49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Édes szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Édes-

V.I.P hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-28 23:20:18

xtreme
Rutinos harcos
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Édes beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Munkám végeztével keresgéltem és végül nála kötöttem ki. Egyből felvette és tudtunk egyeztetni, sőt engedélyt kaptam, ha előbb érek oda, akkor is jelentkezhetek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a sokak által jól ismert tömb a fehérvári úton a Kondorosi Uszodánál lévő újnak mondható pár száz lakásos tömb. A tömegközlekedés kiemelkedő, a villamos a ház előtt, a busz a szomszéd utcában áll meg. A cím pontos, könnyű odatalálni, a GPS sem véti el.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újnak mondható lakás két szobával. A szobában franci ágy és kanapé segíti a lepakolást. A fürdő is új, a zuhany fülke szabvány 90x90-es, mondjuk én ezt már kinőttem. Szájvíz kikészítve eldobós poharakkal.
Édes külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Egy szemtelenül fiatal csaj nyitott ajtót és kedvesen beinvitált. Mezitelen testét egy fekete függöny bodyba tekerte. Hosszú haja, kedves arca és tini teste mindenért kárpótolt ( nem mintha kárpótolni kellett volna ).

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
4
Pornós feeling:
5
Miután bevezetett a szobába, kaptam egy törölközőt és mentem felfrissíteni magam és lesikálni a kánikulás nap izzadságát. Ez sikerült is. Visszamentünk a szobába.
Tulajdonképpen észre sem vettem mikor bujt ki a bodyból, de gondoltam legalább nem nekem kell kihámozni belőle. Leültem az ágyra, így előttem állt egy csodálatos meztelen tini, aki felajánlotta, hogy megmasszíroz kezdésnek. Mondtam, hogy én szeretném felpiszkálni és kértem, hogy feküdjön az ágyra. Ő a hason fekvésre szavazott, így azzal kezdett. Én meg simogattam a hátát, lábait fenekét, néha egy-egy puszit dobtam a hátára és a fenekére. Legnagyobb örömömre megunta vagy élvezte a simogatást és úgy gondolta kipróbálja háton is. Ennek nagyon örültem, mert a férfi embernek mégis jobb lehetőséget biztosít ha a delikvens háton fekszik.
Elkezdtem simogatni, úgy hogy messze elkerülöm az elsődleges erogén zónákat, mert később ezek ingerlése nagyobb örömöt okoz ( gondolom én ). Azt mondta jól esik. Mikor önként szétnyitotta a lábait akkor kezdtem az elsődleges erogén zónákat közvetlenül ingerelni. Ez úgy nézet ki, hogy mellette próbáltam feküdni, számba az egyik cicijével, kezemmel, amin feküdtem az egyik combját fogtam, másik kezemmel pedig bejártam az egész testét. A kezem mégis vonzódott a szemérem dombjához és próbáltam a bejáratot kitapogatni erőteljes kenés mellett. Mikor megtaláltam önkénytelenül is betoltam egy kicsit az ujjam, majd óvatosan kihúztam és megkérdeztem, hogy egyáltalán szabad-e ilyesmit csinálni. Azt mondta jól esik minden, amit csinálok. Mivel nem vagyok az ujjazás nagy mestere így inkább óvatosabban próbáltam erre tendálni, inkább csak simogattam, csúszkáltam az ujjaimmal a csiklón és környékén. Éreztem, hogy emelkedik a hangulat, de a "rossz" testhelyzet miatt nagyon elzsibbadt a kezem és vállam, amin feküdtem, bár szavam se lehet, mert cicijét nem nagyon engedtem ki a számból. Mivel úgy ítéltem meg, hogy nem fogom bírni, ezért felpattantam, partnerem legnagyobb megrökönyödésére és közöltem, hogy most nyalni szeretném, amit nagy megkönnyebbüléssel vett tudomásul és segédkezve feljebb csúszott az ágyon, hogy elférjek én is. Örömmel vetődtem a lábai közé. Sajnos igyekezetemben mindkét kezem a combjai alá fűztem, így viszont nem tudtam elérni a ciciket vagy csak nagyon nehezen. Nyalakodásom hasonlóan erőteljes érzést váltottak ki benne és bennem is. Azt találtam ki, hogy a nyalakodást feldobva jobb kezemet behúzva a mutató ujjamat óvatosan a bejárat környékére helyeztem és elkezdtem mozgatni ütemesen. Ekkor már a tetőfokára érkezett a hangulat, így az ujjammal elkezdtem a bejáraton körözni. Elszabadultak az érzelmek és vad nyalakodás közben az ujjamat lüktetések közepette elnyelte és elélvezett, majdnem én is. A mozgást és a nyalást nem hagytam abba csak egy-két másodpercre utána olyan finoman, ahogy csak tudtam finoman folytattam még egy kicsit. Nagyon megköszönte én is hogy hajlandó volt erre. Majd mondta, hogy most én következek. A hátamra feküdtem és kértem, hogy lovagoljon meg. Tetszett neki az ötlet és kézzel életet lehelt az öcskösbe, de egy kicsit korán húztunk gumi, mert nem akaródzott a helyére menni, de mihelyt lepörgettem a gumit a tövére, akkor már a helyére ment. Sajnos így nem tudtam elmenni, így kértem, hogy segítsen rá kézzel, ezt kézséggel megtette, majd ő is elcsodálkozott a zuhatagon, ami elöntött. Együtt törölgettük a nyomokat. Gyors tusi, öltözés és "könnyes" búcsú, persze csak a részemről, ő keményen tartotta magát. Puszikat megkaptam, elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én még mindig csak alapozok, így az extrákról nem tudok beszámolni, de a telefonban említett régi pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy klassz tini csajt kaptam meg egy órára, sok kedvességgel és kezdeméyezőkézséggel. Haza kellett volna vinnem, bár ő nem biztos, hogy akarta volna, úgy mint én :-))))))))). Mindenképpen megérte nekem a találkozót. Én nagyon élveztem a vele töltött időt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Édes szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Édes nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókÉdes legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-07) : Nagyon izgató látvány volt , egyből müködésbe indult a fantáziàm. Maga mellé húzott és cirógatott mindenfelé. Èn is próbàltam őt, de emlékeztem rá, hogy csikis, így inkább hagytam őt kibontakozni. Mivel látta, hogy kezdek kemènyedni, így nekilátott a franciának. Finom, puha szájával lendületes tempóval dolgozott rajtam.

(2018-06-28) : A finom, lágy, szembenézős stílust néha mélytorkos elemekkel fűszerezte, így elég hamar kőkemény lettem. Gumit húztunk és Édes nyeregbe is pattant.

(2018-02-15) : .Kellemesen franciázott miközben bársonyos bőrét érezve a fenekét simogattam .Ebben a helyzetben azt hittem végigviszem a dolgot, de hirtelen ötlettől vezérelve kértem forduljunk 69 be.

nagyon jó: 9db
(2020-01-27) : A finom csókolózás után egy alapos franciás kényeztetés következett. Érzéki volt, ám jó mélyen bevette és aztán ki sem vette a szájából addig, amíg jó kemény nem lettem. Kértem is a gumit, mert nem akartam túl korán elsülni.

(2019-07-09) : Kitartó munkámnak meglett a gyümölcse, finom remegésekkel és sóhajokkal elélvezett. Igazinak tűnt, utána sokáig extra érzékeny volt. Gondoltam eljött az én időm, kértem szájacskájával varázsoljon teljesen harckésszé, majd húzzunk gumit. “Sajnos” annyira finoman franciázott, hogy szóltam neki, itt most nem lesz szükség gumira. Bőnyállal, finoman franciázik, teljesen barátnős volt az érzés. Csodásan le is rendezett, a végén én is érzékeny voltam

(2019-02-06) : Finom és érzéki módon vette be farkam ajkai közé majd egy olyan francia-szeánsz részesévé váltam ami csak ritkán adatik meg. Bőnyálas -kellemesen csúszós de még éppen nem nyálcsorgatós technikája a legmagasabb színvonalat képviseli

: 15db
(2020-07-05) : Finoman szájába vett, és változatos technikával kényeztetni kezdett. Előbb csak a végét vette be, és nyelvével a szájában izgatott, majd egyre hosszabban bevett, de nem koppanásig, kb négy ötödig. 8nem volt klasszikus mély torok)

(2020-06-08) : Ezt követően elhelyezkedett lábaim között hasa alá téve mások által elnevezett szopó párnáját és ezután után elkezdte kényeztetésem, ami után jött a pozitív élmény mikor is szájába vette férfiasságom és olyan finoman bő nyálasan kezdte

(2020-05-13) : Édes elhelyezkedett a lábam között, lábait a falnak támasztotta, s szájával folytatta izgatásomat; ennek a pozitúrának látványa, ahogy Édes tornáztatta lábait a falon, felért azzal, amit a szájával művelt.

lehetne jobb: 3db
(2020-07-01) : . Szemből kellemesen simogat, húz magába, ez jó volt. Nyakamat csókolgatta, jól esett. Hátulról óvatosan kellett csinálnom, mert nagynak tartotta a méretemet, szerintem átlagos.

(2019-12-30) : Tehát összességében jó volt, NFVSZ-t kértem, azt maradéktalanul teljesítette. Sőt. Sok lány már 2mp után kiveszi a szájából és rohan a zsepihez

(2017-03-02) : Lábakkal kezd, majd folyamatosan halad felfelé, erőteljes masszázs a háton, deréktájékon, illetve külön meggyúrja a karokat is. Változatos hőmérsékletű illatmentes krémet vagy olajat használ, igény szerint. Ő maga az olajat kedveli.

rossz: 1db
(2018-12-24) : Nos, itt kissé hiányosnak éreztem a a produktumot. Fürdésem után egyből lefeküdt az ágyra, kissé várakozó állás (fekvés :-) ) pontra helyezkedve, így kezdeményeztem én. Kérdezte

egyeztetési probléma: 2db
(2019-09-09) : Mondta, hogy valószínűleg múltkor beugrott valaki helyett. Mondtam hogy ez mind rendben, de a mostani randit felejtsük el. Így cipő vissza és tipli.

(2019-03-12) : Ház elől telefon. A már hallott hölgy elmondja, miként jutok fel. Az ajtóban már várnak és beljebb tessékelnek. A lány, aki fogad nem azonos azzal, aki a képeken van. Mikor ezt szóvá tes...