Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-30 17:14:49

atomanti555
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Vtr en ment az egyeztetés gyorsan válaszolt és már meg is volt az időpontom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem Lurdy parkoló vettem igénybe ahogy ő is javasolta.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
2
Randi helyszíne:
5
A lakás éppen csak emeleti új építésű házban. A lakás kicsi de ez semmiben nem akadályoz senkit sem. Tusfürdő ő kettővolt, nekem egy is elég.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Oké. Kezdjük azzal hogy az én ideálom az a vékony nagy cicis alacsony lányok. Ő nem ebbe a kategóriába tartozik e ezzel tökéletesen tisztában voltam. Mikor először láttam meg az ajtó mögül előlépni teljesen megnyugodtam. Olyan csinos és olyan cuki arca van olyan erotikus kisugárzása és kozvetlenséggel hogy azonnal felhúzott csak azzal hogy ajtót nyitott.

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Kicsit leültünk az ágyra beszélgetni de csak röviden aztán irány a fürdő és mire vissza értem ő már abban a csipkés szettben várt amit kértem. Nagy gömbölyű cicik és szuper szexi tekintet. Majd simogatás, és csókolózás az ágy mellett állva. Fantasztikusan csókol igazi barátnős nyelves izgazó fülledt erotikus, őrjítő. Majd kihámoztam a ciciket a. Melltartóból amire azt mondta hogy szerinte 3 kapcsos de mire kimondta én már levettem róla😊 jajj nagyon szerettem a melleit nekem abszolúte természetesnek hatott. Aztán a bugyi is lekerült majd egy kis izgazó csőkolózás után elkezdett lefelé is csókolni, na hát én majdnem megőrültem tőle és mikor leért oda ahol a legjobban vártam az valami fantasztikus volt. Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké vagy ilyesmit mert az ágyon hanyatt fekve folytatta ugyan ezt a mélytorkos szuperfranciát. Kis idő múlva valahogy megkértem hogy forduljunk kölcsönösbe hogy meghálálhassam a jóságát. Nagyon szerettem a punciját remélem ő is mert voltak hangok, szóval remélem tetszett neki a munkásságom. Ez után gumi húzás és szemből rám ült hogy láthassam a ciciket és hogy csókolhassam a finom száját. Na nem is kellett sok és ki is végzett. Eszméletlen jó volt. Letisztogatott és beszélgettünk aztán megmasszírozott amit nagyon jól csinált! Nagyon értelmes nő imádtam a társaságát. Úgy eldumáltuk az időt hogy kB 3 percem. Maradt szóval gyors öltözés és távozás. Nem akartam húzni az időt a zuhannyal úgyis nemsokára megyek haza. Demíg le nem tudtam zuhanyozni a bőre illata és a parfüm a kezemen még sokáig érezhető volt. Már ez felizgatott újra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyit megbeszéltünk a mélytorok nem extra, pedig nagyon extra

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon nagyon aranyos szexi nő gyönyörű ajkakkal.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Donhuan17
Lelkes irogató
2020-07-31 07:44:17
>Elég gyengus lett.Felesleges az-az információ,h neked milyen lányok jönnek be amúgy.:DMindenki ott válogat,ahol kap pxnát,máshol csak álom marad!:DMindegy,legközelebb többet szeretnék tudni arról a hírös mélytorokról....:)

2020-07-31 06:10:15
A beszidből az action leírásán kívül hiányos minden fejezete. A randid ettől nagyon tetszik. Kösz!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-31 05:49:43
Hu,ez aztán fülledt erotikátol csepegő írás lett. Nagyon tetszett.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2020-03-09) : Van, hogy csak a végét veszi be vagy csak nyelvvel játszik vele, van, hogy az egészet eltünteti. Tényleg tudja, hogyan kell megőrjíteni egy férfit, különösen amikor jó mélyen beveszi és közben még a makkon játszik a nyelvével.

felejthetetlen: 46db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

nagyon jó: 59db
(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

(2020-02-29) : Ezek után javasolta az ágyon való folytataást, amit nem vetettem ,meg. Fanni óvatosan lecsúszott a már eléggé merev állapotban lévő szerszámhoz. Lágyan nyalogatni kezdte a környékével együtt, majd hopp, már mályen a torkán is voltam. Ezeket a köröket jó sokáig ismételgette, hol csak nyalogatott majd teljesen eltűntetett, majd egyre fokozta az élményt, így ráfogtam a fejére mikor már koppanásig bevette. Hagytam hogy lenttartsa amíg lehet, ezt nagyon jól viselte...

: 69db
(2020-09-09) : Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle.

(2020-09-02) : Ez után odaültettem a az ágy mellé, és szájába vette az ezredest. Fanni orálját is csak dícsérni tudom, szép lassan kezd, ápolja rendesen a környéket is, időnként leveszi jó mélyre, és attól sem finnyáskodik ha a fejét fogva jobban ráhúzom őt. Ezt a műveletet aztán átvittük az ágyra, hátradőltem, ő pedig oldalról folytatta a kényeztetést, immár a gáthoz is leköszönt.

(2020-06-17) : A franciája nagyon kellemes, ami nálam hatalmas plusz pont, hogy sokat foglalkozik a környékkel, golyók, gát. Három lehetőség volt számomra a választás fő szempontja: mélytorok, kényszerfrancia, popsi kényeztetés.