93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
BARBI erotikus masszázs

erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-26 09:00:57

Mrci
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
2020.06.26.-án történt:
Elég távolról több hirtelen jött dolog miatt a fővárosba kellett mennem, így nem tudtam időben bejelentkezni. Aznap a reggeli órákban kétszer hívtam sikertelenül. Majd visszacsörgött :) sikerült is kapnom egy egész kora délutáni időpontot szerencsémre!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. autóval mentem. Könnyen magtalálható cím. Ház előtt könnyű parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, igényes lépcsőház, modern lift, szép állapotú lakás. talán 2 szobás lakás, 2 fürdővel. Zuhanykabinos tiszta fürdő (amiben én voltam), száraz kilépővel, több fajta tusfürdő és szájvíz. Tiszta normál méretű törölköző kaptam. A szobában masszázságy és tatami a kezelések helyszine. Mindkettő mellett méretes tükör a vizuális élmény maximális élvezéséért. Hangulatos félhomály és zene. Én a ruháimat a fotelba raktam, de van szobainas is.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek teljesen megfelel! Gyönyörű mosolygós lány. Nagyon hosszú hajjal (fogadásnál kengedve), amit a "kezeléskor" összefog.
Fehér melltartó/tanga/harisnya szettben fogadott, ami számomra nagyon szexi volt. Alakja az én igényeimnek 100%-os, szuper kerek popsival és közepes méretű természetes cicikkel.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
1 órára mentem. A programot teljesen Ő irányította, ami nekem megfelelő volt.Vetkőzés, majd törölközőt kaptam és irány fürdeni. visszaérkezésemkor a tatamira iráyított. Ahogy hasra feküdtem és oldalra fordítottam a fejem (természetesen a tükör felé :) ) láttam hogy a fehérnemű hármasból csak a harisnya maradt rajta.
Lábmasszázzsal kezdett (vádli, hátsó combizom), ami közben néhány szót váltottunk. De nem igazán voltam kommunikatív (elég zűrős hetem volt.....) hagyott relaxálni és ügyesen tette a dolgát. Majd haladt feljebb a hátamra. Utána testére locsolt olajat kicsit a fenéktájat is masszírozta, közben (nagyon izgatóan) a golyszikat és a szerszámot is simogatta az olajos kezével.......azt hiszem ennyi volt a masszzázs rész. Én teljesen elégedett voltam mind az erősséggel (kimondottan finomat kértem és azt is kaptam!), mind a szakszerűséggel.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ezután pedig elkezdődött a csodás csúszka masszázs. A cicikkel a combok között, a fenéken és a háton. Na innentől elkezdődött a merevedésem úgy ahogy csak lehet. Nem is tudtam a kezemet magam mellett tartani! :) A combjait és fenekét simogattam, már amennyire hason fekve elértem. Ez még fokozta számomra az élményt. Majd következett a hátra fordulás. Újra hívott és csúszka, közben megfelelő erősséggel a szerszámot és a golyszikat simogatt. Amivel nagyon húzott felfele. E közben természetesen kezeimmel a combokat és popót simogattam. A kezemmel volt hogy a punci irányába tévedtem, amit finoman jelzett hogy nem kellene! :) Pontosabban így: "Az már nem a fenekem! " Ezt kedves hangon , egyáltalán nem lekezelően tette. De a kényeztetést töretlenül folytatta. Majd a csúszka átváltott intenzívebb kéz általi kezelésbe, ami után jöttek az ajkai. fantasztikusan csinálta. Meg is kellett kéjem hogy kicsit lassítson, mert még élvezni akarom. Így is tett. De amint úgyjra bevetette fantasztikus technikáját egy brutál nagyot élveztem :) . Majd ügyesen megtisztogatott engem és magát is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Natúr francia, ez így is volt végig. Natúr francia végén szájba, ez is így volt.
Kölcsönös francia, na ezt szerettem volna de nem kaptam meg, DE semmiképp sem rónám fel neki! Hiszen nem mondtam és nyilván nem gondolat olvasó! ;)
Ezek nem külön extrák, hanem mind az alap program részei.
Távozásomkor helyeztem az egy órás programnak megfelelő rózsaszálakat a kívánt helyre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Barbi számomra egy tökéletes Nő! :) Amit nyújt avval maximálisan élegedtt voltam. :) Igazán átszellemülve és felüdülve távoztam tőle.:))
Biztos vagyok benne hogy még előbb vagy utóbb (de inkább előbb szeretnék) igénybe veszem programját! :)))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-03-18) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel, " benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam következett. Barbi nagyon jó beszélgető partner,a program alatt kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.

felejthetetlen: 6db
(2020-07-02) : Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

nagyon jó: 15db
(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

(2019-07-21) : A mennyországban éreztem magam.Közben többször mélyen egymás szemébe néztünk:) Szép lassan kezébe vette a velem egykorút,húzogatni kezdte le-fel,majd finoman szájába vette azt. Kényeztetni kezdett.Nem túl erősen,nem túl gyorsan kényeztetett,csodálatos érzés volt. Időnként egészen "mélytorkos szerűen" eltűntem a szájában.

: 20db
(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.

(2020-08-02) : Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt.

(2020-07-27) : Masszírozást a lábammal kezdte, kaptam egy jó kis talpmasszázst is amire fokozottan szükségem volt és nagyon jól is esett! :) Közben egész sokat beszélgettünk (vagy inkább csak én tartottam szóval...), a múltkori alkalommal elég szótlan voltam, amit elfogadott . Most viszont már kicsit közelebb éreztem magamhoz így érdeklődve beszélgettem vele.