28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
Kamilla erotikus masszázs

erotikus masszázs

Kamilla-

Prémium hirdető
74/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-04 17:14:45

niemandino
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-05

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Kamillát a fényképei alapján szúrtam ki. Igazán dekoratív lány:) azt az adatlapból is kiolvastam, hogy kezdő, meg azt is, hogy csak kézi kényeztetés van.
Előző nap hívtam, mert a vasárnap sok lánynak felejtős.
Szerencsémre dolgozott vasárnap is, sőt még az én kedvemért 11:00- kor kezdett!
Ez már egy piros pont:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szokásom szerint kocsival mentem.
Oktogon környéke, egyirányú utcák, de a navigáció kis kerülövel odatalált. Parkolót is találtam rögtön a ház előtt!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az épület tömb egy régi patnáns belvárosi emeletes sarokház. Kapualj bajátat nincs, így elbizonytalanodtam, hogy jó helyre jőttem-e..Hívtam is Kamillát, hogy jó helyen járok-e, aki nemsokára meg is jelent mint egy boltos kisasszony az egyik látszatra egy kirakattal rendelkező üzlet ajtajában.
Tehát egy valójában masszázs szalonnak kialakított régi üzlethelyisegbe kerültem, ami láthatóan nemrég lett felújítva, s masszázs szalon céljaira berendezve.
Fürdő is rendben.
Kamilla külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Kammilla a kepeinek megfelelő nagyon szép arcú formás lányka, aki azért az utóbbi időben valamennyit lefogyhatott, igy már vékony de azért nagyon csinos lány fogadott egy plüss köntösben, ami alól kivillant a nagyon szép fehérnemű kombó.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Nos, tudtam, hogy egy lingam kenyeztetesssel befejeződő egy órás programra jöttem, nem is teketóriáztam sokat, miutan a szállodaból kicskkolás előtt zuhanyoztam, s ezt elfogadhatónak találta Kamilla, így vetkőzés után rögtön a masszázs padra hasaltam.
Kamilla nagyon jó masszőr, nagyon alapos munkát végez, közepesnél erősebb technikával a sarkamtól elindulva a nyakszirtemig minden izomcsomót küllön külön kezelesbe vett, jól átgyúrt. Krémmel dolgozott, s külön külón mindkét karomat is alaposan megmasszírozta.
Igazán felfrissülve, ellazítva hallhattam meg a megfordulhatsz utasitást. Megfordulás közben azért megkérdeztem, hogy nem akar-e az amugy nagyon csinos és igényes csipke csodáktól megszabadulni. De végül is csak a felső levételét engedélyezte.ekkor konstataljattam, hogy a közepesnél kissebb, de nagyon formás rugalmas cickói vannak, aminek az alaposabb kézrevételezését is megengedte:)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Hanyatt fekve folytatta a combjaim, mellkasom karjaim alapos átgyúrásat. Kozben megint csak megkérdeztem, hogy csúszkát vállal-e de erre nem volt a válasz, ami ellen nem is ágálhattaml mert az adatlapon sem szerepelt. A testem elúlső részeire már inkább valamiféle kellemes masszázs olajat használt, amiből bőségesen és többször is jó adagot juttatott az addigra már igencsak érdekllődő farkamra is. Közben aprócska, de ügyes és jtékos kezecskéi egyre inkább a vélterületre koncentrálva serénykedtek. Nagyon ügyesen játsuzott az egy szem húromon. Húzd meg ereszd meg alapon, körkörös, csavaró, zacsikat is bevónó célirányos masszázsával nagyon szép ütemben, egyáltalán nem siettetve a vágkifejletet dolgozot., amivel eléd sokig a csúcson tartva kivegezett, s meg a vonaglásom elcsitulásáig szép lassuló ütemben levezetett a menyországból. Majd kedves, lágy mozdulatokkal szépen letisztogatott.
Természetesen ezután már elengedhetetlen volt a tusi!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás, az előre megbeszéltek szerint, a hasonló technikával dolgozó szalonok átlag szinvonalán. A megbeszélt rózsaszálakat még az egy órás szeansz elején diszkréten egy asztalkára helyeztem.pesti átlag!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kamilla egy masszazs művesz, remek külső adottságokkal, szép arccal, formás alkattal megálldott jó technikával dolgozó, a játékszabályokat szigorúan betartó és betartató szolgáltató, akitől elégedetten es kifacsartan távozhattam

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-03 15:05:48
Igazság az hogy annyira szép lány , hogy biztosan több kellene belőle mint amit most ad magából és így hiány érzetem lenne távozáskor .

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-05 11:00:42
Üttörő munkádért köszönet jár. A hölgy nekem is a figyelmem középpobtjában állt, az általad leírtak után sem változott. Várok még, hátha bővül a repertoár, akkor lesz csak igazán érdekes számomra.