28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 4-24
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Adèl erotikus masszázs

erotikus masszázs

Adèl-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 09:51:58

krst
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Adèl beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Péntek késő este nézegettem a kedvenceimet, ahol Adél már régóta előkelő helyen szerepel. Sajnos Ő az esti órákban már nem volt elérhető, de láttam megerősítette hogy másnap 10:00-tól az lesz. Kicsit kétkedve fogadtam a korai időpontot, de szombat reggel szinte elsőre felvette. Gyors egyeztetést követően hamar kiderült, az ebédidő mindkettőnk számára a megfelelő. Szóval az egyeztetés gyorsan és gördülékenyen ment. Telefont Ő kezeli, nincs telefonos kisasszony.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Váci útról nyíló, a Duna felé vezető utca, az Árpád híd közelében. Új építésű háztömb. Annyira új, hogy szerintem néhány lakásba még be sem költöztek a lakók. A cím egyértelmű, a házszám is könnyen megtalálható. A környék fizetős övezet, de hétvége lévén díjmentes. Meglepő módon a házzal szemben találtam üres helyet. Szóval nekem autóval, megadott időpontban egyszerű volt a parkolás, de ezzel hétköznapokon azért lehetnek problémák. BKV-t nem használtam, így az kérdőjel ... Pár perccel korábban érkeztem, így kicsit vártam a ház előtt. Aztán a megbeszélt időpontban hívtam Adélt ...
Bejutásnál kicsit bénáztam a lépcsőház ajtóval, ... nem csak húzni kell, hanem a gombot kilincsként el is kell fordítani. Ez meglepett, de bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felérve az emeletre már nyílt is az ajtó. Ahogy említettem teljesen új a ház, így a lakás is makulátlan. Nem iroda, a nappaliból két kisebb szoba nyílik, amin Adél egy barátnővel osztozik. Ottjártamkor csak mi ketten voltunk. A szobánkban matrac a földön, egyik oldalán tükörrel, a ruháknak pedig egy szobainas. Fürdőben zuhanykabin, mosógép és szárítógép. Szájvíz bekészítve. Tusfürdő csak egy volt, ami szerintem tisztálkodáshoz pont elég (nekem nem hiányzott hogy több legyen). Tisztaság mindenütt.
Adèl külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
3
Adél a képeken is látható narancs-piros színű body-ban fogadott. Formás lány, jó alakkal és kellemes szilikon cicikkel. Haja ápolt, bőre szolibarna, pár apró tetoválással. Nem szeretem a tetoválásokat, de ezek nem voltak zavaróak számomra. Arcában szerintem van valamiféle keleties báj.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Erotika:
4
Masszázshoz hasra vágtam magam, és Adél neki is látott a hátam megdolgozásának. Krémet használt, kellemes fogásokkal, de igény esetén meg tud dolgozni rendesen. Mondtam is neki hogy jó erős a keze ... és inkább a lágyabb verziót választottam :-)
Masszázs közben kommunikatív, lehet vele beszélgetni, de mivel már nincs rajta ruha, néha nehéz a beszédre koncentrálni. Hason fekve is lehet Öt sasolni a matrac melletti tükörben. A masszázs teljes testre kiterjedő, de mi abban maradtunk hogy a lábaimat kihagyjuk.
Aztán eljön a pillanat amiért igazából érkezik az ember ... a fordulás :-)
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Pornós feeling:
2
A fordulás utáni érintéseket olaj használatával tette sikamlósabbá, szépen felépítve a folyamatot. Hasam aljától cirógatásokkal indulva, majd a környéket alaposan felfedezve tért csak rá a "lényegre". Simogatni lehet közben, és persze a tükör is jó szolgálatot tesz. Úgy helyezkedik hogy lássuk, amit látni szeretnénk. Én a kezemmel fedeztem fel testét, miközben Ő folyamatosan locsolva az olajat, hol gyorsabb, hol lassabb ütemben mozgatta a kezét a farkamon. Nem akar gyorsan kivégezni, húzza a dolgot, de mikor érzi hogy itt az idő nem kegyelmez :-) Kezemet megfogva a mellére nyomja, majd onnét húzza lefelé a legszentebb szentélyhez. Puncijával a tenyeremben vonaglik, dörzsöli magát, sóhajtozik ... eközben fokozva a tempót rajtam a beteljesülésig.
Letörölget, hagy megnyugodni.
A kényeztetés végig kézzel történik. Elméletileg a francia is alap, de nem kerül szóba. Ő nem kezdett bele, és meg nem kértem / nem kérdeztem / nem szóltam. De nincs hiányérzetem, elég nagyot élveztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Extrákat nem kértem, nem is szoktam nézni hogy van-e. Az elszámolás korrekt, annyi amit telefonban elmondott. Annak ellenére hogy először találkoztunk, nem kérte el előre, távozáskor adtam csak át.
A bővebb infóban szerepel fél órás lehetőség is, de úgy tudom az nem elérhető. Akit ez érdekel mindenképpen kérdezzen rá.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Adél egy határozott és jó alakú szépség, keleti bájjal, és szolis bőrrel. Jól éreztem magam Vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Adèl erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.