93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
3
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
ANDI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-10 14:44:22

bytton
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves bytton!

Igazán megleptél ezzel a szépen megfogalmazott beszámolóval, hogy mennyi szép szóval illettél!
Köszönöm, hogy megismerhettelek, és, hogy volt lehetőségünk találkozni. Egy remekbe szabott találkozót tudhatunk magunkévá, és öszintén remélem, hogy nem az utolsó volt.
Várlak vissza nagy szeretettel és köszönöm!!!

Csókollak!

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Postagalamb segítségét csak azért nem vettük igénybe a kapcsolatfelvétel során, mert nincs ilyen lehetőség az oldalon. Mindig - a lehetőségekhez képest - gyorsan kaptam válasz, amely könnyed, a pillanat által megkövetelt tartalommal bírt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sok újdondágot hozzátenni a korábban leírtakhoz nem tudok. Globalizált világunkban a GPS engem is prímán navigál. Akkora csávó azért nem vagyok, hogy saját tömegközlekedésem legyen. Sőt, még nekem is fizetni kell a parkolásért. A bejutás sem okozott gondot, a kapu tárva-nyitva állt felújítási munkák miatt.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás, ahová invitálva voltam tágas, természetes fénnyel jól megvilágított. ( később ez még fontos lesz) A nappaliban sok könyvet láttam, eddig ilyet nem tapasztaltam hasonló túráim kapcsán. A fürdő makulátlan, a higiéniás felfrissüléshez minden adott. A találkozónk elején és végén puha, száraz törölközőt kaptam. A szobánk félhomályban és halk zeneszóban úszott. Apróbb kényelmetlenség, hogy a falak, ajtók vékonyak, így az érkező, távozó vendégekkel kapcsolatos logisztikai feladatok megoldása kapcsán keletkező zajok, beszélgetések beszűrődnek.
ANDI külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Andi ízig-vérig nő. Természetesen a masszázs oldalon hirdető lányoknál sem elhanyagolható a megjelenés, a fogadtatás, de Andi esetében egy közvetlen, buja, erotikus miliő alakul ki már az elején, melyet csak egy önmaga értékeit jól ismerő és azokat jól hasznáini képes érett nő tud csak nyújtani. És, nekem most pont erre volt szükségem. Az oldalon látható fotók tükrözik az összképet. Nem állítom, hogy egyiken, másikon nincs némi retus, de az csak a női hiúság miatt van és nem pedig azért, mintha szükség lenne rá. Semmilyen tekintetben - arc, alak, hozzáállás - sem 'nyúl bele' a felfrissülni vágyó férfiembert, ha Andi mellett teszi le a voksát.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az együtt töltött időnk utolsó harmadának eseménye kerül ebbe a részbe. Talán, ebből is kitűnik, hogy a hangsúly nem a masszázson volt. Mondom ezt annak ellenére, hogy szakszerűnek tűnő, erős - nem olyan himi-humi -, mindenre kiterjedő gyúrást kaptam, illatmentes krémmel. A "szakszerűnek tűnő" kifejezés nem Andit jellemzi, mindössze arról van szó, hogy én nem vagyok kellően felkészült a témában. Szumma szummárum, szerinten az sem fog csalódni Andinál akinél a masszázs színvonala nagy súllyal esik latba az értékelésnél.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Az erotikus levezetés, ami igazából felvezetés volt már a sejtelmes ajtónyitás után elkezdődött. Mintha csak két, régebbi 'barát' futott volna össze és a kimaradt évek történéseinek mesélése közben hogy-hogynem összegabalyodnak. Tehát, már az üdvözlő puszik hamar apró csókokká fejlődtek. A 'régi emlékek' ilyen kezdet után hamar felelevenedtek és még állva heves csókolózás vette kezdetét. Igazi barátnős feeling alakult ki, melynek elengedhetetlen része volt az ölelgetés, szeretgetés. Úriember lévén először én próbáltam örömet szerezni partnernőmnek, meg persze azért, hogy én láthassam először kéjek közepette, mely csak csigázta tovább vágyamat. A babusgatást jól fogadta, a 'nyelvi beszámolómmal' sem volt gond. Dícséret - verbális és nonverbális - ugyan volt, de az í-re a pontot úgy érzem - nem sikerült feltennem. Változtattunk a felállásunkon, a továbbiakban én kerültem a 'kiszolgáltatott' pozíciójába. Andi - nem sietősen - végigcsókolta testem és a kapott krémes, lingam masszázs hatására a 'skacok' elindultak kifelé. Ekkor az élmény még nem volt teljes, ezt érezte partnerem is. Ezek után szájára vett és úgy repített a csúcsra, ahol sokáig elidőztem. Mikor magamhoz tértem, még mindig Andi szájában voltam, ami nagyon figyelmes, jóleső gesztus volt a részéről. Ahogy írtam korábban, ezek után következett a masszázs rész, abban is volt számomra egy meglepő, fantáziát beindító rész. Tudni illik, mikor a hasamon feküdtem és a karom került volna sorra, a kezem, csuklóm Andi - a pad mellett állva - a kát lába közé fogva tartotta. Eddig az ideig nem volt ideje felöltözni, a combtőnél...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az egyértelmű tájékoztatást követően a kölcsönös bizalom és elfogadás szegélyezte mederben folyt az elszámolásll. Magyarul, a találkozónk napján szóba sem került, a búcsúzást megelőzőleg rendeztem elmaradásaimat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Andi - én úgy gondolom - beváltotta az oldalon tett figyelmeztetését. Az én esetemben bizonyosan, de miért is lennék más "csávó", mint bárki más? Csak megerősíteni tudom, hogy maradandó, akár évekig is tartó élményben volt részem. Elégedetten, testi-lelki elvárások nélkül, kis mérettel távoztam. Ez utóbbihoz az is hozzájárulhatott, hogy az áram az erotikus rész végén szabadságot kért, elment. Ezért fontos, hogy a lakásunk természetes fényben is gazdag legyen. Mivel a vizmelegítéshez is kell áram, így az utolsó zuhi már hidegvizesre sikeredett. A történet így volt kerek és indult tökéletesen a nap. Köszönöm Andi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

(2020-07-05) : A gerinc melletti hátizmokkal indított, de aprólékosan végiggyúrta a nyaki és a csuklyás izmaimat, a derekam környéki izmaimat, a fenekemet, lábaimat a vádlimmal, sarkaimig és a vége felé voltak benyúlások, simogatások, ami nagyon érzéki volt,

(2020-06-09) : Aztán ő engem, kicsit, csak a hátamat meg a fenekemet mert már sok időn túl voltunk...jó volt nagyon, szakszerű mozdulatok és fogások. Határozottan masszíroz, nem csak simit, simogat. Ezt is nagyon sokáig elbírtam volna viselni de egy szavam sincs panaszkodásra!

felejthetetlen: 15db
(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

(2020-07-22) : Lágy, sìmogató masszázst kértem, nem vágytam a csomók és izmok lazítására, egyszerűencsak érezni akartam az érintését a közelségét. Lágyan érintett, még most is beleborzongok, mindenemet bejárta kezével,

(2020-07-07) : Nagyon kellemesen átgyúrta minden részét a hátamnak a csomókat sem hagyta ki természetesen ,a nzak kar láb sem lett elhanyagolva sőt a talpmaszzázsra is sort keritett Andi.

nagyon jó: 5db
(2020-08-29) : Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...:

(2020-08-02) : Hát a sok simogatás kozben a kezeivel amit muvelt majd jott a francia nyelvlecke ami 10 per 10 a utódaim a szájában végeztek...fantasztikus élmény volt.Egymás mellé bújtunk,egymást átolelve,eszegettuk a ajándékomat amit hoztam neki és kozben simogattuk egymást.Meg persze a csókolódzás az szinte egész ido alatt mindig megvolt.

(2020-07-17) : Miután a környéket becserkészte,egyre izgalmasabban közelítette meg a falloszom,a zacsit,a golyókkal együtt. Lassan de biztosan egyre mélyebbre kerültem az ajkaiban, kéz nélkül,hiszen azzal a golyókat vette kezelésbe szó szerint.

: 3db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.