Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
ENCI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ENCI-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-04 09:04:29

Pauly2
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ENCI reagálása

Drága "Pauly2"! :)

Köszönöm szépen ezt a kellemes írást, nagyon boldoggá tettél vele! Mindig élmény valakivel először találkozni, picit izgultam is, hogy milyen érzelmeket keltettem Benned, mivel eléggé rezignált volt az arcod,- tényleg elég lassan enged ki az a bizonyos jéghegy. :)

Örömmel konstatálom, hogy sikerült elvarázsolnom Téged, annak pedig külön örülök, hogy ilyen szép választékosan tudtad megfogalmazni a gondolataidat. :)

Úgy döntöttem, nem javítalak ki semmiben, majd ha jössz legközelebb, körbevezetlek, mert egy pár részlet rosszul ragadt meg :D (miértnemtudtamcsendbenmaradni?? :D )

Puszi Drágám, gyere még, tudod, 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás... ;)


Encid :*

ENCI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egy reggeli időpontban telefonáltam először sikertelenül. Ezt követően a bemutatkozásban írtaknak megfelelően elkezdtem komponálni az üzenetemet, miközben Enci máris visszacsörgetett. Azonnal visszahívtam és két nappal későbbre egyeztettünk sikeresen időpontot, amit rögtön VTR-en is megerősítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép pontosan jelzi a címet. Autóval valójában kiszámíthatatlan a parkolási helyzet, arrafelé van amikor az ember percekig keringhet, van amikor pedig azonnal a helyszín közelében vár rá egy üres hely, mint most rám. BKV-val az Oktogontól 5 perc séta szükségeltetik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebben épült társasház egyik lakása. A lakás három helyiségből áll – egy nappaliból (itt volt egy masszázspad is), egy matraccal, tükrökkel és hangulatvilágítással is rendelkező kisebb szobából, valamint egy fürdőszobából (hoteleket megszégyenítő előkészítés, steril körülmények), ahol különösen tetszett a tükör előtt a virág. Valójában igényes, hangulatos, elegáns és ízléses az ingatlan kialakítása.
ENCI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Finom illat, elragadó mosoly, puha ajkak, igéző szemek, formás mellek, kerek popsi, selymes tapintású bőr – csak szuperlatívuszokkal tudnám Encit leírni.
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Miután a fürdőszobából kijöttem Enci már ruha nélkül várt rám a nappaliban, és kaptam egy nagy ölelést és néhány kedves szót, majd kézen fogva átvezetett a kisszobába, ahol újabb ölelés következett. Mindkét alkalommal megtapinthattam selymes bőrét, magamba szívhattam illatát, illetve a második ölelés alkalmával megcsókoltam a nyakát.
Az öleléseket követően hason fekve elhelyezkedtem a matracon, ahol előre felmelegített olaj alkalmazásával Enci szisztematikusan és szakszerűen végigmasszírozott a talpamtól a vállamig. A neuralgikus pontjaim – melyek a sportot hátrányban részesítő életmódomnak köszönhetően számosak – felderítésre és kezelésre kerültek. A masszázs közben változatos témákat érintve beszélgettünk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
A masszázs befejeztével Enci a forró olajból bőségesen csorgatott a lábamra, hátamra és persze magára is és a hátamon elkezdődött a csúszkamasszázs, melynek során apró csókokkal illette a nyakamat, a hátamat, a testemet. Már ekkor alig győztem betelni a tükrök nyújtotta látvánnyal, pedig még csak ezt követően ajánlotta fel Enci, hogy megfordulhatok, ami meg is történt.
Miután mellkasom és az intim részeim is kellően részesültek a meleg olajból, Enci szemből folytatta a csúszkamasszázst, apró csókokat lehelve nyakamra, ajkaimra, felsőtestemre, majd a péniszemre, melyet később lágy ajkai közé eresztett. Utána ismét felcsúszott és némileg oldalt elhelyezkedve kezébe vette a péniszemet és csúszkált rajtam, miközben sokszor arcunk és ajkaink hajszálnyi távolságban voltak egymástól. Suttogva kérdezte Enci, hogy mit szeretnék, de addigra már annyira el voltam ájulva, hogy valójában csak annyit szerettem volna, ha mindez csak ismétlődne és ismétlődne és nem maradna abba. Ezt nem igazán tudtam megfelelően kommunikálni, de számomra a pillanat, a folyamat varázsán ez mit sem változtatott. Utána lassan Enci egyre lejjebb csúszott és ajkaival ütemesen a csúcsig juttatott, majd miután hagyott lenyugodni, ajkai eleresztettek és két pillanatra magamra hagyott.
A két pillanat letelte után Enci visszaérkezett és annyit említett, hogy még fél óra hátravan és hogy mit szeretnék a fennmaradó időben. Az addig eltelt csodás percek hatására csak arra tudtam gondolni, hogy a csúszkamasszázs folytatódjék. Enci ismét beolajozta magát és folytatódott a csúszkamasszázs szemből, oldalról, miután előzékenyen megkérdezte, hogy nem vagyok-e még túl érzékeny. Egy idő után Enci megfordult és miközben ajkaival kényeztetett, a lábait az egyik karom fölé és a másik karom mellé téve a mellkasomon ritmikusan mozogva közeledett arcom felé puncija és popsija. Eszméletlen volt nézni a szemeim előtt ritmikusan mozgó testet és ahogy ehhez párhuzamosan a tükörből annak látványa párosul, hogy Enci az ajkaival kényeztet és néha a tükörből felpillant rám. Számomra maga ez a folyamat méltó befejezése volt a kényeztetésnek.
Enci kikísért a fürdőszobába ahol megszabadítandó bőrömet az olajtól tetőtől talpig átmosdatott. Miközben zuhanyoztam Enci megkérdezte, hogy kérek-e kávét és ha igen akkor milyet, így a zuhanyzóból kijőve egy dupla eszpresszót tartalmazó bögre várt Enci kezében. A kávé után egy búcsúölelést követően távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bemutatkozásunkat követően a dobozba helyeztem a telefonon történt tájékoztatás alapján.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Amint távozásomkor becsukódott mögöttem az ajtó már az járt a fejemben, hogy vajon mikor kaphatok időpontot az addiktológiára. Enci szalonjának ajtaja egy alternatív univerzum kapuja. A légkör, a hangulat, a törődés, az erotika általam korábban nem tapasztalt kombinációja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A ENCI nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókENCI legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2020-09-26) : 2, Kérte, hogy forduljak hasra, megmasszíroz. Mivel a hátamat / vállamat fájlaltam erre kértem az összpontosítást. Enci ebben is profi! Alaposan minden csomóra kiterjedő masszázst kaptam. A vállamat is kimozgatta, helyre tette. Nem kétséges, hogyha a masszázsért járnék hozzá, is simán megérné.

(2019-09-12) : Merthogy a ruhák mind elmentek nyaralni. Vagy ki tudja hova, de kit érdekel. Viszont legalább azt se tudom hova nézzek. A tökéletes ívű fenékre a francia filmből, a csábító mosolyra, a hetykén álló feszes cicikre vagy a meztelen vállakra.

(2019-08-21) : Hasra feküdtem és a lábujjamtól a tarkómig fél óráig mindent átmasszírozott. Néhány csomónál megbántam, hogy megszülettem. Ilyenkor mindig kérdezte, hogy hagyja-e abba, de nem azért jöttem. (Egyebek mellett.) Látszik, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál, egyszerre határozott, figyelmes és kedves.

felejthetetlen: 68db
(2020-08-15) : Először a lábaimmal kezdte a masszírozást és úgy haladt fokozatosan felfelé. Közben említette,hogy szóljak ha már fáj amit csinál. Így ki is egyeztünk a közepes erősségű verzióban.El sem gondolná az ember,hogy egy ilyen törékeny nőben mekkora erő lakozik. Végig nagyon jól esett ahogy végezte. Igyekezett fellazítani a letapadt izmokat.

(2019-11-05) : valóban tanulta a masszírozás tudományát és érti is annak fortélyait. Volt már rá példa (nem ma), hogy igazából a masszázsért mentem hozzá és csak másodsorban a kényeztetésért. Most az időbe csak a felsőtestem fért bele, de azt alaposan és módszeresen átgyúrta, vállamat kimozgatta, gerincemet ellazította, közben kellemesen elbeszélgettünk.

(2019-09-03) : A derekamnál és a hátamnál elidőzött egy kimondhatatlan nevű masszázs technikával, 1-1 pontot nyomva, mondtam is neki, hogy nem erre fizettem be, hogy elérjük a fájdalomküszöböm :D

nagyon jó: 46db
(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 48db
(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

(2020-09-06) : FE-NO-ME-NÁ-LIS! SZENZÁCIÓS!! KATARTIKUS!!! Vagy ezt már írtam? Bármilyen részlet leírása csak elvenne az élményből, és nem hozzáadna, szóval nem vagyok hajlandó részletezni a történteket. Van éppen elég részletgazdag beszámoló, aki ezekre kíváncsi, az olvasgassa azokat!

(2020-08-12) : A masszás szakszerű volt, édesen jelezte, hogy nyugodtan szóljak, ha túl erősen csinálná. Igazából csinálhatta volna bárhogy, mert már ennél a résznél is úgy éreztem hogy a mennyekben járok, de odafigyelően folyamatosan figyelte minden rezdülésemet. Először még becsukott szemmel csendesen relaxáltam, de hamar rájöttem, hogy ez hülyeség, érdemesebb a tükröt nézni mi minden történik. A továbbiakban szerintem nagyon jót beszélgettünk,

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....