is, ahogy a forró szűk punci magába fogad. Ez az érzés és a fiatal szépsége látványa lenyűgöző volt. Na erre még rá tett egy lapáttal, mikor guggoló pozícióba váltott. Hát ez maga volt a csoda! Előttem a ringó cicik, s látom ahogy fel-le szánkázik a rúdon a szép puncika. Egy darabig pacigoltunk. Cicik hol a számba, hol a kezembe, közben kedvesem teljesen magába fogadott, s lassan mozgott rajtam. Áldottam jó sorsomat. Csípőjét két kezemmel fogva mozgattam előre-hátra, s újra és újra csodáltam a szépségét. Egy idő után megkonzultáltuk, s váltottunk kutyusra. Én ezt állva szeretem igazán, mivel az egyik térdem elég rozoga, nem beszélve a combizom görcs lehetőségéről.

Partnerem kérésemet meghallgatva az ágy legszélére helyezkedett, kínálva a lehetőséget. Nem is bírtam a kísértésnek ellenállni, s pár nyalintás erejéig letérdeltem. Utána aztán lassan koppanásig toltam magam a vágyakozó punciba. Néztem a szép ívű hátát, a karcsú derekát, a gömbölyű popsiját, s teljes hosszában megjárattam rudamat a kelyhében. Markolásztam, simogattam mindenét, amit elértem, s ismét dicsértem a szépségeit. Meg is kérdezte, tetszik a popsim? Nagyon szép, mint mindened!, volt a válaszom. Tövig tolva lelassítottam, s egész lassú mozgással élveztem puncija minden milliméterét. Mikor megemlítettem, milyen felemelő ez az érzés, még rá is szorítgatott a dolgozóra.Csodásan éreztem magam. Dominika felvetette a misszi kérdését, gondoltuk, legyen az is. Ahogy szétváltunk, a szűkös punci lefejtette a védelmet. Ezért újra kellett szervezni a dolgot.

Így viszont újra élvezhettem a a lelkes francia tudást. Álltam az ágy mellett s kedvesem ajkai és nyelve keményítették a szerszámomat. Egyik kezemet a combjai közé csúsztattam, s a nedves puncit simiztem. Ő folytatta odaadó kényeztetésemet, s a golyókat masszírozta közben. Megtartva ezt a kellemes érzést öléhez hajoltam, s a nyelvemmel a csiklóját izgattam. Ez nem egy szokásos 69 volt, de igen tetszett. Később egy ujjam is beszállt a játékba, úgy tűnt neki is kellemes a dolog. Egy időre még egy ujjam is beszállt, de ezt nem sokáig csináltuk. Felpattintotta az újabb védelmet, s az ágyra feküdt. Én combjai közé, majd bevezette a szerszámot. Valahogy ez nekem most nem igazán jött össze, de még a gumifóbia bekövetkezése előtt lábait a nyakamba rakva, tövig merülhettem a kelyhébe. Közben egymás szemébe néztünk, hosszú és lassú löketekkel forrtunk össze. Mondják, hogy a jó nem tart örökké, hát sajna így lett. Nem lettem ugyan bánatos, de a gumi győzött. Ezt a témát gyorsan megbeszéltük, majd következett a végjáték.

Ismét az ágy mellett álltam, majdnem duplán. Ezt a feles lemaradást partnerem röpke idő alatt orvosolta. Egyre mélyebben és vehemensebben engedett ajkai közé, nyelvecskéje is aktívan dolgozott. Néztem kedvesemet,
ahogy ráhajol a merev tagomra, s úgy láttam, számára nem lehet nagyon kényelmes. Így javaslatomra egy párnácska a földre, s előttem térdelve folytatta ténykedését. Imádtam, mikor kérésemre szép szemeivel felnézett rám, s ajkai között láttam a duzzadó férfiasságomat. Hát nem sok kellett, pár mozdulata után óriási lövéssel lett végem. Nem húzódott el, kivárta a többi érkezőt. Mikor úgy gondolta ennyi volt, finoman kiengedett. A virgoncok a törlőben végezték, én meg leültem az ágy szélére megpihenni.

Megköszöntem partneremnek mindent amit adott nekem. Viccesen megkérdezte, jól éreztem magam? Mondtam, hogy minden csodás volt, de ezt biztosan érezte rajtam. Helyeslés után oldalról mellém ült az egyik párnára. Combjai széttárva, legszívesebben fejemet fúrtam volna közéjük. Az idő azonban halad, így megelégedtem a punci simogatásával. Mi közben beszélgettünk, egyik kezével a már jól megnőtt hajammal játszadozott,(már ahol még van), én meg a kívánatos puncival. Annyira meghitt volt a helyzet, hogy még most sem hiszem, hogy ez velem történt.

Egy rövid látogatást tettem még a fürdőben, majd összeszedtem magam. Elfogyasztottam a frissítőt amiről teljesen megfeledkeztem, hiába, fontosabb dolgokkal foglalkoztam. Az ajtóban még kis nyelves csókkal búcsúztunk, s Dominika meginvitált újabb találkozóra, ha én is úgy gondolom. Ez igen jól esett, de azért igyekszem a földön járni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon egyeztetett ajándék mértéke teljesen korrekt, tavasz óta nem változott. Mondhatom hogy átlag alatt két szállal, de az egy extrával egy hajszálnyival az átlag fölött. Persze kinek mi az átlag manapság? Amit ettől a kedves lánytól kaptam az ennél sokkal több. Az elején rendeztem, nem került szóba, nem foglalkoztunk vele.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az első randink után vegyes érzések maradtak bennem, ebben biztos benne volt az a tény, hogy nem sokkal előtte lépett erre az útra. Nagyon jó döntés volt, hogy újra meglátogattam Őt. Egy teljesen felszabadult, odaadó, kedves, fiatal szépséggel tölthettem egy órát, aki felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg. Reménykedek, hogy többször is megtapasztalhatom ezt az érzést!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-07 09:15:11
A 100.jól megírtat adtam. Bibibibibibibiíííííííiiiiiiiiiiiiiiiiiíiiiiii!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-24 18:23:51
Örülök a sikerednek, a szerencsés választásodnak és a kiváló írásodnak! Azt a környéket sajna már jó ideje belengi a futószalag effektus ezért én csak távolról örülök a ritka szerencsés találkozásoknak is...

2020-08-24 16:43:44
Az irományod magyarázat arra miért volt az ismétlés és miért vágysz vissza. Szerintem másnak is meghoztad a kedvét Dominikához! Legyen még sok ilyen randitok!

2020-08-24 12:33:14
Sokféle bubusról hallottam már, zsugabubus, puncibubus, na úgy érzem egy újfajta bubus is születőben van a Domibubus. :) Még sok jó élményt Dominikával.

Whip
Már Valaki itt
2020-08-24 11:28:16
Jo a beszi, viszont az, hogy vissza hívott a hölgy azért az lehet kellemetlen is

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-09-28) : nagyon izgató részeket pillantottam meg; formás cicit és egy hívogató puncit. A lábaim közé feküdt és megkezdte a francia nyelvleckét. Nagyon jólesett, bár tartottam tőle, nehogy hamar vége legyen, dehát egy órára mentem úgyhogy ezzel valójában nem lett volna probléma. Kicsit azért cseréltünk is közben, szeretem én is kényeztetni a partneremet, miközben végigsimítom a combjait. Lazított hát ő is egy kicsit, majd ismét visszatért az aktív szerephez és vége is lett.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

(2020-08-14) : Lovaglóba kezdtünk, majd átmentünk kutyusba és végül misszibe, de nem tudnék erre megesküdni, mert a nagy szögelés hevében nem tudtam arra figyelni, hogy pontos leírást adhassak az utókornak. Végül egy olyan pózban fejeztük be, hogy ő az oldalán én meg rajta, így a kemény segg nyelte el az általam keltett lökéseket, melyek néha olyan erős volt, hogy lehet a szeizmográf is kimutatta.

nagyon jó: 5db
(2020-05-15) : Elsőnek meglovagolt többféle variációban, volt hogy ráhajolt a mellkasomra átkaroltam és magamra húztam, volt guggolós verzió és volt az alap. Aztán fordulás misszionárius pózba most én hajoltam rá, apró csókok és nyak nyalakodás közben kézfejeink összekulcsolva. Mondta hogy előveszi a gyilkos doggy pózát eszméletlen pucsítással párosítva. Ez is élvezetes volt de ez sem volt elég hogy, meggyilkoljon :D Javasoltam hogy próbáljuk ki a masszázságyat.

(2020-04-23) : A farkam meg a szájában, néha kezében. Újra gumi és pucsítós dugás, ő ágyon én meg állok, megy egy darabig majd szájbaélvezős tervem előjön, benne van, gumi le és szőnyegen térdel én állok, igazi pornós jelenetet vág le a farkammal,

(2020-04-21) : Ajtónál megfogta a farkamat, odahúzott az ágy közelébe, leült és bekapta. Szépen elkezdett rajta furulyázni, csak kicsit kapta be, majd alulról felfele végignyalta, zacsit se hagyta ki, bőnyálasan is csinálta, de szolid módon.

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,