18
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Prémium
Liza 21 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-28 18:54:31

lompika
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Néhány csengés után felvette. Egyeztettünk, és pár perc után újra hívtam az időpont miatt. Nagyon cuki hangja van! :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A lakás a 11 kerületi uszoda mellett.Parkolás, nekem mázlim volt! :) Hagyj időt a parkolóhely keresésre. Bkv ok, én kocsival járok.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Maga a helyszín új építésű, mindennel felszerelt ami a találkozókhoz kell. Fürdőben férfi tusfürdők, kezemben friss illatos törölköző.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Engem már Liza hangja elvarázsolt de amikor beléptem és előlépett az ajtó mögül, egészen zavarba jöttem! Valószínűleg köszöntünk egymásnak, de fogalmam sem volt mit, csak azt láttam hogy beszél hozzám! :) A tündéri hangján azzal a gyönyörű ajkaival! Közben rám néz azokkal az őzike szemeivel..Egészen elbűvölő volt. Szóval Liza gyönyörű, hihetetlenül vékony derékkal és kerek popsival tinis cicikkel valamilyen szexi fehérneműben várt. Kedvenc testrészem??? Minden apró részlete tetőtől talpig!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Még sosem voltam ilyen típusú masszázson , gondoltam itt az ideje kipróbálni. :) Hogy Liza hogyan masszíroz??? Fogalmam sincs, arra nem volt időnk! Majd legközelebb! :) (se) :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után ismerkedni kezdtem Lizával. Zavarba ejtően barátnő feeling érzésem volt, ölelések csókok közben lekerült a melltartó. Próbáltam megkeresni érzékeny pontjait kézzel és szájjal egyaránt. Sokszor úgy éreztem élvezi a csókokat simogatást, mindent.Ha nem csókoltam ő nyújtotta csókra puha ajkait. Én persze kész voltam, kértem feküdjön le, mert nem élem túl ha nem nyalhatok bele az isteni kis puncijába! :) Nagyon klassz érzés volt, pláne közben látni érezni Liza kis rezdüléseit. Szólt hogy szorít az idő és ő is szeretne nekem örömet okozni. Felálltam, Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába. Ezért nekem sokkal többet nyújtott mint vártam, reméltem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, nagyon korrekt , Minden virágszálat megérdemel!!! :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hogy elégedett voltam -e? Kifelé menet majdnem a ballábas cipőmbe bújtam ....jobb lábbal... :) :) Még mindig nem tértem magamhoz olyan jól éreztem magam Vele! Volt néhány nap mikor csak néztek rám mert hülye vigyorral a képemen jöttem mentem. :)
Kedves Liza. Hálásan köszönöm az időt amit adtál magadból. Nekem fantasztikus volt. Remélem még találkozunk. Puszi. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-29 11:26:43
Ez a lényeg:Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába. Ezért nekem sokkal többet nyújtott mint vártam, reméltem

2020-07-29 07:44:09
@kutato: egy szép, kedves, ügyes, okos fiatal lányka eléri, hogy jó legyen nekünk. Milyen egyéb misztikumra vágysz?

2020-07-29 06:25:18
Újabb apró lépést tettünk hát Liza lélekgyógyász- és szívtipró kisasszony titkainak feltárása érdekében! Én azonban még mindíg csak tamáskodom vele kapcsolatban...mert kell itt lennie valahol egy adekvát magyarázatnak ami erre a misztikumra rávilágit...

2020-07-28 23:57:24
Tizenpár év után újabb beszámoló? Ezt nevezem! Amúgy szerintem nagyon jól leírtad Lizát. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-07-28 22:02:23
Kicsit szűkszavú, de átjön a hangulat, azt értékeltem.

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-06-20) : Biztosan jól masszíroz, de én sosem forszírozom, másképp töltjük ki az időt. Itt jegyezném meg, ha már szóba jött a idő, hogy Lizánál az órás program az mindig pont annyi, vagy inkább 59 perc.

felejthetetlen: 2db
(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

(2020-03-22) : Ahogyan, kipihegte magát, és sikerült lassan magához térnie, akkor következett az én kényeztetésem. A korábban megismert érzékiséggel kezdte el. Finom ajkai közé vette a répámat és lassan cumikázott.

nagyon jó: 2db
(2020-06-29) : Félig oldalról kezdte szopni a farkamat, miközben én a tükörben az elképesztő pucsításában gyönyörködtem. Felültem és úgy engedtem őt tevékenykedni,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 2db
(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..

(2020-06-05) : A testével nagyon jól el lehet játszani nem egy csiklandós fajta, ha lehetne napokat töltnék vele és élvezném fiatalsága gyöngyöreit. Közvetlen kedves barátnős feelingben telt el a masszás, be kell valjam inkább a gyöngyörködtem és ismerkedtem a testével , élménnyel mint inkább a masszázs törént.