93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
HENI erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

HENI-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-30 23:57:22

Bemapó
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

HENI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-31

Egyeztetés
Elérhető:
4
Kíváncsi lettem Henire, mert rögtön egy felejthetetlen minősítésű beszámolóval indított. Vártam, hogy lesz-e egy második beszi is, hogy átlagot tudjak vonni, de vagy nem grafomán kollégák járnak hozzá, vagy esetleg szimplán irigyek és nem akarják megosztani a fellelt kincset, úgy hogy gondoltam, megnézem magam. Mivel hét közben két napot kihagy, célszerű előre időpontot egyeztetni vele. Ha nincs benn, vagy vendége van, a kedves kolléganői akkor is az érdeklődő urak rendelkezésére állnak és kezelik a telefonját és a naptárát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól bejáratott, igényes szalon a Margit körúton. Kutyaszán, tevekaraván, tengeralattjáró és repülő kivételével minden közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, de ezek közül mondjuk a gépkocsit nem annyira ajánlanám.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A házba kétzsilipes beengedéssel lehet bejutni. Bejutás után liftezhetsz, vagy gyalogolhatsz. Vigyázat, a lépcsőn el lehet téveszteni az emeletszámot! A szalon profin berendezett, mindegyik szoba nagyon kellemes, sőt a nappaliban már egy mobilklíma is temperál. A zuhanykabinnak nagy üvegfala van, benne jelentős mennyiségű tusfürdő.
HENI külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Heni egy barna gazella. Sportos, izmos teste van, látszik, hogy rendszeresen karbantartja. Ezt persze csak később csodálhatja meg az ember, mert először csupán az ajtó mögé bújva lehet őt megpillantani, amikor még rajta van egy szexi ruhácska is. Zöld szeme ilyenkor is igézően villog a vendégére, különböző testi tüneteket okozva már az előszobában. Bemutatkozás után elkalauzol kézmosásra, utána pedig a masszázs-szobába. Azt hiszem, hogy még hosszú kilométereket sétáltam volna utána, hogy csodálhassam az alakját. Persze ez hazugság, sokkal inkább ott helyben megszabadítottam volna a ruhájától, de az igen illetlen bemutatkozás lett volna. Szóval guvadó szemekkel siettem utána a tetthelyre, ahol nekivetkőztem, átvettem a törölközőm, majd Heni a felderítő útja után jelezte, hogy szabad az utam a fürdőbe.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Megmasszírozott, amikor az első alkalommal nála jártam. Talptól indítva, a vádlin és a combokon halad felfelé meglepően profi mozdulatokkal. Ahogy kiderült, nem a szalon kedvéért vett részt valami gyorstalpalón, hanem korábban sajátította el alaposan a masszázstechnikát. Kimondottan jóleső és eredményes munkát végez, önmagában ezért is megéri meglátogatni. Amikor a hátmasszázshoz elhelyezkedett a fenekemen, éreztem, hogy már nincs rajta fehérnemű. Isteni érzés megérezni egy puncit a farokcsonton. Esküszöm, hogy kaptam még utána egy hát-, váll és tarkó masszázst is, de nem nagyon tudtam koncentrálni rá. Többször úgy hallottam, mintha azt mondaná, hogy megfordulhatok, de sajnos tévedtem :-) Ja, és masszázs közben igen jót beszélgettünk. Ebben is nagyon figyel a partnerére: nem nyomul, nem fecseg, de nincsenek flegma válaszok és hosszú kínos hallgatások sem.
(Elárulom, hogy én is próbálkoztam a masszázzsal, amikor a második alkalommal jártam nála. A talpáig jutottam. Ha Ő írna beszámolót, akkor most az állna itt, hogy nem volt sem szakszerű, sem erotikus :-( Majd gyakorlok még, de nem rajta, mert arra sajnálnám az együtt töltött időt.)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Miután megfordulhattam, végre szemtől szemben megcsodálhattam Henit. (A tatami melletti tükörben addig is lesegettem, de az nem volt az igazi.) Szóval tényleg egy kisportolt gazellatermet, puha barna bőr, világító zöld szem. Hibátlan, formás kis cicik, izgatásra hetykén ágaskodó bimbókkal. Tö-ké-le-tes! Az elején abban maradtunk, hogy masszázs közben kiderül, hogy lesz-e kölcsönösség. Lett. Puncija olyan szép, hogy ilyet csak rajzolni lehet. Óvatosan közelítettem hozzá, ő pedig óvatosan nyílt meg nekem. Utána a Ravel féle Bolero-hoz hasonló lassú fordulatszám-növekedéssel, a fejemet fogva jutott el az orgazmusig. Mellé bújtam, hogy fent is megízlelhessem az ajkait, közben a kezemmel kényeztettem tovább. Reggelig a karjaimban tartottam volna, de hát ugye az idő, meg az önzőség... A fordulás után egy olyan barátnős/szeretős kényeztetést kaptam, hogy kettéállt a fülem. A kedvencem az volt, amikor a golyómat nyalogatva laza csukló mozdulatokkal izgatott. Csókolózva végzett ki. Fe-no-me-ná-lis volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A karantén utáni csokornagysággal kell számolni. Az egyedülálló élmény miatt kerekítettem még egy kicsit rajta. Indulás előtt tettem le a kis szekrényre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nehezen tudom írásban visszaadni, hogy milyen szuper élmény Henivel lenni. Ilyenkor mondják, hogy ezt nem lehet szavakba önteni. A legjobb értelemben vett érett csaj. A masszázsa csodásan szakszerű, a kényeztetése elképesztően fantasztikus. Megyek is hozzá amikor csak tudok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés HENI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-13 10:30:50
Közelít a tökéleteshez, de hiányoltam még több részletet. Azt megéreztem a külső és belső tulajdonságok taglalásánál hogy elvarázsolt Heni, és az érzelmek hatottak rád. Ez nagyon helyén vsn!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-01 08:54:23
Nagyon vártam már egy adekvát értékelést erről az általam eddig csak szende szépségnek gondolt, de felettébb kívánatos Hölgyről!! Köszönet a megosztásért!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-31 21:38:03
Hasonlatok, azért jók, mert közelebb visznek annak megértéséhez, amit átéltél.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-31 21:36:48
Szeretem az ilyen hasonlatotak, mint amit te is felhoztál [pl.Ravel féle Bolero-hoz] . Bravó