Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 21:34:05

tomee81
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
VTR-en keresztül egyeztettem vele időpontot. Gyorsan vissza is jelzett, szerencsére jó volt neki az időpont.
Megközelítés
A VTR-en megadott cím pontos. Autóval mentem, könnyen oda lehet találni, bár én nem ott parkoltam, mert egy elég forgalmas környék és sokszor nincs parkolóhely. Ezért a közeli pláza parkolójába mentem. Onnan pár perces séta csak az épület.
Helyszín
Újépítésű társasház. Szép tiszta és rendezett a lakás, látszik, hogy foglalkoznak vele. Nálam ez mindig plusz pont. A fürdőszobába sok tusfürdő és hangulat világítás is vab :) A szobában nagy ágy szolgálja a kényelmet, valamint van egy fotel a ruhák számára, bár később gondolkodtam, hogy másra is használhattuk volna :) De a legjobb a nagy tükör az ágy végében, ott kb végig lehet mozizni :)
Lara külseje
Lara már az első pillanatban levett a lábamról. A megjelenése, a kisugárzása, a teste és szépsége már egyből azt sejtette, hogy egy nem mindennapi lánnyal találkoztam :) Nagyon elragadó és intelligens lány. Elég sok jelzőt írtam, de ez mind igaz rá. A testére nem lehet panasz. Egy deka felesleg sincs rajta. A cicik nagyon formásak és pont illik a testéhez. A bőre hibátlan és az arca is nagyon szép. Egy nagyon szép színes és mintás fehérneműben fogadott.

Action
Tusolás után megbeszéltük, hogy nagyjából mit szeretnék. Igaziból csak szerettem volna magam jól érezni és ez meg is valósult :) Szerencsére csók lehetett. Nagyon finom volt. Felfedeztem a testét. Mindíg nagy élvezet egy ilyen csodás testet végig csókolni és érezni a bőre finom illatát. A lábai között kicsit elidőztem, majd kértem, hogy cseréljünk. Finom és lágy a franciája, én nagyon szeretem így. Kértem, hogy húzzunk gumit. Először háturól kezdtük, ő hason és ez egyik lába felhúzva, szeretem ezt a pózt. Közben lehet a formás fenekét markolászni. Majd kértem, hogy forduljon meg, szerettem volna a testét szemből is csodálni. Kértem, hogy a szájába szeretnék élvezni. Ügyesen és finoman csinálta. Sajnos a végén már csak egy tusolásra marad időm, pedig jó lett volna beszélgetni egy kicsit, de csak fél órára mentem.
Elszámolás
A végén rendeztük a dolgot. Teljesen korrenktnek gondolom, főleg, hogy a csók és a szájba élvezés is alap...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon szimpatikus volt nekem Lara minden szempontból. Teljesen jól éreztem magam vele, szerintem még fogjuk látni egymást :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 13db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 12db
(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.