10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
ANDI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-22 22:09:46

sajt2
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves sajt2!

Elnézést a késői reagálásért. Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, és örülök, hogy jól érezted magad velem! Szívesen látlak máskor is!

Csókollak!

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Személyes üzenetben irogattunk egymásnak, majd reggel felhívtam időpont egyeztetés céljából, melyet rugalmasan kezelt és hamarosan mehettem is hozzá.
Üzenetekre gyorsanválaszolt, kommunikációból jeles
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Stadionokhoz közeli cím, tömegközlekedés adott.
Autóval érkezőknek parkolóhely fizetős, de mindig van szabad hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Körgangos bérház emeleti, felújított lakása, szépen berendezve a célnak megfelelő szobákkal ( tatami, masszázs ágy, szobainas a ruháknak, kanapé a kènyelmes társalgásnak).
Fűrdő kádas, zuhifüggönnyel, száraz kilépővel és sokféle tisztálkodó szerrel felszerelve.
ANDI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mint a képein, érett Nő, jól reagáló cicik, feszes test, dögös popsi.
Szemei igézően pásztáznak, ajkai csókra termettek (jól csókol velük). Érintése bizsergető.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor az ajtóban lesmárolt, már tudtam, hogy jó helyen járok. Gyorsan tipliztem fűrdeni, hogy lemossam az út porát, siettem visszavendéglátómhoz.
Kezdeti kis beszélgetés után hamar csókcsatába kezdtünk, amit a tatamin folytattunk. Most ugorjatok a kényeztetéshez, mert a masszázsra később került sor....

Tehá az első kényeztetés után felajánlotta, hogy megmasszíroz.
Lágy, sìmogató masszázst kértem, nem vágytam a csomók és izmok lazítására, egyszerűencsak érezni akartam az érintését a közelségét. Lágyan érintett, még most is beleborzongok, mindenemet bejárta kezével, talptól fejbúbig, gyakorlatilag fülledt erotika volt az egész "masszázs",pont ahogy kértem.
Néha úgy helyezkedett, hogy kebleia számban végezték és következett a második kényeztetés.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Tatamin csókolózunk, kezem érinti ahol lehet ( szereti a simogatást) érzékien érintem, puszilom, csókolom, apró sóhajok jelzik tetszését. Lassan dél felé vándorlok, de még nem a puncival foglalkozom csak a környéket barangolom be lágyan, lassan hogy fokozzam a vágyát, húzom egy kicsit,de aztán belenyalintok mézédes kelyhébe.
Nem sietek szinte játszom is vele légzése szaporábbra vált, kéjes hangok hagyják el ajkát, remeg, kicsit lassítok a tempón, de mielőtt lenyugodna újabb rohamba kezdek.
Csók-csókot követ egyszercsak szájában lompim és fergeteges szopásba kezd. Olyan kivégzős fajta, semmi kezezés és az a vákum amit produkál, mármajdnem kitáraztam, amikor hirtelen megállt, valami kencéért nyúlt és lingam masszázsban részesített.
A kis boszi lövéshatárig felhúzott,majd csillapítotttöbbször iseljátazotta ezt ( visszaadta az én ìncselkedésem) végül elengedett és frenetikusat élveztem a szájába.
Vissza a masszázshoz....

Masszázs közbencici a számbakerült, mire lompim kezdett újból életre kelni ezt vendéglátóm hamar észrevette és szájacskájával segített az ébredezésben. Második körben is kaptam a finom franciát. Érzékien, kitartón kényeztetett és ismét az ajkai szorításában ért a vég.
Kicsit még pihiztünk egymás mellett a második fürcsiről is lemondtam, csak hogy még simizhessem kicsit.
Gyors öltözés és forró csók lett a randi vége.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszélt pipacsokat még fűrdés előttazasztalkára tettem mely a randi végéig ott is maradt. Két óra boldogságért, szeretetért smafu a pipacaok száma.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Frenetikusan csókol, érzékien érint, izzik az erotika az egész szeánsz alatt. Aki ezt keresi az Andit keresse!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-10-25) : A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam.

(2020-07-05) : A gerinc melletti hátizmokkal indított, de aprólékosan végiggyúrta a nyaki és a csuklyás izmaimat, a derekam környéki izmaimat, a fenekemet, lábaimat a vádlimmal, sarkaimig és a vége felé voltak benyúlások, simogatások, ami nagyon érzéki volt,

(2020-06-09) : Aztán ő engem, kicsit, csak a hátamat meg a fenekemet mert már sok időn túl voltunk...jó volt nagyon, szakszerű mozdulatok és fogások. Határozottan masszíroz, nem csak simit, simogat. Ezt is nagyon sokáig elbírtam volna viselni de egy szavam sincs panaszkodásra!

felejthetetlen: 15db
(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

(2020-08-10) : Úriember lévén először én próbáltam örömet szerezni partnernőmnek, meg persze azért, hogy én láthassam először kéjek közepette, mely csak csigázta tovább vágyamat. A babusgatást jól fogadta, a 'nyelvi beszámolómmal' sem volt gond. Dícséret - verbális és nonverbális - ugyan volt, de az í-re a pontot úgy érzem - nem sikerült feltennem.

(2020-07-07) : Nagyon kellemesen átgyúrta minden részét a hátamnak a csomókat sem hagyta ki természetesen ,a nzak kar láb sem lett elhanyagolva sőt a talpmaszzázsra is sort keritett Andi.

nagyon jó: 4db
(2020-08-29) : Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...:

(2020-08-02) : Hát a sok simogatás kozben a kezeivel amit muvelt majd jott a francia nyelvlecke ami 10 per 10 a utódaim a szájában végeztek...fantasztikus élmény volt.Egymás mellé bújtunk,egymást átolelve,eszegettuk a ajándékomat amit hoztam neki és kozben simogattuk egymást.Meg persze a csókolódzás az szinte egész ido alatt mindig megvolt.

(2020-07-17) : Miután a környéket becserkészte,egyre izgalmasabban közelítette meg a falloszom,a zacsit,a golyókkal együtt. Lassan de biztosan egyre mélyebbre kerültem az ajkaiban, kéz nélkül,hiszen azzal a golyókat vette kezelésbe szó szerint.

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.