2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Wanda Gold szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-29 23:10:56

Gumikacsa-
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Helló Drága Gumikacsám!❤

Elnézést kérek, hogy megvárattalak a reagommal, nem volt szándékos becsület szavamra :)

Szeretném megköszönni neked az együtt töltött fantasztikus randit és azt is, hogy ezt megírtad ebben a szuper besziben. Nagyon jól éreztem magam a társaságodban, de ez nem is lehetne másképp, hiszen egy talpig Úriember vagy és végig igazi Nőként bántál velem :)) Ráadásul hiába első randink volt, azért elég szépen megvolt az összhang köztünk, panaszra nem lehet oka egyikőnknek sem ;)

Ahogy láttam, éreztem és olvasom neked se volt... ez így helyes és így van jól :)))
Örülök, hogy Te is pazarul érezted magad nálam és reményeim szerint még fogod is. Hiszen " megfenyegettél" engem, hogy még fogunk talizni :D Állok elébe :P

Szívesen látlak bármikor, amikor csak szeretnéd felkavarni körülötted az állóvízet egy hurrikán erejével :D

Szerintem még egy jó pár dolog kimaradt a mostani randinkból, úgyhogy van mit bepótolnunk/ kipróbálnunk. Remélem, hogy azért belefér még ebbe a kis időbe ;)


IMÁDLAK ÉS CSÓKOLLAK 😘


Wanda Gold avagy Miss Hurrikán😁❤

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-30

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A tervezet érkezésem napja előtt írtam itt az oldalon egy üzenetet neki, amiben le írtam érkezésem idő pontját, gyorsan meg is jött a válasz,hogy persze neki is jó az idő pont és, hogy sok szeretettel vár!
Másnap igaz nem beszéltük meg de egy megerősítő üzenetet küldtem amiben írtam, hogy nekem nem jött közbe semmi, erre is egy gyors választ kaptam, hogy várni fog ne aggódjak! Így már csak a fen maradó pár órát kellet türelmesen ki várnom. :)
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Ismervén azt a csomópontot ahol Wanda rendel így nem volt szükség a GPS segítségére. Mivel egy kicsit előbb érkeztem így volt időm fel térképezni a parkolási lehetőségeket amiből nagyon sokat láttam ami mind ingyenes, én a lakás szemközti utcában hagytam az autót egy hűvös fa alatt. Tömeg közlekedés is tökéletes aki használja, a villamos megállótól 1 perc séta, a bus meg a kapu előtt rak le (a számokat passzolom)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy újonnan épült lakás sokadik emeletén vár Wanda, a lakásba be lépve egy konyha, nappali, 2 szoba és egy fürdőszoba található. A lakás ki alakítása, be rendezése nekem személy szerint nagyon tetszett, mindenhol tisztaság fogadott a baszoba egy kisebb szoba amiben egy kényelmes francia ágy, ruha inas, hangulat világítással díszített. Fürdő szoba nagyon jól felszerelt itt van minden legalább 25-30 db tusfürdő, szájvíz, műanyag kis pohár, száraz kilépő a kád előtt, és Világítós zuhanyrózsa is.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó be csukása és a üdvözlő csók után meg kérdezte Wanda, hogy ilyenek képzeltem-e el? és hogy maradók-e? Természetesen igen volt a válasz mind a két kérdésre! Wanda egy alacsony gömbölyded nő aki pont ott kerek ahol kell, értem én ezt a csodás popsira, és a kettő eredeti cicire.
Arc kitakarástól sem kell félni senkinek, kislányos arca van ami nekem nagyon be jött.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A baszobába be lépve rögtön üdítővel kínált, és meg mutatta hol van a szoba inas, ahová a ruháimat tehetem. Üdítővel vissza térve ami nagyon jól esett, kézbe kaptam a törülközőt és be céloztam a fürdőszobát. Felénél járhattam a zuhanyzásnak mikor Wanda meg jelet, és kérdezte hogy minden oké?? mondom persze minden a legnagyobb rendbe! Gyors törülközés után Wanda be kísért a szobába és kérte hogy feküdjek le kényelmesen mint ha otthon lennék, így is tettem mire rám ült és kérdezte, hogy mit szeretek, vagy, hogy érzékeny vagyok valahol ne tán csikis-e? mondtam viccesen minden bírók minden jöhet 100%-ban azon van, hogy a látogató kedvébe járjon. Mikor mondtam neki, hogy mindent szeretek és mindent bírok így el kezdtünk csókolózni, ezt már sokan meg írták, hogy Wanda nagyon jól tud csókolózni és én sem tudok mást írni mint, hogy brutálisan jól csókol, olyan nyelv csatát le vágtunk hogy már ettől olyan kemény lett a velem egy korú, hogy csak na. Wanda ezt meg látta és kezdett egyre lejjebb és lejjebb haladni, közbe a mellkasomnál meg a hasamnál meg meg ált egy röpke időre, míg nem elérkezett a velem egy korúig. Az elején csak játszadozott vele, puszilgatta, a zacsikat sem hagyta ki a puszilgatásból, míg végül azt veszem észre, hogy teljesen el tüntette a kicsi ént és, hogy a homloka koppan a hasamon csodás látvány és egyben csodás érzés volt, a kényeztetésből természetesen a zacsikat sem hagyta ki, cuppogva játszott velük. Wanda utána vissza tért a franciára közbe időnként fel nézet és mélyen a szemebe nézett, gondoltam, hogy kérek védő felszerelést de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is szált a gondolatom ez ügyben, így egy idő után a szájába lett végem. Hagyott le nyugodni az utódokból egy cseppet sem nem láttam, minden mennyiség Wanda pocakjában landolt, utána popsi törlővel meg törölgetett és még be is tekerte egy másik törlővel a velem egy korút. A meg maradt üdítőért akartam volna indulni mire Wanda meg kérdezni,hogy az üdítőért mész? igen azért! maradj az ágyban már hozom is 100% oda figyel a vendégre. Pihenés ként össze bujtunk az ágyban, ő a mellkasomon pihent én meg közbe körkörösen simogattam a hátát, és így kezdtünk el beszélgetni, egy kicsit meg ismerni egymást. Sok mindenről lehet vele beszélgetni nem az a egy szavú nő, beszéltünk még a jövőbeli tervekről amihez innen is sok sikert kívánok és, hogy ne parázz sikerülni fog!!! :)
Pihenő végén most én kérdeztem meg tőle, hogy csiklandós vagy érzékeny-e valahol, azt a választ kaptam, hogy az oldala meg a talpa egy kicsit. Kértem,hogy most ő helyezze magát kényelembe, így is tett a hátára feküdt és bele kezdtünk a csók csatába. Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam aztán megint keményen benne volt a nyelvem a csodás punciba. Egy idő után éreztem a combja lágy szorítását így még jobban fel pörgettem a nyelvemet, a kezét a fejemre téve irányította hol jó neki és végül már nem a lágy szóritást éreztem a combjától hanem azt, hogy bizony a csúcsra jutott. Felnéztem azt láttam, hogy a párna alól bújik elő kérdeztem valami rosszat csináltam? és ki terült az ágyon így kérdezte szerinte?? :)
Pár másodper után kérdezte, hogy hogyan viszonyozza az előbbi tevékenységemet, én a az ágyon térdeltem és így kezdet el franciázni csodás volt a látvány közbe a szép kerek popsiját simogattam néha itt ott meg csapkodtam "csak finoman" és most a gondolatot meg tartva kértem gumit, amit gyorsan meg is kaptam. Kérdezte, hogy szeretném? nekem az egyik kedvencem az a kutyus így azt kértem, és már előttem is volt az a csodás punci. Szépen lassan koppanásig be toltam a velem egy korút, ezt folytatva szépen lassan ki be jártam benne utána kapcsoltam a sebességen éreztem, hogy Wanda ellen tart, tetszett neki is, utána ő is el kezdett velem ellentétesen mozogni ami csodás érzés volt, az érzés meg is hozta a kívánt eredményt egy idő után végem is lett.
Még egy darabig benne voltam hagyott le nyugodni, ez után jött ismét a tisztogatás és folyadék után pótlás, Wanda is ki ment frissítőért, mi után vissza jött kérdezte, hogy kérek-e kávét? mondtam csak ha te is iszol! kávéval a kezükbe ja és pár ruha nemű felvétele után, ki ültünk a teraszra ahol egy cigi mellett és beszélgetés közbe el fogyasztottuk a finom kapszulás kávét.
Ez után már csak az öltözés, cipő fel vétel és a búcsú csók csata maradt miután utamra engedett Wanda.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlag alatt van "bővebb infóban" mindent meg tudsz. A tv szekrényre tettem érkezésemkor ami a randink végéig ott volt szó sem esett róla. Az extra lehetőséget most nem vettem igénybe talán majd legközelebb

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mivel először jártam Wanda-nál, egy nagy rendes, kedves maximálisan a vendégre figyelő nőt ismertem meg a személyében, egy példa értékű vendég szerető nő, ha nőként bánsz vele akkor egy rossz szavad nem lesz távozáskor.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Ronnie94
Rutinos harcos
2020-08-01 10:21:59
Gratulálok, remek leírás egy jól sikerült találkozóról.:)

2020-07-31 06:21:27
Szuper beszit írtál, jól írsz. Sok részletre ráismertem, mint például amikor Wanda váratlanul a zuhanyfüggöny mögé kukkant a frászt hozva az emberre. Az elsöprő lendületét és kiszolgáló vendégszeretetét is jól megfogalmaztad. Gratulálok!

2020-07-30 19:07:08
Autentikus és szép memoár lett, jó volt olvasni a kalandotokról! Tökéletesen “festetted le”, hogy mit kaphatnak Wandus vendégei. Köszönöm, hogy olvashattam!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-30 16:23:19
Udvarias hangvételű iras, köszönöm hogy megosztottad

2020-07-30 13:43:17
A beszidből kiderült, hogy Wandus ismét ki tett magáért és ismét bizonyította a vendégcentrikus hozzáállását. Parkolót kár volt keresgélni, mert a taxidroszton mindig van szabad hely (ezt hallottam valakitől). Azért egy kicsit mázlistának érzem magam, hogy Wandával már jó előre megbeszéltünk egy következő találkozót és remélem hasonló élményekben lesz részem.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

(2020-02-10) : Minden intim testrészem érintette a nyelvével, közben a kezeivel más érzékeny rész csömöszkölt. A déli részen nem volt olyan testrészem amit ne érintett volna a nyelvével, közben mellbimbómat izgatva és csavargatva.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-04-16) : Mellém térdelt visszafelé, majd ölemre hajtva fejét, a golyszik nyalintása után, ajkai fogságába estem. Erőteljesen dolgozott a szerszámon. Ajkai szorítása és nyelve selymes simogatása, hamar helyzetbe hozták az elfeküdt testrészt.

nagyon jó: 36db
(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

(2020-07-10) : Irány a vörös szalon, ahol szinte rálökött az ágyra miközben ő is megszabadult a kis semmiségtől. Az érzéki smárolásból lassan heves francia kerekedett, ahogy a lábam közé csúszott, és kezelésbe vette a joysickot.

(2020-05-21) : Lemossa a habot majd lehajolva a szájába veszi kicsi ént, és beszívja, ez csak izelítő mondja kis idő után,most én jövök, választ egy tusfürdőt, én finoman a kebleire csorgatom,hmmm, izgató látvány majd lassan finoman szét kennem mellein,

: 33db
(2020-08-16) : Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat.

(2020-06-24) : Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam,

(2020-02-11) : 2. menetben franciàval végzett ki mert már nem maradt sok erőm. Kiemelném, hogy elég sokára sikerült elmennem, nagyon kitartó volt! Más lányok már bedobták volna a törőlközőt, viszont Wanda nem hagyott cserben :)