2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Manna25 szexpartner

szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-14 07:23:58

algaalga
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Telefonon hívtam pár csörgés és már fel is vette. Pontos cím, és időpont egyeztetés és egy óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val nagyon egyszerű, busz plusz 1 kis sétálás és már a ház előtt találtam magam. A GPS ide vezet pontosan. A benzinkútnál szembeni tömb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás teljesen rendben van, nem teljesen új építésű, de újszerű. Fürdőszoba úgyszintén rendben, túsfürdőkből lehet választani, a törölközőjéz is hamar megkapja az ember. A baszoba nem túl nagy,félhomály, érzéki világítás, kis székre tud pakolni aki ide betér.
Manna25 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Külselye olyan mint a képeken, bár talán én kicsit fiatalabbnak gondoltam. Talán a munka és a szoli kicsit jobban öregíti az arcát, nem tudom, de nem olyan zavaró.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Lábimádat:
3
Pornós feeling:
3
Gyors tusolás után vissza mentem a szobába, fekete fehérnemüben várt rám. El is kezdtem vetkőztetni cirógatások után kezdtünk egymásra hangolódni. Cicifix le, csókolgattam a melleit, azután a bugyi is lemerült. Kaptam 1 jó kis franciát, egész jól csinálja. Nagyon érzéki a hosszú fekete haja ahogy szopás közben combomhoz csapódott. Lovaglással kezdtünk amit mindig nagyon szeretek, utána hátulról dugtam punciját, szép feszes popsija van, izmos háta. Hol a hajába, hol a csípójébe kapaszkodva diktálta a tempót, lehet tolni szereti és bírja is. Után a missiben folytattuk, ez az egyik kedvencem, mert rálátok mindenre. Majd a végén natúr francia jött, szájba élvezéssel, a szájában hagyott lenyugodni, majd letisztogattul magunkat,azután újra fürdőszoba, és öltözés.
Elszámolás
Korrektség:
4
Extraként szájba élvezés kértem és kaptam, ez korrekten benne is volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egész jó benyomásokkal jöttem el, kiemelném még egyszer az alakját, és a cirógagós hosszú fekete haját. Korrekt Pesti átlag megspékelve szájba élvezéssel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-07-30) : A haját néha eltürtem, mert nem láttam a kis száját, ahogy fürgén maszírozza egyre szorosabban a farkamat, és a vákuumot is jól szabályozta, szakaszos jelleggel. Hol szívta, cuppogta, hol csak szájjal föl-le járt a farkamon. Nagyon izgató volt, a haja megint belelógott a képbe, de így is nagy élmény és látvány volt.

(2020-07-03) : Lábaim közé kuporodott és nekiállt szopni, a kezét is használta közben, de nem zavaróan. Szép csendben szopott legalább 20 percig én meg csak élvezkedtem és néztem őt.

(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

nagyon jó: 4db
(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

(2020-05-08) : El is helyezkedett a lábaim közé és hamar az ajkai közé dagasztotta kíváncsiságának tárgyát. Kellemes a franciája, semmi különleges. Kéz-ajak arány számomra ma pont megfelelő volt, nem vágytam semmi pornósra.

(2020-04-19) : Ütemes lendületes francia, de nem vaduljuk szét, hagyom kibontakozni ahogy ő érzi. És érzi. Belevisz olyan elemet ami múltkor nem volt, például felülről mélyen bekapja, gyorsan vissza de nem teljesen ki és újra csúsztatja le ugyanúgy. Nem félreérteni.

: 6db
(2020-08-29) : Szájába vette a farkamat, ám az eddigihez képest sokkal nagyobb tempójú, és kicsit talán nyelvvel aktívabb franciába kezdett. Hősiesen tartottam magamat, majd ki tudja mennyi idő után feladtam a küzdelmet, és Manna szájába élveztem egy hatalmasat. Végig a szájában tartott, amíg visszaszálltam a testembe, majd a nedveimmel a szájában közölte,

(2020-08-14) : Finom mozgásokkal lovagolt tovább. Fincsi feneke rs mellei vannak, duzzadó bimbokkal amiket, folyamatosan vizsgálgattam. Valami mindig volt a kazemben. Lovaglás után, hátulról akartam élvezni Manna adotságait. Fantasztikus tátvány a már alapból kerek, feszes popsit kinyomva látni. Ember legyen a talpán aki tudja kontolálni.

(2020-06-11) : Gumis franciával keztük. Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Ezalatt én tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az action.... mondtam hogy feküdjön a hátára és úgy csináljuk mert így látni lehet közben csodás testét.