39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-13 15:34:58

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara reagálása

Szia Kedves !
Ma reggeli találkozónk körülményesen indult de annál kellemesebb lett az együttlét ..köszönöm kedves szavaidat , érzékiségedet és Imádom a ... :) szebbé tetted az egész napomat .. Millió csók mindenedre !

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-13

Egyeztetés
Elérhető:
1
SMS kommunikáció:
1
Sokszor próbáltam máskor is hívni nem sok sikerrel. Tegnap 12-kor hívtam nem vette fel, de visszacsörgetett szinte azonnal diszkréten. Visszahívtam és megegyeztünk a ma reggeli 9 órás időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás a ház előtt sikerült nem kellett vadászni. Viszont fizetős nem a legdrágább kategória, de közel van hozzá, aki autóval megy az erre számítson. Villamossal és busszal és egy kis sétával megközelíthető a helyszín. A cim pontos a GPS is odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy tip-top szép kecó. Kényelem is adott minden szempontból. A célnak tökéletesen megfelelt. A Tiszta udvar rendes ház is illene rá ha lenne udvara. :))) Fürdőben ne számítson senki tusfürdő arzenálra pár tusfürdő van csak. Szájízzel is el volt látva műanyag pohárkával együtt.
Lara külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képeknek megfelelő, de csak vállig érő haja van, megbeszéltük, hogy a képeken póthajjal van diszkréció miatt nincs ezzel a hajjal képe feltöltve, mert így nem ismerik fel az ismerősei. Bomba teste van viszont én 40 körülire saccolom a korát. Szép arcú normál alkattal. Kedvenc testrészem az ikrei és a csókos szája volt.

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Kicsit macerásan, döcögősen indult ez a randi mivel megbeszéltük tegnap, hogy ma reggel 8-kor hívom hívni nem tudtam pont 8-kor így 8 után egy párperccel küldtem neki SMS-t. Indulok hozzád. Választ nem kaptam, de azért elindultam a megadott címre. Megérkeztem hívom többször nem vette fel már elmúlt 9 óra jócskán már majdnem feladtam és elhagytam a helyszínt mikor felvette mondta, hogy elaludt bocsánatot kért, ami korrekt volt részéről. Mondtam neki, hogy még itt vagyok a ház előtt nem mentem el vártam hátha megcsörgetsz. Így abban maradtunk, hogy gyorsan letusol és küldi SMS-ben a kapukódot így is történt párperc múlva jött az SMS. Ennyit bevezetésként. Miket csináltunk. Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva. Egy kis idő múlva dél felé vettem az irányt és a puncinál kötöttem ki. Amit sikerült is rendesen helyben hagynom. Hol a nyelvemmel hol pedig az ujjammal egy kis finom popsi ujjazás is belefért finoman érzéssel. Szólt halkan, hogy nyuszikám szeretné még szájába érezni a barátomat, ennek az hivásnak nem lehetett ellen állni. Viszont cserébe 69-et kértem. Így is lett én a hátamon fekve ő pedig fölém jött nyaltuk faltuk egymást. Egy kicsi popsi ujjazás is belefért ismét finoman nem durván. Éreztem, hogy mindjárt kifog végezni ezt megelőzendő kértem a gumit, amit nagyon ügyesen felhelyezett barátomra. Megbeszéltük, hogy szemből ül a rám bízta nyeregbe és ha sikerül akkor fordulunk kutyusba, de erre nem került sor, mert kivégzett teljesen. Egy kicsit így maradtunk csókolózással tettünk pontot ennek a remekre sikerült randi végére. Megtörölgetett a végét rám bízva. Megittam a iceteámat közben felöltöztem miközben beszélgettünk is erről arról, bizonyította, hogy kellemes beszélgető partner is. Majd búcsú puszikkal váltunk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nélkül kedvező rózsaszálakat tettem le a neki vitt nasik közé téve. Korrekt elszámolás. Amiért mentem maradéktalanul megkaptam.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amilyen döcögősen indult olyannyira jól sikerült ez a randi. Pedig én már feladtam majdnem, kár lett volna feladnom. Köszönök mindent remekül éreztem magam ebben a röpke egy órában. Mindenkinek ajánlom akik szeretnek beszélgetni, mert lehet vele azt is normálisan. Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-14 05:59:34
Köszönöm Manó, így már világos!

2020-08-13 22:26:34
Lala29 kolléga a tablet belejavított nem vettem észre. Az a mondtat így lett volna "Kedvenc testrészem az ikrei és a csókos szája volt."

2020-08-13 21:22:52
Jó hangulatú írás. Lara szokott színvonala, a "minden jó ha véve jó", pozitív ajánlásod mind- mind a beszámolód erösití. Remek buli lehetett !

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-13 20:34:24
Újból szárnyravkapott Lara és a régi fényében.díszeleg

2020-08-13 19:06:41
Kedvelem az írásaidat, ezzel sem vagyok másképpen! Egy dolog, amit nem értek: “Kedvenc testrészem az ikrei a kontakt és a csókos szája volt.” - idézet a beszidből, ebből a “kontakt” értelmezésével meggyűlt a bajom. Nem tudom hova tenni... Egyébkén pedig köszi az írást és Gratula a randitokhoz!

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 8db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

(2020-01-22) : A csók közben kezeink bejárták egymás testét finomságait majd az édes lement farkamhoz és egy fantasztikus NF-ban részesített keményre varázsolva engem.Ezt finoman nyálasan tette engedte ameddig engedni tudta szájában.

: 15db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...