10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
ANDI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-02 22:49:00

Ati36
Már Valaki itt
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves ati36!

Köszönöm a beszámolót. Megleptél vele, hiszen nem most volt mikor találkoztunk, és egy cseppet sem halványult el az élmény mit megéltél/megéltünk. Örülök, hogy jól érzed magad velem.
Várlak vissza szeretettel!

Csókollak

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ezen a oldalon keresztul uzenetben majd a mennyei napon még telefonon is megerosítettem hogy a randi megvalósul és már úton vagyok a masszázsszobácskájába...
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A nemzeti stadiontól nem messze,
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín tokéletesen megfelel a célnak.Minden van ami csak kell.Nyugodtan letusolhat az ember.Ha szerencséje van az embernek akkor akár Andival egyutt is kikothet a kádban :-) A tetthelyen van masszázspad is de van egy romantikusabb része is a szobának...itt valahogy tobbet toltottunk mint a padon.
ANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Andi mennyeien szép milf bombázó.Egyszeruen az ember beindul a jelenlétében.Félmeztelenul fogad.A hátsója az valami hihetetlen de a mellecskéi is nagyon szépek.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszírozni nagyon jól tud.Kb. két és fél órát voltam nála és ebbol olyan 15 perc volt a masszázs. :-) A tobbi perc az teljesen máshogyan telt el.Például egymást masszíroztuk a nyelveinkel.Nagyon jó vele csókolózni.És a egész ido alatt rengeteget tapadt a szánk egymásra.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Ahogyan kijottem a kádból szinte egybol egymás mellé fekudtunk a szoba sarkába egy matracra és ezt a helyet szinte el sem hagytuk két óráig.Fantasztikus szerelmeskedésben volt részem.Minden volt természetesen azon kívul.Beszélgettunk is a rengeteg forró csók kozben,majd a ujjaim elkalandoztak mindenfele Andi egész testén.A barlangocskájába is be be nyúlkáltam majd a ujjaimat felváltotta a nyelvem és ez a váltás Andinak nagyon tetszett.Jó sokáig engedte a nyelvmasszázst mikozben a kezeimmel markolásztam a kisportolt fenekét és a gyonyoru telt idomait.A csúcsra sajnálatos módon azt hiszem nem sikerult elropítenem de azért a nedvesség jó bizonyítéka volt annak hogy Andi is nagyon be van indulva és nagyon jól érzi magát.Bizony kezdeményezésére fordultunk is és kezelésbe vette a kis botot odalent... :-) Hát a sok simogatás kozben a kezeivel amit muvelt majd jott a francia nyelvlecke ami 10 per 10 a utódaim a szájában végeztek...fantasztikus élmény volt.Egymás mellé bújtunk,egymást átolelve,eszegettuk a ajándékomat amit hoztam neki és kozben simogattuk egymást.Meg persze a csókolódzás az szinte egész ido alatt mindig megvolt.Egy kis pihi után újra kezdtem bevadulni és újból elkezdtem kényeztetni a ujjaimmal odalent.Kozben ahogy felette térdeltem o is engemet.A második menetunk így is ért véget.A ujjacskáim próbálták Andit elropíteni a mennyek kapujába és Andi kezei pedig engemet.Andinak ez a farkmasszázsa sikerrel is járt bizony és én már másodszor ontottam a anyagot magamból ezúttal Andi szép hasára.Még picit beszélgettunk meg egymást átkarolva fekudtunk majd még megkértem Andit hogy picit masszírozza meg még a hátamat meg a hátsómat...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt, nagyon jó és hát amit kap az ember cserébe az nagyon egyedi :-)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Másodszor voltam nála és még biztosan meglátogatom.Nagyon jól érzem magamat vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

(2020-07-05) : A gerinc melletti hátizmokkal indított, de aprólékosan végiggyúrta a nyaki és a csuklyás izmaimat, a derekam környéki izmaimat, a fenekemet, lábaimat a vádlimmal, sarkaimig és a vége felé voltak benyúlások, simogatások, ami nagyon érzéki volt,

(2020-06-09) : Aztán ő engem, kicsit, csak a hátamat meg a fenekemet mert már sok időn túl voltunk...jó volt nagyon, szakszerű mozdulatok és fogások. Határozottan masszíroz, nem csak simit, simogat. Ezt is nagyon sokáig elbírtam volna viselni de egy szavam sincs panaszkodásra!

felejthetetlen: 16db
(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

(2020-08-10) : Úriember lévén először én próbáltam örömet szerezni partnernőmnek, meg persze azért, hogy én láthassam először kéjek közepette, mely csak csigázta tovább vágyamat. A babusgatást jól fogadta, a 'nyelvi beszámolómmal' sem volt gond. Dícséret - verbális és nonverbális - ugyan volt, de az í-re a pontot úgy érzem - nem sikerült feltennem.

(2020-07-22) : Lágy, sìmogató masszázst kértem, nem vágytam a csomók és izmok lazítására, egyszerűencsak érezni akartam az érintését a közelségét. Lágyan érintett, még most is beleborzongok, mindenemet bejárta kezével,

nagyon jó: 3db
(2020-08-29) : Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...:

(2020-07-17) : Miután a környéket becserkészte,egyre izgalmasabban közelítette meg a falloszom,a zacsit,a golyókkal együtt. Lassan de biztosan egyre mélyebbre kerültem az ajkaiban, kéz nélkül,hiszen azzal a golyókat vette kezelésbe szó szerint.

(2019-11-05) : Alaposan megdolgozta a derék hát, gerinc lapocka és nyaki részeket, a fogásokat ismeri szakszerűen tevékenykedett. Amikor a karjaimra került sor csuklómat lábai közé szorította kellemes kis puncikontaktussal fűszerezve.

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.