38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Enikő szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Enikő-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 23:19:30

Fred29
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Tavaly ősszel nagy durranással robbant az életembe, eme kivételes hölgy. Az a találkozó minden várakozásom felül múlta, ezt a sztorit akkor meg is írtam.
Viszont amit nem írtam meg, hogy a megismerkedésünket követő körülbelül hat hétben, pár naponta visszatértem hozzá, annak ellenére, hogy eléggé messze lakom.
Ezen találkozók között volt olyan is ami eléggé spontánra sikeredett, még magamon is meglepődtem, de szerintem Enikő is és jól is esett neki. Ugyanis egy jól eltalált mondatával tudtomra adta mit és mennyire szerente velem akkor, én pedig hétköznap és távolság ellenére, mindent hátra hagyva már mentem is hozzá.
Nem mindennapi eset az ilyen akkor egyszer úgy jó, ismételni meg sem lehetne, de így emlékezetes. De ez már régebben volt.
Azóta ritkábbak lettek a találkozók, így alakította az élet, a hétköznapok, a kellemetlen világ helyzet.
Most is sokszor eszembe jutott, vágytam rá már nagyon.
Amúgy viberen szoktunk beszélni, most legutóbb is így történt. Pillanatok alatt találtunk megfelelő időpontot. Rugalmas velem mindig. Vártam a randink napját türelmetlenül. ;)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Többször jártam már nála tudom már az irányt, a Dunától nem túlmessze van a lakás. De a biztonság kedvéért a GPS is be volt kapcsolva, a forgalom miatt, az is pontosan mutatja. Nem egész egy percnyi sétára találtam parkolót és akadt több is, bár hétvége volt, lehet ez azért is volt ilyen könnyű. A tömegközlekedést nem ismerem, érdemlegest nem tudok erről írni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern, újabb építésű az épület, így a lakás is. Egy buja kis légyotthoz tökéletesen megfelelő. A szoba kellően nagy, az ágy is méretes és hangtalan. Hangulatos a fény és a zene. Szobainas és kis szekrény a lepakoláshoz.
A fürdő tágas, tiszta, higiénia kifogástalan. Minden szükséges a rendelkezésemre állt, tiszta, puha törülköző, szájvíz, stb. Egyetlen rossz szavam sem lehetett semmire. Máshol nem is néztem szét, nem érdekelt, nem is azért mentem.
Vendéglátóm kifinomult ízlését és igényességét tükrözi a lakás minden négyzetcentimétere.
Enikő külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Lehengerlő kisugárzás és határozottság áramlik Enikőből, mindezt tökéletesíti bámulatos külseje. Tényleg az az igazi, dögös bomba nő. Emellett figyelmes, kedves, jó szívű és odaadó is.
Hangja eszméletlenül tetszik, megbabonáz. A nagy szemeivel, igéző tekintetével bűnbe csábít. Arca nagyon szép, minden egyes képén más arcát mutatja, elképzelni sem tudom hogyan csinálja.
Mellei csodásan sikerült mestermunka. Teste minden porcikája izmos, kidolgozott, különösen a kemény feneke. Áhhh, betelni képtelen vagyok vele, mintha meg lenne rajzolva, isteni. Rengeteg ideje és energiája és kitartása lehet ebben, hogy így nézzen ki, ez tiszteletre méltó számomra.

Gyönyörű szép külseje, intelligenciája és érzelmi intelligenciája így egyben fegyvernek minősül és tudja is használni. Ezen adottságaival a férfi ember értelmét térdre kényszeríti pillanatok alatt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Nyitja az ajtót, már nála is vagyok, mosolygunk, nézzük egymást, egy ideje nem találkoztunk. Csevegünk is azonnal kellemesen, utólag vissza gondolva, még csak puszival sem üdvözöltük egymást, úgy bele lendültünk a kommunikációba.
Kedvenc csokit átadtam, bár a legkedvencebbet nem kaptam, de legközelebb pótolom. ;)
Elképesztően szexin és dögösen állt ott. Egy sokat sejtető kis áttetsző köntös volt rajta azt hiszem. Amit le is vett azonnal ahogy a szobába mentünk. Dicsérgetett, ami igen csak jól esett. Én is vetkőzni kezdtem, közben folyamatosan csak beszéltünk, áradtak az azonos gondolatok.

Tusolás után térek vissza a szobába. Enikő az ágyon fekszik hason meztelenül. Mellé fekszem, markolom a világbajnok fenekét, csókolom a vállát a hátát. Válla felett kéjesen rám tekint, már csókol is. Csókja isteni, nyelvét mesterien járatja az én nyelvemen, egyenlőre inkább érzékien. Magához húz, össze simulunk. Markoljuk egymás testét ahol érjük, csodás melleit szopogatom.
A hátamra dönt, jön rám, már vehemensebben csókol sokkal, utána még vehemensebben, nem is tudom szavakkal leírni ezt a szexualitást ami árad belőle. Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen.
Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

Magára hagyja a farkam, visszatér a számhoz, hozzá hajulok, vadul faljuk egymás száját, punciját a farkamhoz dörzsöli. A hátára fekszik, simogatjuk, markoljuk egymást, egyik kezemmel a tarkoját fogom, a másikkal a combját, magam mellé húzom. Testünk szinkronban hullamzik, rendesen pulzál, mint ha már benne lennék, de még egyáltalán nem. Vadítóan kéjes, dögös percek és csak úgy magától jön.
Melleit csókolom, finom, szép puncijába nyalok, elképesztő nedves már, az íze isteni. Az intezitásunk itt sem enyhül. Szívom, nyalom a csiklóját, nyögdécsel, szuszog, kicsit felhúzza a lábát, csípője hullamzik. Csókol újra, gumiért nyúlunk, előtte szopogatja a farkam kicsit, majd felhúzza.

Hátára fekszik, farkam magába igazítja, vadító érzés ahogyan puncija magába fogad, óvatosan előbb. Tempó fokozódik, pulzus emelkedik, csattogunk is már. Csókol, a fenekembe markol, húz magába. Lábait felemeli, hátrébb dőlök, formás lábait össze csukom magam előtt, a combjaiba kapaszkodom, így folytatjuk. Enci szexi hangokat hallat egyre jobban, élvezi, nyögés közbeni dicsérő szavak hagyják el ajkait. Baromira kimelegedtünk a szex hevében, izzadtunk rendesen, pedig én nem is szoktam és még a klíma is hüsítette a szobát. Oda tettük rendesen. ;)
Váltunk, bepucsít nekem páratlan szexi, izmos popsijával, a látvány kivételes. Így hajszoljuk tovább az élvezeteket hátulról.
Fenekét markolom, csókolom a hátát közben, a lábai között hátra nyúl, elkapja a zacsit, gyengéden izgatja.
Ismét hátára fekszik, missziben folytatjuk, az előzőekhez hasonló vehemenciával és így élvezek hatalmasat, az ő szavaival élve akkorát mint egy barbár, a gumiba. Nagyon melegem volt már a végére, kikészítettük egymást, rohadtul élveztem.
Kidöltünk az ágyon szuszogva, ahogyan nyugodtunk le, úgy bújtunk összébb.
Elképesztően értékeset beszélgettünk hosszasan, főleg magunkról, hogy mennyire hasonlítunk. Megnyugtatóan kellemes és pozitív érzésekkel társult ez.
Rengeteget markolászta a fenekem, tetszik neki, jókat nevettünk. Egyáltalán nem sürgetett, de idővel zuhanyozni mentem, megitatott még, öltözés, csók, egy utolsó markolás egymás fenekébe és go.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Jelentősen magasabb az átlagnál, de a hölgy kivételesen egyedi. A színvonal a legmagasabb nála. Mindenki eltudja dönteni, hogy neki mi fér bele, mi éri meg. Nekem megéri, ez kérdés nem is lehet. Az elején adtam át kis borítékban, az ajándékok között. Teljesen korrekt, ezen kívül szó nem esik róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem olyan mint amilyennek gondolnánk, nem egy távolságtartó kimért cicababa. De közben még is ott van benne az egészséges tartás és határozottság, gazdagon sokrétű, kedvelhető, szerethető személyiség. Piszkosul jó humora van, amit sokszor szeret csipkelődéssel tarkítani, én nagyon bírom. A teste pedig maga a tökéletesség, más már nem is kellhet.
Jó érzés ahogyan viszonyul hozzám, a társaságomhoz. Sokszor elmondja mennyire hasonlítunk. A szex erotikával túlfűtött és kellemesen kimerítő vele, kiemelkedően magas fokon egyedien műveli és élvezi.
Nem csak testileg, mentálisan is elmerültünk egymásban. Kedves és intelligens, határozott, különleges a hölgy. Köszönöm páratlanul kifogástalan élményt. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

(2019-12-21) : Enikő a hátamra fektetett, és a már régóta kőkemény farkammal kezdett játszani. Nyalogatta hosszában, majd a makkot szopogatta, majd a golyókkal tette ugyanezt, én pedig moziztam..tényleg úgy éreztem ez nem is velem történik.:D

(2018-08-27) : Ezeken nem lehet túllépni, de ismét kiváló ütemérzékkel a hátamra fordít és feladja a VV-t, majd lóra pattan. Oh, baby!!!!! De jól mozogsz a nyeregben! És a vágta is nagyon jól megy.

felejthetetlen: 8db
(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 8db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 71db
(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről

(2017-07-11) : Lábaktól, egészen a nyakig, kezeket is jól átdolgozva jutottunk el a masszázs végére, amikor is megkért, hogy a többit a földön folytassuk, aminek egyáltalán nem voltam ellenére.