49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-12 18:31:04

Jony2
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hétvégén vasárnap a fővárosban volt dolgom,s mielőtt hazafelé vettem volna az irányt felnéztem a beszamolok.com oldalra.Láttam,hogy Lara éppen hívható,így egyből tárcsáztam is a számát,azonban egyik barátnője vette fel a telefonját,mert ő éppen elfoglalt volt.
Nagyon kedves volt a kolléganője,részletes tájékoztatást adott Larával kapcsolatban és sikerült is másfél órával későbbre időpontot egyeztetnem.
Elmondta az új címet,mert a régi lakásból elköltöztek.Igaz csak egy utcával arrébb,de pontosan megadta a címet,hová kell mennem.
Volt egy bő órám a randevúig,addig hűsöltem a közeli plázában.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin-negyedben maradt a székhely a pláza mögött,mindössze 3-4 perccel tovább kell sétálni a szomszédos utcába.
Jól ismerem már a környéket,több alkalommal is volt szerencsém eme szent földön kellemes élményeket átélnem "Corvin lányaival."
Távolabb letéve gépjárművemet villamossal közelítettem meg a helyszínt,majd egy kellemes sétával jutottam el a célhoz.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Nemrégiben épült társasház felsőbb szintjén van a lakás,lifttel csak néhány pillanat a feljutás.
Több szoba is rendelkezésre áll a vendégek számára,mi a fürdőhöz közelebbiben voltunk.
A szobában kényelmes franciaágy,felette kis polcos rész,az ággyal szemben pedig egy hatalmas tükör a vizuális élményekhez,a sarokban egy fotel amire a ruhákat lehet pakolni.
Az ágy mellett kis éjjeliszekrény rajta rádiós óra,mely a zenét szolgáltatta.
Hangulatvilágításként ledes fényfüzér ad kellemes félhomályt a szobában.
Fürdő is nagyon rendben van,szájvíz,műanyag pohárkák,szájápolási kellékek mind kikészítve.
Többféle tusfürdőből lehet válogatni,kádban csúszásmentes gumiszőnyeg,száraz kilépő és nagy méretű törölköző.
Akárcsak a szobában,a fürdőben is van egy ledes fényfüzér,amely a tükörre van felrögzítve.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóin a diszkréció miatt arckitakarással hirdet,de semmi rejtegetni valója,mert egy csoda szép lányról van szó.
Mosolygós,bájos arc,gyönyörű barna szemek,pici,de nagyon formás,feszes,természetes cicik.
Testalkata vékony,de rendkívül formás,popsija szép kerek és feszes.Puncija ápolt,simára borotvált,köldökét egy ezüst piercing ékesíti.
Dús fekete haja összefogva egy elegáns ezüst színű csattal fel volt tűzve.
Fogadóöltözéke mindösszesen egy törölköző volt a derekára csomózva,fedetlen cicikkel.

Action
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Belépve a lakásban puszival üdvözölt majd beinvitált a szobába.Míg vetkőztem ő tiszta lepedőt terített az ágyra,majd kaptam egy törölközőt és elkísért a fürdőbe.
Ahogy végeztem a fürdőben az ajtó előtt várt és együtt mentünk be a szobába.
Alig,hogy ledobtam a derekamról a törölközőt a következő pillanatban már az ágyon voltunk és szemben egymással térdelve csókolóztunk.
Vállainál fogva a hátára döntöttem de ajkaink egy pillanatra sem váltak el egymástól.Kezeimmel végigsimítottam formás lábait comboktól egészen a lábfejekig ahol már csikis volt neki.
Mindkét mellét azonos kényeztetésben részesítettem,nem tudtam különbséget tenni közöttük annyira gyönyörűek.Nem volt nehéz dolgom az alapból is is feszes ciciket kőkeményre varázsolni.
Megcsodáltam közelebbről is a köldökpiercingjét és körbepuszilgattam.
Egy párnát helyeztem a dereka alá megemelve a csípőjét,hogy tökéletesen hozzáférjek a puncijához.Hasra fekve behelyezkedtem a lábai közé és hozzáfogtam finom puncijának kényeztetéséhez.
Lágyan végignyaltam szirmait és belekóstoltam finom kelyhébe is nyelvemmel.Ezek után a csiklóra fókuszáltam,nyelvemmel azt ízlelgettem,közben egy ujjamat óvatosan bevezettem a hüvelyébe és finoman ujjazni kezdtem.Ekkor már megjött Lara hangja is,halkan nyögdécselt.Ahogy gyorsítottam a tempón úgy erősödtek sóhajai és egyre jobban nedvesedett.
Ahogy felnéztem rá láttam,hogy csukott szemekkel,mély átéléssel élvezi amit csinálok.A csúcsok csúcsára igaz nem sikerült őt elvinnem,de munkám gyümölcseként kelyhe mondhatni színültig megtelt az élvezetek nedűjével melyből szomjúságomat olthattam.
Ezek után helyet cseréltük és ő franciázott rajtam.Kezével megfogta álló rudamat,majd a szájába vette és lágyan,gyengéden szopogatta.Kb.jó feléig vette be a szerszámot,többnyire a makkot ingerelte ami nagyon kellemes volt.Nem is bírtam sokáig türtőztetni magamat és első körben a szájába élveztem.Annyi kérése volt,hogy jelezzek amikor jön a tüzijáték.Tiszteletben tartva kérését jeleztem felé a robbanást amit felkészülve fogadott és profi módon levezényelt.Nem vette ki azonnal a szájából hanem megvárta amíg az utolsó lávacsepp is kilövellt belőlem.Ezután kivonult a fürdőbe kiöblíteni a száját,de sietett is vissza hozzám,nem hagyott sokáig magamra.
Elterültünk egymás mellett az ágyon,s miközben simogattam csodás testét egy részletes,sokféle témát érintő beszélgetésbe elegyedtünk.
Olyannyira belemerültünk a csevejbe,hogy az órára pillantva azt vettem észre,hogy már csak egy szűk negyed órám van hátra.
Lara felpattant mellőlem az ágyról és nekem oldalt térdelve a szájára vett amitől kb.2-3perc alatt ismét kőkemény lettem.
Pillanatok alatt felgumizott és az ágyra térdelve,popsiját kitolva kutyusban kínálta fel magát.Könnyedén becsusszantam puncijába,majd derekát átkarolva néhány óvatosabb lökés után már tempósabban is tolhattam neki.Remek látvány volt,ahogy az élvezetektől duzzadó farkam ki-be járt a puncijában,szirmocskái ölelésében.Mindezt csak fokozta a tükör,mely kitűnő vizuális élményként közvetítette szeretkezésünk mozzanatait.
A csattogósra váltó menethez egyik lábamat feltettem az ágyra,belekapaszkodtam a popsijába,s ezáltal igazán erős és mélyreható lökéseket sikerült elérnem amit Lara kéjes nyögdécselésekkel,sóhajokkal viszonzott.
Olyannyira tetszett ez a póz mindkettőnknek,hogy végül így is fejeztük be.Amikor ismét elért a lávakitörés erősen magamra húztam őt és kitáraztam a gumiba.Most is megvárta kedvesen amíg lenyugodtam és csak az utórengések után bújtam ki belőle.
Kaptam törlőkendőt,letisztogattam magam,ő pedig kidobta a használt óvszert a kendőbe csomagolva.
Kikukucskált a szobából,hogy szabad-e a fürdő,majd egy pici várakozás után szabad utat adott nekem.
Visszatérve felöltöztem,majd kikísért az ajtóig és átölelve csókkal búcsúztunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy leheletnyivel a mai pesti átlag alatt van a rózsacsokor mérete.
Mint minden találkozómon,így most is ez elején rendeztem a dolgot.Az ágy felett lévő polcra helyeztem egy borítékba csomagolva.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lara egy kedves,fiatal lány,kitűnő testi adottságokkal.Remek a hozzáállása a dolgokhoz,tudja mi kell a vendégnek.
Drága Lara!Köszönöm a kellemes órácskát amit veled tölthettem!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 13db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 12db
(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.