6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Jessyca szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jessyca-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-22 17:17:04

Kraxs
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jessyca beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Eredetileg Novával egyeztettem üzenetben , könnyen elérhető volt, de egyébként már jó előre elkezdtem kérdezősködni, hogy a páros randi létrejöhet-e. Tanulság, hogy maximum pár nappal látható előre a programjuk, ami valójában ésszerű :)
Mivel ez egy páros randi volt és Novának és Jessycának nincs közös profilja, ezért mindkettejükhöz írok egy-egy beszámolót, de nem olyan pofátlanul, mint egyesek, akik szinte szóról szóra ugyanazzal a szöveggel vadásznak a pontokra. Én is pontvadászkodok ilyen értelembe, de a két beszámoló között lesznek különbségek, főleg az adott lányokra vonatkozóan.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedve közelítettem meg a tetthelyet, közlekedési csomópont, úgyhogy sokféleképpen elérhető. A panelok között voltak parkolóhelyek, de azért vadászni kellett volna így fényes nappal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A panelerdő egyik épületének sokadik emeletén fogadtak a lányok, közös kecóban. Eddig csak az egyik szobát láttam még belülről, de arra következtetek, hogy az egész rendben van. (Bár a tükrös szobát, ha másik szobában van, akkor kipróbáltam volna.) A fürdő egy kissé szűkös, de a tusfürdők és a törülköző pipa. A baszoba klimatizált, kellemesen hűs volt, de aki mozog, az azért leizzad, összességében teljesen oké.
Jessyca külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Itt tehát Jessycáról írok. Aki nem ismerné, termetre nagyjából ugyanakkorák a lányok, sámlira nem kell állni hozzá sem :) Ő is vékony, méretes szilikoncickókkal, bársonyos bőr, néhány tetoválással. Őt is hazavinné a jó ízlésű úriember a szép szemű leányt :P Nova engedett be, Jessyca a szobában volt, fürdőruciban, meglehetősen szexi volt ő is.

Action
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Mire visszatértem, a lányok már pőrén ültek az ágyon. Törcsibe tekerve érkeztem, de Nova már is lekérte rólam, én viszont kérettem magamat, de mivel azonnal az ágyba invitáltak, ezért le kellett dobnom a textilt. Közéjük huppantam, persze nyíltan zavarban voltam, hogyne lettem volna két ilyen bombanővel. De ezen hamar átestünk, mert kedvesen letámadtak, simogatással, puszikkal. Hamar le voltam fegyverezve, ezt a fajta kedveskedést Jessyca folytatta, én pedig igyekeztem viszonozni, bár nehéz volt, mert közben Nova úgy pippantott, hogy nem volt könnyű mindkettejükre figyelni. Nova franciáját odaát részletezem, itt tehát arról ejtek pár szót, hogy Jessy mit tud. Nos, nála a mélytorok extra, de a páros randi rózsacsokrának keretében én maximálisan megkaptam. Valamivel finomabban kivitelezett torokmasszázzsal látta el a bajomat, simán lement a káró, bő nyállal, a golyókat sem kifelejtve, nagyon élveztem a pornósnak ezt a változatát is. Felváltva ment még egy darabig az előjáték, amíg egyikük engem kényeztetett, én próbáltam a másik lánynál jó helyen matatni, cirógatni, puszikat osztogatni.
Jessyca szólt először, de végül Nova kezdeményezte a gumizást, és én lustán, így elterülve kértem, hogy lovaglással kezdjünk. Jól odaverte, guggolva, ami az egyik kedvencem (a másik a grind). Közben Nova háta mögött Jessy matatott jó helyeken. Jól lefáraszthattam szegény Novát, úgyhogy leszállt, én pedig egyből Jessycához húztam volna.
Tehát ő következett, doggyban, és természetesen gumicsere után. Nem mondom, veszélyes volt, már csak a gyönyörű látványa is hátulról, de az is, hogy kézrátétellel is gyűjtöttem a szexuális impulzusokat, de szerencsére valahogy sikerült átlendülnöm a farkam teljesítmények holtpontján. Azért jól eldöngölni nem mertem, mert túl izgató volt, és vegyük hozzá azt is, hogy közben Nova mellettünk ólálkodott, és őt is kezem ügyében kerítettem. Egyenként is gyilkosan jó nők, de így együtt... túl szexik ahhoz, hogy beleadjak mindent, mert igen hamar eldurrantam volna.
Mikor kibújtam Jessycaból, még nem volt határozott ötletem, hogy mi legyen a következő, de Nova máris rám cuppant és Jessyvel kiegészülve megint jól elszopogattak. Újabb gumizás, ráfordultam Novára, és missziben pumpáltam. De közben nem csak őt kényeztettem, hanem amennyire lehetett, Jessycát is simogattam. Elég fasza érzés a lányokkal halmozni az élvezeteket :P A póz végére bénán, de sikerült Novával lovaglóba fordulnunk, megint pattogott egy jót rajtam.
Pihenőnek nevezhetnénk a következő etapot, de gyakorlatilag jól megdolgoztattam a lányokat, kézzel, szájjal, jó pornósan igyekeztek kicsavarni a gyíkot, de az nem engedte magát :D
Na jó, az tényleg pihenő volt, hogy Jessy nyalogatásába kezdtem, és amíg kényeztettem, Novától kértem egy pohár vizet, ami aztán sokat segített, mert már úsztam a verejtékben. Mikor ő visszatért, nem hagyta parlagon heverni a farkamat, így amíg Jessyca az ágyon feküdt és én az ágy mellett térdelve nyallerkedtem, addig Nova váratlanul (titkon bevallom, hogy nem volt váratlan ;) ) franciázni kezdett, elkalandozott rajtam és kézzel is verte a farkam. Az egész randi marha jó volt, de ez a rész tetszett a legjobban, még akkor is, ha Jessycát sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom.
További rossz hírek voltak, hogy egy gumi maradt és 10 percem, én pedig egyiket sem akartam elpazarolni tétlenül. Jessycánál maradtam, így a végén mindkét lánnyal két-két gumit herdáltam el. Nova gyorsan felszopott és a gumihúzás után missziben vetettem be magamat Jessycánál. Gyűrtem, nyomakodtam, néha kicsúsztam, mert izgatóan nedves volt. Közben hasonló volt a forgatókönyv, mint korábban Nova misszije közben, bár inkább a kígyóra koncentráltam, meg kellett már könnyeztetni ;)
Amikor éreztem a közelgő véget, az ágy mellé pattantam, jöttek a lányok és elém kerültek az ágy szélén. A farkam körbe járt, a kezem és mindkettejük szája között, oda-vissza, persze a kezük is játszott, mire a végére visszakaptam. Bár más véget képzeltem el, de nem panaszkodom, lőttem egy kevés anyagot a lányok melleire és közéjük is dugdossam, hogy semmi jóból ki ne maradjon az ezredes.
Film vége, a lányok a kulisszák mögé siettek lecsapatni a cuccot, addig rendeztem a soraimat. Jessy tért vissza előbb és kicsit ismerkedtünk, aztán Nova is visszajött, én is lecsapattam a cseppnyi méregtelenítő verejtéket, kalap kabát, ez pedig a behind the scenes jelenet vége.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Ha kettővel megszorozzuk Nova rózsaszálait, megérkeztünk. Ez egy árnyalatnyival talán több, mint Jessyca rózsacsokra, de ő cserébe mélytorkozott is, ami nála extra, ha jól tudom. Kicsit kihajtottam magamat, picit remegett a lábam a végére, ami régen fordult már elő (akkor is két lány után), úgyhogy eléggé megelégedtem.
Egy-egy doboz csokival leplezve helyeztem a borítékokat már az elején az éjjeli szekrényre. Remélem viccesebb volt, mint amennyire esetlen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Először is a kettejükről a benyomásom: ősrégi barátnők, hallhatatlan szavakból is megértik egymást (vagy én vagyok süket nyelvcsattogtatás közben :) ), sokat nevettek, jól együtt működnek, és ezek nagyon jól oldották a feszkómat. Jessyca volt két évvel ezelőtt az első ilyen jellegű vendéglátóm, akkor mindketten feszengtünk kicsit, de most könnyebben elegyedtünk :)
A páros randira elképzelésekkel érkeztem, elvégre tudtam, hogy mindketten meglehetősen a pornós színvonalon űzik. Ehhez képest visszafogott voltam, mert mégis csak két hús-vér nővel üzekedtem, és nem forgatókönyv szerint. Konkrétabban végigvettem volna a kámaszútra egy részét, ám erre idő sajnos nem volt, és persze kifárasztani sem lehet őket (vártak még utánam vendéget), és az is eléggé limitált, hogy kevés gumi volt. Persze ezt nem beszéltük meg előre, és alapból miért is pazarolnának el egy vagon gumit egy olyan fószerre, mint én? :) Szóval részemről a megvalósítás fantáziátlan volt, de amit a lányok nyújtottak, egy kicsit sem hagyott bennem kétségeket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jessyca szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-23 11:19:50
Jó kis hancúr volt, mit szépen meg is írtál .Jól jellemezted a vendéglátóidat és a köztük lévő különbségeket. Nagy gratula a résztvevőknek!

2020-07-23 07:30:57
Nagyon jó volt olvasni az élményeidet, gratula! Igazán kiadós élmény lehetett. :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-22 19:35:46
Tartalmas epizódok, részletes bemutatás. Gratulálok .

FunkciókJessyca legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-08-08) : Egy kis franciával kezdett. életem egyik legjobb franciája volt, nagyon jól csinálta. Gondolom sokan már itt elvéreznek, mert szólt hogy, jelezzem ha mehet a gumi. Nem is kellett sok hozzá, éreztem, hogy nem szabad tovább engednem, mindenképpen szerettem volna érezni őt.

(2018-03-10) : Majd franciásan kényeztetett, utána gyorsan kértem gumit, mert már nem bírtam volna sokáig, szemből misszionárius pózban lett végem. Utána beszélgettünk. Intelligens, nagyon jól el lehetett beszélgetni vele.

(2015-11-17) : A franciája az egyik legjobb az eddigiek közül (top 3-ban benna van), ahogy rendesen torokra veszi, az valami hihetetlen.Francia után meglovagolt és végem is lett elég gyorsan,

felejthetetlen: 13db
(2020-01-07) : Ezután a hátamra fektetett, és lassan szinte centiről centire végigcsókolta a testem amíg le nem ért a kis barátunkhoz. Ráköpött és egy eszméletlen iramú és intenzitású franciát produkált.

(2019-10-01) : Kértem, hogy egy kicsit a golyókra is összpontosítson, amit meg is tett. Majd rákérdezett, hogy jöhet e a gumi. Igennel válaszoltam, így hát felruházott a vendéglátóm és óvatosan belém ült. A cicik az arcomhoz közel ringadoztak, így hát volt mivel foglalatoskodnom.

(2019-08-07) : Fordultunk, most Ő mutatta meg, mit tud. És hát nagyon tud. Bőnyálasan, mélytorkosan kényeztetett. Gyorsan el is ért volna a vég, de még túl korai lett volna. Gumit kértem, felpattintotta, Ő kezdett felül.

nagyon jó: 22db
(2020-09-09) : . Elkezdett mindenhol csókolgatni, a mellkasomtól lefelé haladva. Közben persze én is igyekeztem megérinteni, ahol csak tudtam. Kutattam himbálózó melleit, végig a puncijáig is eljutottam, amit elkezdet finoman simogatni, kis izgalomba hozva partnerem. Majd Jessyca kezébe akadt immár keményen meredező farkam, amit határozottan megmarkolt, majd szájába vette,

(2020-08-24) : Lehet kihívást lát a farkamban nem menti ki magát, megcsinálja rendesen és többször, nem semmi látvány lenne így sem, de most jön a csúcs, a bőnyálas szopás újraértelmezése: amikor végig beveszi picit bent tartja majd kiveszi szájából és végig köpi folyatja nyállal, de iszonyú mennyiséggel. Ez rengetegszer megismétlődik, folyamatosan köpi a farkamra, úszok a nyáltengerben.

(2020-04-07) : Hamar lefelé vette az irányt és a szájába vett elkezdte a rendkívül jó franciát. A technikája elég változatos volt elég pornós sokszor teljesen eltűnt a szájába, hanghatások is rendkívül izgató volt hát még a látvány, simogattam a szép kívánatos melleit közben

: 72db
(2020-06-30) : Jessé, a finomabb, lágyabb. Az orál visszatükrözi a két lány egyéniségét, Nova a vadabb, Jessyca a szendébb, bár lehet Jess is be tud vadulni. Most ilyen változatos volt, két eltérő stílusban kényeztettek

(2020-03-13) : A szobába meztelenül fogadott . Lefektettem a hátára körbecsokoltam a testét mire elértem amiért jöttem. (Multkor ez kimaradt) Nagyon szép a puncija ugyhogy nekiestem és sokáig kényeztettem.

(2020-03-11) : Miután elmondta már kellö izgalmi állapot ba voltam hogy elkezdjük az action . Egy fergeteges natur franciával kezdett ami 5 perc mulva átalakult kölcsönösbe. A Puncija ISTENI . Mikor már nem birtam tovább kértem a gumit és Jessy belegugolt

egyeztetési probléma: 3db
(2015-07-20) : Előző nap egyeztettünk, majd kapott visszaigazolást a randi napján is, amire megadta a címet. Az időpont elött 2 egész perccel már ott voltam és hívtam a nagyságos asszonyt, hogy megérkeztem

(2015-06-26) : Mondanom sem kell, nem tudtam elérni, hiába csörgettem többször is, vártam 10 percet a tisztesség kedvéért a ház előtt, aztán rámondtam az üzenetrögzítőre egy nem túl kedves szöveget

(2014-08-12) : Folyamatosan hívtam, hiszen csak az utcát és a házszámot kaptam meg, a konkrét bejutás módját nem. 12 percen keresztül próbálkoztam, míg nem egy számomra ismeretlen számról érkezett bejövő hívás 7 perccel a megbeszélt szeánsz után.