49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Amy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-26 10:42:23

vakar
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-27

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
4
Telefonon és részben az oldalon keresztül, üzenetekben történt. Először 11-re voltunk megbeszélve, de sajnos az SMS-ben átkerült 13h-ra (lekéste a vonatot), majd onnan még kb. 13:15-re, mert Amy is csak akkor érkezett (akkor én már negyed órája vártam ugyebár).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval, GPS-szel könnyű és a parkolás is ingyenes. Bár a ház előtt vonat megy el, azért a tömegközlekedést nem mondanám jónak vagy ajánlottnak ebben az esetben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Ez egy olyan hely, ahol órákra lehet szobát bérelni. Egy családi ház, több szobával az emeleten. Az alsó szinten szerintem komoly rendetlenség ill. a rendezetlenség érzetét keltő zsúfoltság van.
A fürdő tulajdonképpen tiszta, de beletelt pár percbe, amíg feljött a meleg víz. Aki emeletes családi házban lakik és a földszinten a kazán, az ismeri ezt a szitut.
A baszoba tágas, de egy nem túl nagy ágy van benne. A berendezés elég egyedi és engem valamiért a korai 90-es évekbeli balatoni apartmanokra emlékeztet.

Az egész hely feelingje eltér a megszokott panelektől vagy lakóparki helyektől, de végülis nem ingatlant venni mentem.
Amy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
4
Arc:
4
Amy átlagos testalkatú, jó alakú lány, a képekhez képest hajszálnyit vékonyabb. A hátán van egy-két nem tolakodó tetoválás. Nagyon kedves, közvetlen teremtés. Semmi plasztika, minden eredeti, a punci borotvált és pillangós. Dohányzik, de ezt fel is tünteti az adatlapján.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel Amy is csak éppen megérkezett, ezért együtt mosakodtunk. Én már bent álltam a kádban és vártam a meleg vizet, amikor Amy a világ legtermészetesebbb módján pisilt egyet előttem (nem a kádba, a WC-be). Utána ő is bejött a kádba és együtt megmosakodtunk majd bemasíroztunk az 1. számú szobába (én előbb tévedésből benyitottam a 2-esbe, de szerencsére nem volt bent senki).

Nagy smárolással indítottunk. Amy mindent belead, teljes beleéléssel, ajkakkal és nyelvvel csókolózik. Utána elkezdtem franciázni neki, amit egészen sokáig engedett, sőt, egy idő után mondta, hogy “meg is ujjazhatsz, ha akarsz”, amit persze teljesítettem is. Igyekeztem a kedvére tenni, de hát persze sose tudjuk meg, hogy mennyire sikerült (csak úgy tett vagy valóban elment?), mindenesetre nagyon dicsérte a franciatudásomat, amitől persze hízott a májam.

Ezek után ő kezdett nekem franciázni. Ez egyértelműen Amy legerősebb fegyvere. Lehetetlen leírni, hogy hányféle módon, milyen pajzánsággal szopott. Gyorsan, lassan, nyelvmunka, többféle oldalról, szembe nézve, szájában kidudorodva, nyalogatva, nyögdécselve, viccelődve, mélytorkozva, zacsit nyalva, tényleg minden megvolt, többször is. Amit kérsz, azt azonnal megcsinálja és nem tudsz olyat kérni, amit ne csinálna meg.

A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből. (A fejlelógatós pozit is többször ajánlgatta, de az nem zsánerem.) Meg se kottyan neki, közben a szemedbe néz pajzánul, mosolyog és szeme se rebben, ha a faszt az arcához simogatod, sőt, magától elkezdi nyalni a zacsit. Egészen elképesztő teremtés.

Felkerült a gumi is és misszionáriusban kezdtem megdolgozni. Nagyon odaadja magát, húz be magába, jobbnál-jobb szövegekkel bíztat, egészen együtt él a vendéggel. Amikor hátulról csináltam, saját magát húzta fel a farkamra, mindenhogyan mozgott és hangoskodott hozzá. Többször majdnem elmentem, mindig az utolsó pillanatban húztam ki. Pont ezzel elértem, hogy átestem a holtponton és félő volt, hogy nem is fogok tudni elmenni egyáltalán és görögdinnyére nőtt golyókkal kell hazamennem. Úgyhogy visszaraktam a szájába és míg Amy az ágyon feküdt oldalt fekve, én nagy erővel toltam a száját, majd az arcára élveztem és totálisan beterítettem az arcocskáját. Össze-vissza folyt mindenhol a cucc.

Még kaptam időt egy gyors zuhanyra és aztán valahogy kitaláltam a házból és remegő lábakkal beültem a kocsiba és a szokottnál sokkal lassabban hazavezettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag adtam, nem volt semmi meglepetés. Nem olcsó, viszont egészen egyedi élmény. Nekem végülis megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igyekszem majd még összefutni Amyvel, mert nekem nagyon tetszik a jó értelemben vett egyszerűsége, normálissága (értsd: nem játssza meg magát, nem beképzelt, nem kezeli le a vendéget), közvetlensége és hogy nagyon az ügyfél kedvére akar tenni és teljesen beleveti magát a szexbe. Az étlap is egészen erős, szinte mindent lehet, amit csak el tud képzelni az ember. Egyelőre csak heti két napot van Pesten, de remélem, hogy majd többet lesz és akkor én is többször élvezhetem a társaságát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-27 17:29:42
Irasod alapján sokak kapnak kedvet egy kis kalandozáshoz

2020-07-27 12:50:19
Annyit még pontosítanék a besziden hogy mi a legerősebb fegyvere. Nos ez örök vita tárgya lehetne, mert popóban is nagyon ott van. Szóval ha mindkettőt kipróbálod szerintem nem tudsz majd dönteni.

2020-07-27 12:44:57
Az elszámolás ködös nekem, valahogy a járvány előtt nem így ismertem mint ahogy most célzol rá.
A többi rész viszont tiszta és világos és nagyon érthető.
Bárcsak visszatérhetne a régi rendelőjébe!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-27 11:21:35
A méltán közkedvelt, sokoldalú és sodró lendületű Amy ezúttal sem okozott csalódást!!
Az írásod alapos volt és részletes, amit örömmel olvastam!!

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

felejthetetlen: 23db
(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-03-31) : Mindent kihozott a szopásból, amit csak lehet. Csinálta lassan, gyorsan, nyalta, szívta, a golyókkal játszott és persze én meg a fejénél vagy a hajánál fogva adtam a tempót. Nem volt semmi ellenállás a torkában, amikor teljesen rászorítottam a fejét a farkamra.

(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

nagyon jó: 27db
(2020-09-17) : kicsit nagyobb mérettel rendelkezem, de az úgy bukott át a garaton, mintha soha máshol nem lett volna. A torokszorítás meghozta a kedvem, megfogtam a fejlét és alulról alaposan adtam az ütemet. Amikor megjött az a semmi máshoz nem hasonlítható szörcsögős hang, akkor természetesen visszaengedtem magam a szájüregbe, de kisvártatva megint a torkára húzott,

(2020-02-28) : Jó hozzáállás, tudom ezt vele meg fogom csinálni. Szopás után gumit húzunk meg sikosítunk. A gumi masculan erre sok lány panaszkodott már, de semmi baj nem volt ezzel a gumival, letesztelve popóban is, de előbb szemből a puncijába tolom, mintha tényleg élvezné hogy kap oda egy farkat, ezt csináljuk, majd át popóba, előtte síkosító rá és be szemből. A sikosító a közelben marad néha újra teszek rá miközben dugom a popóját, hasonlót pornófilmben láttam, igaz ott olajcsorgatással. És ki be rakom neki, benyomom tövig a popójába, majd kihúzom és újra betolom, bírja simán a popója.

(2020-01-04) : Egy hosszas előjáték után kérdeztem maradhatna e csak francia végig, amire igent mondott, így innentől csak a különféle pózokat próbálgattuk. 69be is kértem hogy valamelyest feldobjam, meg hogy kiélvezhessem punciját is. Volt megint az ágy széléről fejjel lefelé vagyok a szájában/torkában, és úgy tárul elém csupasz teste. Majd Amy felé helyezkedve fejeztük be, ő engem kényeztetve, én meg lenyulva még ujjazva vettem át a csúcson és élveztem az szájára/arcára.

: 42db
(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,

(2020-07-20) : letérdepeltetem hátra hajtottam a fejét és úgy cumiztattam, hogy felálltam, Elém térdeltetem a szájával kényeztetett és közben mindenhol játszott magával ahol csak mondtam neki. Itt te vagy a főnök a rendező és a szereplő is csak a fantáziád szabhat határt mindenek.

(2020-06-09) : Tudni kell, hogy a VSZ nincs az alapban, de volt annyira rugalmas, megegyeztünk, amennyiben így sikerül, extra. Jó pár percig lehetett így tolni, érzéseim szerint inkább szájba mint torokra, zokszó nélkül tűrte majd éreztem, hogy lassan vége lesz a dalnak, elkezdtem magamnak csinálni, ő megfordult és az arcán landolt a felgyűlt adag.