1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
LIZA erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LIZA-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-05 14:40:57

Pos
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LIZA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régebben kinéztem magamnak Lizát, de aztán egyszer csak eltűnt az oldalról, azonban pár hét után ismét megláttam. Nem is haboztam, hívtam azonnal. Szerencsém volt, elsőre sikerült és ő maga vette fel. Itt már azonnal eldőlt, hogy mindenképp meglátogatom, mivel már a hangjától beindultam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolást kb. öt percnyire megoldottam, de van ott egy foghíjtelken kialakított parkoló is egypercnyire. Ja meg ott a Mammut is, ha semmi sem jön össze, az is öt perc. Mindenféle tömegközlekedés van. A cim pontos, kétszeri zsilipelés van, egy dologra kell figyelni, hogy van félemelet!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Többször jàrtam ott, mindig patyolattisztaság volt, most is. A fürdőben egy nagyon szép, tágas, épített zuhanyozó van, száraz kilépő, a tusfürdőket nem számoltam meg most sem, nagyon sokféle van. Előtte/utána száraz, nedvszívó törölköző. A szobában tatami és rengeteg tükör. Szerencsére van már klíma.
LIZA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na, itt meglepetés ért, mivel arc nélkül hirdet. Gondoltam, hogy nem lehet csúnya, de ilyen szépségre nem számítottam! Kedves, mosolygós, gyönyörű arc és hozzá olyan test, amilyet csak a Playboyban lát az ember. Azt sem tudtam hova nézzek, egyszerűen minden tetszett rajta. Nagyon.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára mentem, úgyhogy a masszázs két kényeztetés közé esett. Azt kértem, hogy a nyakam környékét erősebben dolgozza meg, a többi részen meg inkább csak úgy simogatósan. Nem tudom, hogy hol tanulta, de elérte a célt a nyakamnál, teljesen hátra tudtam fordítani a fejemet utána. Krémmel dolgozott, az erősség pont jó volt, de éreztem, hogy ha kérném, simán tudná szétszedősen is csinálni.R Utána a simogatós masszázs kellemesen ellazított, közben beszélgettünk és úgy találtam, hogy meglepően tájékozott kis hölgy. A masszázs vége felé érzéki simogatásokkal, benyúlásokkal vezette fel a második kényeztetést. Amikor érezte, hogy hatott a kezelés, kérdezte szeretnék-e megfordulni. Hát persze!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Amint beértünk a szobába, nem bírtam magammal és elkezdtem feltérképezni azt a csodálatos testet. Észrevette, hogy mennyire felizgat és kedvesen elküldött zuhanyozni. Amikor visszatértem a fürdőből, már meztelenül várt. Letérdeltem elé és az arcomat az ágyékába fúrtam. Csodálatos punciillatot éreztem, teljesen elvesztettem a fejemet, kértem szépen, hogy feküdjön hanyatt. Rám mosolygott, szép lassan lefeküdt és enyhén szétrakta a lábait. Lassan, finoman nyalakodni kezdtem, hallottam, hogy gyorsul a lélegzete aztán nem hallottam semmit mert a két gyönyörű comb satuba fogta a fejemet és csak pár rángás után engedte el. Most már nem volt mese, én következtem, hanyattfeküdtem és egy csodálatos franciát kaptam, hol csak a hegyét bevéve, hol szinte az egész farkamat eltüntetve, oldalról végignyalva, a környéket sem kihagyva. Nyálas kezével a heréket, gátat, ánuszt simogatta, időnként felnézett hogy milyen a hatás. Frenetikus volt, így ért a vég, az utódok egy része az ajkain landolt, a többit elirányította a csodálatos cicikre. Nagyon finoman simogatva hagyott lenyugodni. Letisztogatott és ezután jön a fentebb megénekelt massz.
Amikor ismét kezdtem harckészültségbe kerülni, ugyanilyen csodás francia vette kezdetét, de most megkértem, hogy hadd álljak elé miközben ő térdel. Rám nevetett és teljesítette a kérésemet. Frenetikus francia volt, miközben mindkét kezét használta különféle dolgokra. Közben sokszor felnézett rám, ez olyan látvány volt amit sokáig nem lehetett bírni, újra kilőttem, az utódok sorsát ismét a gyönyörű ajkak-cicik pecsételték meg. Remegtek a lábaim, le kellett feküdnöm. Letisztogatta magát és engem, kicsit beszélgettünk aztán mehettem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, az ár nagyon kedvező, annyi volt mint amit a telóban mondott. Megtoldottam, hogy arányban legyen az élményekkel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mosolyogva távoztam, hetek óta nem éreztem ilyen szuperül magam. Jövök vissza amilyen gyakran csak tudok! Köszönöm Liza!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LIZA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-06 15:22:58
A mosolygós távozásodnak minden oka megvolt,köszönet járhat érte a vendéglátódnak

2020-08-06 10:15:47
Lelkesedésed érthető, s ennek megfelelően hangulatos a beszámolód. Példaértékű, hogy olvasni nem nagyon szerető kollégáknak is milyen tömören foglaltad össze a randit.