BARBI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 14:44:30

alterboy
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
3
Személyes üzenetben:
3
Először írtam neki üzenetet, aztán ő próbált vissza csörögni de sajnos valami hálózati hiba miatt nem voltam kapcsolható. Később felhívtam és telefonon megbeszéltük a randit egy órával későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A ház előtt sikerült parkolót találnom, egyébként ezzel itt szerintem nincs gond, 50 méteres körben szerintem mindig akad 1 hely. Fizetős a parkolás egyébként. Gps-el mentem, teljesen az ajtó elé navigált.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy kis lakás a második emeleten. Sejtelmes fények ízléses dekoráció, a bejáratnál fügönnyel el van választva egy helyiség, szerintem itt lehet a konyha. Hallottam is hogy valószílüleg van ott egy másik lány, szóval többen is hirdetnek a lakásban. A logisztika teljesen pontos, figyelnek a lányok hogy a makktársak ne találkozzanak össze. Fürdő kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta,zuhanyzókabinnal ellátva, 4-5 féle tusfürdő, illetve szájvíz is van eldobható pohárkával. Szóval van minden ami a higéniához kell.
BARBI külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Őszintén megmondva olyan sejtelmes lágyv ény van a lakásban hogy nehéz megmondani pontosan mit lát az ember.
Így a félhomályban látva, Barbi megfelel az oldalon fent lévő képeknek. Nagyon cuki élőben,bár ezt már a telefonban is észrevettem. Csinos lány,látszik hogy foglalkozik magával. A feneke tetszett a legjobban, ezen kívül mást már meg sem láttam.
Sötét színű fehérneműben fogadott. Jól állt neki. Picike formás csajszi,szerintem senkit nem fog csalódás érni. Az arca is szép, nem kell a kitakarástól félni, csak a diszkréció miatt van.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik! Fordulás után folytatódott a csúszka itt már még érzékibben és így már a tükörben is jól megfigyelhettem Barbi olajos testét fel alá csúszkálni rajtam. Mindvégig a tükör felé pucsít ami olyan látványt bocsájt a popójára,illetve a puncijára hogy pusztán ettől feláll az ember farka. Csúszka közben simogattam a hátát és az isteni popóját .
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
A csúszka végén következett az isteni francia, amit lassan és érzékien csinált. Nagyon jól csinálja,nem akar kivégezni, pedig ha akarná fél perc alatt véged lenne. Jó mélyre beveszi, lassan csúsznak az ajkai a farkamon, még nézni is isteni. Ért a férfiakhoz. Lassan felcsigáz, húz egyre feljebb és a végén kicsit rágyorsít de csak pont annyira hogy nekem a legjobb legyen. Nem emlékszem pontosan hova lőttem,mert kicsit mámoros voltam az érzéstől. Isteni francia volt,minden nap elbírnám viselni.
Utána letörölgetett,közben dumcsiztunk majd mivel nekem mennem kellett, felöltöztem és kikisért. Ajtónál két puszi és már mentem is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt csak leraktam a masszázspadra. Nem stresszel rajt,mondta tegyem csak oda, nem kapta fel rögtön. Extrákat nem tudom, nem kértem semmit, de legközelebb jobban utána járok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az elején nagyon izgultam, de sikerült feloldania. Nagyon jól éreztem magam, korrekt csajszi csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-03-18) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel, " benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam következett. Barbi nagyon jó beszélgető partner,a program alatt kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.

felejthetetlen: 6db
(2020-07-02) : Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

nagyon jó: 14db
(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2019-07-21) : A mennyországban éreztem magam.Közben többször mélyen egymás szemébe néztünk:) Szép lassan kezébe vette a velem egykorút,húzogatni kezdte le-fel,majd finoman szájába vette azt. Kényeztetni kezdett.Nem túl erősen,nem túl gyorsan kényeztetett,csodálatos érzés volt. Időnként egészen "mélytorkos szerűen" eltűntem a szájában.

(2019-04-27) : A masszázst lentről kezdte és tényleg olyan erővel, ahogy nekem éppen megfelelt, szépen haladt a nyakamig. Egy apró hiányérzetem volt, középtájon elékezttehetett volna, hol is vagyok némi eltévedt kézmozdulatokkal, de később ide visszatért finom célzás után.

: 21db
(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.

(2020-08-02) : Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt.

(2020-07-27) : Masszírozást a lábammal kezdte, kaptam egy jó kis talpmasszázst is amire fokozottan szükségem volt és nagyon jól is esett! :) Közben egész sokat beszélgettünk (vagy inkább csak én tartottam szóval...), a múltkori alkalommal elég szótlan voltam, amit elfogadott . Most viszont már kicsit közelebb éreztem magamhoz így érdeklődve beszélgettem vele.