2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Anetta szexpartner
LEHETNE JOBB
szexpartner

Anetta-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-31 14:44:02

bronx
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anetta reagálása

Szia!

Teljes mértékben igazat adok Neked, tényleg nem úgy történtek a dolgok ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
Tudom bután hangzik, de engem valamilyen szinten le kell venni a lábamról ahhoz hogy jó szerető váljon belőlem (nyilván ezt Te is észrevetted). Én csak akkor tudok önfeledten élvezetet adni, illetve kapni, ha megvan az a bizonyos szikra az aktuális partneremmel.
Nem szeretek és nem tudok direktből lefeküdni senkivel, szeretem ha a dolgok amennyire lehetséges természetesen és spontán zajlanak.
Sajnos mi nem tudtunk kellőképpen egymásra hangolódni, így nem az lett a végeredmény amire számítottunk! Lehetséges hogy túl "sok" voltam, de ez ellen nem tudok mit tenni!
Mindenesetre köszönöm szépen hogy időt szántál arra hogy megírd ezt a beszámolót!
További szép napot!
A.

Anetta beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-03

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Előbb viberen egyeztettem, majd az időpont megtalálása után vtr-en fixáltunk. Telefonon is beszéltünk, hiszen még nem voltam nála előtte. Minden simán és gyorsan, zökkenőmentesen zajlott, nagyon rugalmas csaj.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bazilika környéke, parkolásra kell időt szánni, ha nem akar az ember a parkolóház emeletei között a sok kormánytekerésben kimelegedni. Körút és a Nagymező között napközben azért akad üres parkolóhely és így az egészségügyi séta sem marad el. Mondanom sem kell, hogy a bkv bérlettel rendelkező MT-k imádni fogják a helyet.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régi polgári ház szépen felújított, modern kis lakása. Mindenhol tisztaság, fürdő a szobából nyílik, egyedül dolgozik így maximális a diszkréció.
Higiéniai eszközök száma és minősége pipa, törölköző OK.
Anetta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Anetta ugyanolyan, mint a képeken, egy az egyben az a lány várt, mint aki a fotókról köszön vissza. Formás alakú, szép arcú, igéző szemű lány, puha, feszes és sima bőrrel, minimál tetkóval.
Mellei és feneke formás, sehol egy deka felesleg.

Action
Csók:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Már régóta a kedvenceim közé tartozott, most jött el az idő a látogatásra. Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a beszit, és ha igen, milyen minősítést adjak rá, még most sem tudom utóbbit, mire befejezem, kialakul bennem.
10 perc késéssel indítottunk, mert boltban volt, de ez különösebben nem zavart. Felérve egy kedves, ha 20 éves lenne azt mondanám hebrencs lány fogadott, de bejött a vagánysága és közvetlensége. Rengeteg téma között cikáztak a gondolatai és így a mondókája is, de élveztem, hogy nem a szokásos sablon beszélgetéssel telik az első pár perc hanem folyamatos kihívást jelent a válaszadás. Sikerült törölközőt szereznem, a fürdőt meglátogatni, stb, majd mellé heveredtem, de egyelőre tovább folyt a beszélgetés és nehezen fordultunk a tettek mezeje felé.
Nagy nehezen sikerült a popsiját, melleit kicsit megsimogatni, de elég sokat fészkelődött, ez az első időszakban nem zavart, azt hittem, majd ráfordul ő is a témára, de nem így lett. Teljesen inaktív volt jópár percig, sem egy érintés, sem simogatás, sem bármiféle kezdeményezés részéről nem történt, a törölközőt sem szedte le rólam, a farkamhoz nem nyúlt, totál passzív volt.
Gondolkodtam, hogy felkelek az ágyból és elköszönök, de egyszercsak megkérdezte, hogy leszopjon-e (nem neveletlenséből írom így, hanem mert őt idézem - nekem amúgy bejön, ha nevén nevezzük), amire igent mondtam. Nagyon jó a technikája, komolyan, nem kapkod, nem siet, de amíg fel s alá siklik az ember farkán, addig az ajkai minden "pixelével" tapad rá, ami nekem nagyon bejön. Nem sokáig tartott azonban a mutatvány, mert elmondása szerint bökte az ínyét a fogszabályzó, így gumit húztunk, előbb hátulról, majd elölről szexeltünk, de hamar végem lett, mert frankó vele a szex. Ezt követően zuhany, és mivel az egész ott töltött szűk 30 perc alatt éreztem (egy órát fizettem előre), hogy egyáltalán nem kívánja ő ezt az egészet, felöltöztem és elköszöntem. Nem marasztalt sem még egy körre, vagy masszázsra, vagy bármire.
Elszámolás
Korrektség:
2
Megérte:
1
Kocsitól kocsiig 40 perc volt az idő, ebből a konkrét action kb 8 perc. Vékonyka. Egyébként a rózsaszálak mértéke rendben lenne, ha ennek megfelelő lenne a service.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagy reményekkel érkeztem hozzá és egy kedves, aranyos, jófej, csinos lányt ismertem meg személyében, aki érezhetően kiégett már egy kicsit és mindenképp jó lenne pihenőt tartania, feltöltődnie. Ezzel nem is lenne gond, ha ezt a véleményt a barátjaként vagy tanácsadójaként kellene megfogalmaznom, de vendégként sajnos én ittam meg a levét. A dolog azért is különösen bosszantó, mert szexuális kisugárzása, technikája, alakja, illetve minden ami kell a jó szexhez, adott nála, de a végig érezhető inaktivitása és unottsága nagyban befolyásolja az élményt.
A rossz és a lehetne jobb közül végül azért lett utóbbi, mert egyébként a szex szuper vele, de ha újra végig olvasnám amit írtam, lehet átállítanám rossz-ra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anetta szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAnetta legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2020-08-24) : Kérdőn nézett rám, majd elmosolyodott. Édes a mosolya. Végül behelyezkedett, hogy a bőröst megszájalja. Kérdése már meg sem lepett, hogy hány percet kell szopnia? Mondtam hogy 3. Valahogy nem rémlett az első partin, de most nagyon jól csinálta. Nem fogazott, határozottan cuppant rá, nem kezezett és elég mélyen lenyelt. Ahogy ajka csúszkált az egyszeműn minden centiméterét éreztem,

(2020-08-06) : Kezdtem éledezni, ezt Anetta is érzékelte, majd kis simik után lecsúszott farkamhoz, és azt ajkai közé vette. Nagyon jól franciázik, környéket nem kihagyva kényeztetett, én jobb kézzel simogattam karcsú testét, puncit nem kihagyva. Mikor már keményre varázsolt szájacskájával, most Ő pattintott rám gumit. Fölé hajolva csókolgattam, majd párnát tettem popsija alá, és fogva csípőjét én térdelve szemből csúsztattam cerkám punciba.

(2020-05-11) : Anetta nem ilyen,Ő bizony totál barátnő feelingesen csinálja,nagyon nagyon finoman ér hozzá,csakis szájjal. 5perc francia után kérdezi,mikor dugunk? Mondom ilyen nincs hogy állandóan dugni akarsz.

nagyon jó: 17db
(2020-08-07) : . Megint felhörgött és elképesztő vonaglásba kezdett. Combból kiemelte ölét, csípőjét tolta rám, vagy épp húzta le rólam, ficánkolt, jobbra, balra kifordult. Majd mindkét lábával szorosan körbefogta derekam, hogy utána szétdobja magát. Nyögött, csavarodott, vonaglott alattam. Szerintem Kolumbusz Kristóf is tengeri beteg lett volna attól, ami ott az ágyban zajlott. Folyamatosan azt figyeltem, ahogy dobálja magát ne csusszanjak ki belőle. Szerintem egy bikát könnyebb megülni, mint Anettát megdugni.

(2020-07-13) : 1-2 nyalintás és lágy simogatások után a szájába vette a szerszámom, ettől már az agyamban is erős lüktetést éreztem, nem is beszélve az altáji részről. Fokozta még az élvezetem mert közölte, hogy segítenem kell, össze kell markolnom a haját a tarkójánál és tartanom kell

(2020-06-30) : Kis pihenő után francia tudását élvezhettem, melyet kezezés nélkül, lágyan kezdve, majd egyre mélyebben eltüntetve lelkesen fokozta élvezeteimet, majd gumihúzás után missziben töltöttük kedvünket,

: 24db
(2020-02-19) : tt jegyezném meg, hogy fogszabályzója van, de ez sem a csóknál sem a franciánál nem volt zavaró. Először én kezdtem el Őt nyalni, amire jól reagált, majd cseréltünk és Ő szopott engem. Gumihúzás következett és elsőként én voltam felül misszionáriusban, majd mikor pozíciót akartam váltani, akkor szólt, hogy nem tud felül lenni, mert nagyon megfájdul tőle a lába. Így maradtam továbbra is én felül, megpróbálva variálni a pózokat, amiket Ő is élvezett.

(2017-03-02) : Elkezdte cirógatni a hasam a férfiasságom körül és szépen óvatosan forró ajkai közé vette. Nagyon jól csinálta még mindig elöttem van a képe. Mivel már majdnem elsültem így megkértem hogy jöhetne-e az aktus része

(2016-02-26) : Mellé feküdtem kicsit simogattuk egymást, majd viccesen "kezet fogott" az ezredessel és bemutatkozott neki, azt hittem nem jól látok, de Ő ilyen, majd hihetetlen finom kéz nélküli franciát kaptam tőle,

egyeztetési probléma: 5db
(2017-04-19) : Eljött a hetek óta várt vasárnap éjszaka... izgatottan várom őt... 23 óra és sehol sincs... várok még pár percet, hiszen messziről érkezik, biztosan csak csúszik egy kicsit. Vánszorogn...

(2016-12-18) : Pontosan érkeztem, így a megbeszélt időpontban a bejárat környékéről hívtam, de egyet kicsenget, majd foglaltat jelzett. Gondoltam még nincsen készen, és kinyomott, ezért írtam egy SMS-t, hogy megérkeztem,

(2015-05-18) : reggel 9 kor küldtem egy sms-t azért hogy a 10 órai találkozó áll még részemről. oda értem 9:55 10:00 10:05 10:15 kor hívtam sajna nem vette fel a telefont. Többet nem tudok elmondani. Ped...