Manna25 szexpartner

szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-14 09:43:43

Whip
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt a beszamolok oldalon találtam rá. Telefonon tudtunk egyeztetni, 3-4 ik csöngésre felvette.kellemes hangja, jó érzéssel árasztott el. Hihetetlenül rugalmas volt. Fél 3 kor hívtam, fél 4 re kapttm is randi időt hozzá. Nem is haboztam, vettem a cuccaim és már indultam is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fehérvári út forgalmas része, viszont annyira nem zsufolt mint a belváros, nyugisan, anyázás nélkül lehet közlekedni. Praktikus az Épitész utcában parkolni. Mindíg van szabad parkoló és ha szerencséd van, fa alatt tudsz hűsölni. Aki korán érkezik, Fehervári és a Kondorosi sarkán, van egy nagyon jó kávézó. Érdemes ott egy jó frissítőt venni a randi elött. Rengeteg bkv közlekedik plusz villamos. Pont a ház elött tesz le kb 40-50 m kell sétálni a megadott címig. Minden infó, pontosan fel van tüntetve a tömbház falaira. Szinte eltévezhetetlen.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nem igazáz bújtam most ellenőr szerepbe. Így talán a legfontosabbakat tudom le írni. A szobába belépve, balra található egy nagy francia ágy. Igényesen berendezve. Hangulatos, szép, új butorok, ventilátor biztosította a hűs levegőt. Szék, amire a vendég a cuccait lerakhatja. Eg szóval a szoba maximálisan patika. Fürdőben egy kád található. Nagyon picike, de azért nem vészes. Rengeteg baba tusfürdő, szájvíz és puha, frissen mosott törülköző.
Manna25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokat vizuáltam a többi beszamoló alapján és probáltam elképzeni magam elé manna arcát. Egyáltalán nem ért csalódás mert, pont ilyennek képzeltem el. Hosszú, fenékig erő fekete haj, valóban bomba alak, pici ám de a testével harmonizáló cicik. Hegyes pici bimbokkal. Dereka mint a váza nyaka.formás kerek fenék. Fekete tanga és hozzá dukáló meltartóba fogadott. Nagyon rendben volt az öszkép és a fogadtatás. Minden tökéletesen harmonizált éreztem, hogy itt baj nem lesz.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Hosszú szabadság el távozása elött, le akartam róni bűneimet Mannának. Kényelembe hejezés utàn Manna francia tudását élvezhettem, egyenletesen, kéz nélkül ‘ bologatóskutya” taltikát alkalmazva, finoman kényztette a farkamat. Már nagyon fel voltam tüzelve Mannára ezért nem is nagyon tudtam kontrolslni, pici pihit kértem. Jeleztem, hogy hozzon gumit, lovagoljon meg. Gumi fe, pici sikosító, majd nyeregbe pattant. Derékból tolja bele magát rendesen, picit rá markoltam a fenekére, hogy ne ilyen vadul mert rögtön lövöldözésbe kezdek. Finom mozgásokkal lovagolt tovább. Fincsi feneke rs mellei vannak, duzzadó bimbokkal amiket, folyamatosan vizsgálgattam. Valami mindig volt a kazemben. Lovaglás után, hátulról akartam élvezni Manna adotságait. Fantasztikus tátvány a már alapból kerek, feszes popsit kinyomva látni. Ember legyen a talpán aki tudja kontolálni. Kellő nedvesség meg volt, finoman, nem vaddisznó modjára csináltuk, látvány és a csodás test teljesen letablozott. De nem értem be ennyive. Gumi le
Majd nfvsz kértem. Ugyan az a felálsálás. Finoman, viszont most a szájával, nyelvéve jobban ráfogott. Meg is lett elég hamar az eredménye. Szájában landoltak az utodok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre a kis polcra raktam. Nagyon korrekt az ár sőt..... talán még kevés is. Mikor monta a telefonba el sem hittem. Extrát nem vettem igénybe elég extra volt nekem Manna.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fél órába amit tudtam belegyömöszöltem. Ajtó belépéstől számítva, a kocsim visszaérkezéséig.Környezet, egyeztetés, fogadtatás, parkolás, helyszín, Manna és amit tőle kaptam és az elszámolás maximálisan hibátlan. Jó érzéssel távoztam, semmi negatívumot nem tudok felhozni. Szuper volt köszönöm az élményt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-07-30) : A haját néha eltürtem, mert nem láttam a kis száját, ahogy fürgén maszírozza egyre szorosabban a farkamat, és a vákuumot is jól szabályozta, szakaszos jelleggel. Hol szívta, cuppogta, hol csak szájjal föl-le járt a farkamon. Nagyon izgató volt, a haja megint belelógott a képbe, de így is nagy élmény és látvány volt.

(2020-07-03) : Lábaim közé kuporodott és nekiállt szopni, a kezét is használta közben, de nem zavaróan. Szép csendben szopott legalább 20 percig én meg csak élvezkedtem és néztem őt.

(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

nagyon jó: 4db
(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

(2020-05-08) : El is helyezkedett a lábaim közé és hamar az ajkai közé dagasztotta kíváncsiságának tárgyát. Kellemes a franciája, semmi különleges. Kéz-ajak arány számomra ma pont megfelelő volt, nem vágytam semmi pornósra.

(2020-04-19) : Ütemes lendületes francia, de nem vaduljuk szét, hagyom kibontakozni ahogy ő érzi. És érzi. Belevisz olyan elemet ami múltkor nem volt, például felülről mélyen bekapja, gyorsan vissza de nem teljesen ki és újra csúsztatja le ugyanúgy. Nem félreérteni.

: 6db
(2020-08-29) : Szájába vette a farkamat, ám az eddigihez képest sokkal nagyobb tempójú, és kicsit talán nyelvvel aktívabb franciába kezdett. Hősiesen tartottam magamat, majd ki tudja mennyi idő után feladtam a küzdelmet, és Manna szájába élveztem egy hatalmasat. Végig a szájában tartott, amíg visszaszálltam a testembe, majd a nedveimmel a szájában közölte,

(2020-08-14) : Lovaglással kezdtünk amit mindig nagyon szeretek, utána hátulról dugtam punciját, szép feszes popsija van, izmos háta. Hol a hajába, hol a csípójébe kapaszkodva diktálta a tempót, lehet tolni szereti és bírja is. Után a missiben folytattuk, ez az egyik kedvencem, mert rálátok mindenre. Majd a végén natúr francia jött, szájba élvezéssel, a szájában hagyott lenyugodni, majd letisztogattul magunkat,azután újra fürdőszoba, és öltözés.

(2020-06-11) : Gumis franciával keztük. Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Ezalatt én tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az action.... mondtam hogy feküdjön a hátára és úgy csináljuk mert így látni lehet közben csodás testét.