18
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Prémium
LUCA erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LUCA-

Prémium hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-27 19:39:42

johnspartan007
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LUCA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Népszerű (okkal), ezért nehezebb hozzá időpontot kapni. Próbálkoztam korábban két-három nap is, de vagy nem volt aznapra, vagy nem jó időpontban volt, ezért ma viszonylag korán hívtam, kollegina vette fel, tudtam vele időpontot egyeztetni, egy volt, az pont jó is volt nekem. Megkaptam a címet, csengőt, mondjuk elfelejtettem a levezetésről érdeklődni.
Megközelítés
Körút, tehát parkolni nem fogsz, mondjuk én nem is azzal mentem. egyértelmű címet kap ez ember, nehéz eltévedni.
Helyszín
Gyakran jártam errefelé, mindig kiváncsi voltam ez a ház milyen lehet belülről. Na ma teljesült. Régi, de jól karbantartott polgári ház, felmásztam a megadott emeletre, fél perc után szezám tárult is, mindenféle csengőnyomogatás nélkül. Szoba hangulatos, fürdő rendben, törölköző oké.
LUCA külseje
Kinyitotta ez a kis angyal, fotók alapján magasabbnak hittem. Elsőre kicsit távolságtartóbb volt, de bent feloldódott. Már ruhában látszottak szép formái, a képek nem hazudnak, illetve nem szedett fel azóta 10 kilót.

Erotikus masszázs
Kötelező fürdő megtétele után visszatértem a bázis szobába, egy tükör van szemben az ember fejénél, ebben lehet mozizini. Mondjuk azt hittem, hogy több mozi lesz, mert a cicifixet nem vette le az elején. A masszázs egyébként rendben volt, törékeny alkata ellenére megdolgozott szépen, jólesett. Mint említettem, kicsit hideg volt az elején, de aztán felolódott, jól beszélgettünk is. Jó volt a vádli átgyúrása, illetve a csuklyát is szemből, ekkor a tükör mozi helyett a bugyiját volt lehetőségem szkennelni :) a végén kis ciróka-maróka ujjbegyekkel, elkalandozva az ezredes felé, majd kérdezte, hogy akarok-e fordulni, naná, mondtam.
Levezetés
Telefonban a kolleginától elfelejtettem kérdezni, milyen levezetés van, ezt tisztáztuk, hogy kézi, mondta, hogyha nem baj. Mondtam, hogy nem, kézi is tud jó lenni.
Így elkezdte az ezredes kezelését, kérdeztem, hogy azért a cicifixet leveszed? Kérte, hogy segítsek neki, mert a keze olajos, így megszabadítottam a cicifixtől, kitárultak a gyönyőrű ikrek. Engedte őket szépen simizni, illetve jobb kezemmel a feneke szép formáit is bevizsgáltam. Olajjal bekente a mellkasomat, illetve az ezredest, jól esett, illetve jó masszolaj is volt, kellemes illattal. Míg én az ikreivel illetve a fenekével foglalkoztam, addig az ezredest kezelte, egy, illetve két kézzel is (utóbbi furcsa volt, de jó volt). Így mivel nem volt franciás levezetés, hozzágondoltam a többit, amit tennék ha lehetne :) illetve a szép melleinek a látványa megtette a hatását, kb 2-3 percen belül végem is lett. Letörölgetett, majd fürcsibe el.
Elszámolás
Masszon valamivel magasabb a csokor, mint a kerület többi részén, illetve hogy nincs franciás levezetés, de abszolút rendben volt az csokor-érték arány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó volt egy ilyen fiatal, csinos, kedves lány társaságát élvezni, a formáira sokáig emlékezni fogok. A kezdeti minimális hűvösség is oldódott a végén ő kezdeményezte a búcsúpuszit. Igazán jól éreztem magam, köszönet ezúton is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LUCA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.