Vanda szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Vanda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-17 13:01:10

spyyyy
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vanda beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
3
Feltűnhetett az uraknak, hogy az elmúlt fél évben eltűntem az oldalról. Januárban egy csúnya munkahelyi baleset miatt kórházba kerültem, egészen március végéig, amikor a koronavírus helyzet miatt kirúgtak. További 4 hónapig otthon lábadoztam, míg végre úgy éreztem, hogy most már vissza kéne térnem a régi kerékvágásba, így nekiláttam egy megfelelő jelölt keresésének, mivel időközben sokat változott a popszakma, régi kedvencek eltűntek, új helyre költöztek, stb. Szempont volt még, hogy egy kissé idősebb hölgyet találjak a megszokottnál, a fiatalos hév még nem működne nálam. Így esett a választás Vandára, mivel a képein egy bomba testű MILF látható, olvasva a beszámolóit kellemes hölgyre számíthattam. A tájékozódó telefonhívás elsőre sikeres volt, megbeszéltem vele a lényeget, majd megígértem, hogy a következő héten újra hívom. Sajnos ez többszöri próbálkozásra sem sikerült, vagy ki volt kapcsolva, vagy nem vette fel. Nem adtam fel és ezen a héten végre sikerrel jártam, kaptam időpontot csütörtök délre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a GPS odatalál. A tetthely pont félúton van a Lehel tér és a Dózsa Gy út között a Váci úton, a ház előtt a járdán lehet parkolni, több üres hely is volt. A parkolás természetesen fizetős.
A ház előtt hívtam, kaptam kapukódot, lift is van, így minden simán ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen felújított kis lakás, maximális tisztaság és rend, bár a kórház lett volna ilyen. A fürdőben zuhanykabin, törülköző és szájvíz kikészítve. Az ágy nagy és kényelmes.
Vanda külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak, igazán dögös MILF, sportos, feszes testű, az arckitakarás se ijesszen meg senkit, kimondottan szép arcú a hölgy, nekem nagyon bejött. A szilikonos cicik jól állnak neki...

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
4
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Fekete bikiniben fogadott, ami igazán szexi látvány volt. Leróva a tisztelet díját és a tisztasági kört, a lényegre tértünk a nagy franciaágyon. A melltartót kibogozása után közelebbről is megismerkedtem a látványos cicikkel, kissé keményebbek a vártnál, de a bimbók kellően érzékenyek. A bugyi levételét követően javasoltam kezdésnek a 69 pozíciót, hogy közelebbi ismeretségbe kerülhessek a gyönyör kapujával. A szopás lágy, kevés kézi rásegítéssel, mélytoroknak a közelében sincs, de kellemesen változatos a nyelvjátéka. Az én nyelvészkedésem Vanda tiszta és jóízű kéjnyílásánál csiklókeményedést és új ízhatású, bőséges nedveket eredményezett, de ennél tovább sajnos nem jutottam. A nedvesedésen felizgulva elöntött a vágy, hogy benne lehessek, mivel a kicsi Kém is elérte az ehhez szükséges keménységet. A védelem applikálását követően némi síkosítót kent a gumira, majd lovagló pózban juthatott be kicsi kém a kedvenc helyére. A lovaglás lépésben indult majd ügetéssé gyorsult, igen élvezetes volt, de a végkifejlet elmaradt. Ezt nem is bántam igazán, mert Vanda popókényeztetést és prosztatamasszázst is hirdet, a befejezés pedig úgy a legkellemesebb.
Ehhez Vanda ápolt kezein kívül elég nagy választékban, többféle, különböző méretű eszköz is választható, ízlés és igény szerint. Egy közepes méretűt választottam, ennek segítségével és kicsi Kém szopogatása következtében végül nagyot lőttem Vanda szájába, szuper jó élvezet volt! Az utódok egy papírtörlőben végezték. Időm is lejárt közben, elvonultam tisztálkodni. Vandának nem volt sietős a távozásom, még meghívott egy frissen főzött KV-ra is, amit köszönettel elfogadtam.
Tehát TP egyáltalán nincs, mert kávézás közben még társalogtunk is, mielőtt távoztam volna.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Előre történt, ez természetes mivel először voltam nála. Szép csokor, a pesti átlagnak megfelelő, egyetlen címlet. Matekozni nem kell, minden amit vállal az alapban benne van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vanda egy nagyon dögös MILF hölgy, aki nagyon jól tudja hogyan lehet igazán nagy örömöt szerezni egy férfinek és ezt meg is teszi. Eszembe is jutott néhány új ötlet, amit ki lehetne próbálni vele...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-18 20:23:52
Igazi remekmű ez a költemény,jo bolt olvasni. Köszönöm

2020-08-18 14:44:44
Hoppá de rég olvastam tőled beszámolót. De most örömmel tapasztaltam, hogy még mindig tudsz jó, színvonalas, nem terjengős beszámolót írni. Tetszett.

2020-08-18 10:20:10
Rég volt, hogy írtál. Végre megtörtént.
Jó volt olvasni.

2020-08-18 09:58:53
Hiányodat a fórumtársadalom maradéka erősen megérezte. Konkrétan a legtöbb fórumon alig van élet. Lehetséges okként a szakértők spyyyy távolmaradását jelölték meg.
Itt egyeztetésben nem írtad hogy a kirúgás után lett-e már új munkád.
A beszid is hiánypótló mű, kellett már friss info a hölgyről.

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 2db
(2017-01-13) : A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell.

(2015-11-06) : Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle.

nagyon jó: 8db
(2020-08-12) : ! Imádtam gyengéden habzsolni őket. Méretesek, formásak és ígéretesen ágaskodó bimbókkal hívogatnak még több játékra. 69-be fordultunk és elindult a kölcsönös kényeztetés. Terveim borultak, merthogy annyira jól abszolválta a nyelvvizsgát, hogy megadtam magam. Jöttem, láttam, lőttem! Letisztogatott, majd masszázst ajánlott.

(2019-11-18) : Kellemes érzés volt ismét belé kerülni, markolászni a fenekét és a ciciket. Azt már le sem merem írni, hogy itt mi történt. (kecmeckét elhagyta a férfiereje) Az a lényeg, hogy szájjal kellett befejeznie a történteket, miközben engem a szájával, szavaival nyugtatgatott, kecmeckét a kezével izgatta, gyors eredmény után a szájával is kecmeckére koncentrált.

(2019-09-01) : A kölcsönösség jegyében fordultunk, majd cirógatós-simogatós masszázsom után nyakát, kemény bimbóit, mellének íveit, hasát, combjainak belső ívét csókolgatva jutottam a gyönyör kapujába, ahol lágyan körözgetve a megnyíló nagyajkak mélyére benyalva, hosszan, élvezettel jutottam csiklójáig, amit lágyan nyalva,szívogatva tettem kedvére kedvesemnek. Fordulás után a prosztata masszázs következett, ami az előkészületek után, a prosztata masszírozása közbeni franciázással

: 14db
(2020-10-08) : Zuhany után már egy fekete nem túl feszülő latex szerű egybe huhában várt, amiben nagyon csinos volt. Leheveredtem az ágyra miután ő is csatlakozott mellém és megkérdezte hogy menet e a francia? Mondtam hogy természetesen. Szerintem a francia nem annyira az erősség,

(2020-01-02) : Annyi szent, hogy ilyen finom puncit már rég kóstoltam. Érezhető, hogy nem babapuncival van dolgunk (csupasz, de egy érett nőhöz dukáló, érett punci), viszont ennyire zamatos és ízletes ízkavalkádot már rég kóstoltam.

(2019-06-15) : NFVSZ programban állapodtunk meg, amibe azonnal bele is kezdett. Vanda tapasztalt kényeztető, ami alatt azt értem, hogy a kezét és az ajkait is használja, de úgy, hogy azok nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást.