93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Emma erotikus masszázs

erotikus masszázs

Emma-

Nem hirdet nálunk
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-22 16:35:03

stavro
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Emma beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Volt egy kis szabad időm, és nézegettem ki elérhető. Igazából két lányt néztem ki az első nem vette fel. Emma felvette. Kérdeztem tőle, hogy elérhető és mondta, hogy fél órán belül ha ott tudok lenni neki ok. Könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, 11. ker Újbuda, fizetős parkolás van kiírva, szerencsére időben elindultam pár perc alatt találtam helyet, nem is volt fizetős, de szerintem szerencsém is volt vele.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újszerű lakóház, felhívtam a helyszínen és kaptam az infókat melyik épület melyik kapucsengő, melyik emelet, be a liftbe fel az emeletre, és nyílt az ajtó. Nagyon hangulatos, halk zene szólt, törölköző hegyek, a fürdőben tusfürdő garmada, szájvíz minden annyira tip top volt, mondtam magamban ez a lány tudja, hogy mi az a vendéglátás.
Emma külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
OMFg, nagyon rég nem voltam ilyen jellegű helyen, évekkel ezelőtt, és az a helyzet, hogy izgultam rendesen, ilyenkor mindig ezer dolog cikázik a fejemben, vajon hova jövök, mi vár rám, ez egy komoly adrenalin löket. Nem is csöngettem, csak álltam az ajtó előtt, és hallottam a magassarkú kopogását, kinyílt az ajtó, szerintem fal fehér lehettem, leesett a vérnyomásom, és csak annyi jött ki a számon, hogy huhh, volt ebben egy kis megkönnyebbülés is, meg is kérdezte tőlem, hogy mi volt ez a huhh :) Hát elmondtam Emmának, hogy amit látok az rendben van, és hogy maradnék ha lehet. Tudom, hogy mindenki azt írja az arckitakarásra, hogy nem kell tőle félni, de itt tényleg nem kell tőle félni. Bennem azért volt egy kis feszültség. Jó dolgok vártak bent. Egy top volt rajta, és egy szoknya. Csinos volt nagyon. Kiemelném a bőrét, nagyon szép, volt jó volt a tapintása, illetve nagyon szép természetes, nem volt rajta semmi mű. Az utóbbi években komoly dózist kaptam szilikon didkókból, ami amúgy nincs is ellenemre, de ez most nagyon jó élmény volt, hiányzott is hogy minden naturál, cici popsi, ezek annyira szépek voltak, hogy nem is nagyon tudnám írásban visszaadni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
A masszázs a középső program volt egy órára mentem. Elővette az olajat és elkezdte a vádlimat bekenni, de mondtam neki, mostanában eléggé fájt a derekam, utána csak a derekamra hátamra koncentrált. Olajos masszázst kaptam, jól esett nagyon közben beszélgetett velem addigra már én is feloldódtam egy picit.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Még telefonban megbeszéltük, hogy az egy órára jönnék 2x-i kényeztetéssel. Megbeszéltük a kondíciókat, amikor zuhanyzásból visszajöttem a nyakamba tette a karját és átfont, kérdeztem tőle, hogy nála a csók szimpátia alapú e, jelezte, hogy igen és már le is kapott. :) Megmutatta, hogy hol kéne helyet foglaljak, nem nagyon vetkőztettem, kibújt a ruhából, nem volt azért túlöltözve, és kaptam 2 nagyon jó franciát. Az elején és a végén. Picit tartottam tőle, hogy a vizuális élmény annyira erős lesz, hogy hamar kapitulálok, de magam is meglepődtem, mennyire jól bírom. A végén szóvá is tette, azt mondta, hogy bírom rendesen, hát igen mondom, az évek. Kérdeztem mennyi idő maradt, azt monda mindjárt fél, igen itt erre célzott, hogy bele kéne húzzak, ha ki szeretném használni a 2x-i lehetőséget. Összejött. Katapultált az agyam kb., szerintem felakadtak a szemeim is. Mondta, hogy szusszanjak pár percet, utána elmentem zuhanyozni egyet, felöltöztem, és elköszöntem. Amit még megjegyeznék, hogy nem nagyon volt pornós feeling, viszont a barátnős na az mindent ütött, a kézimunka is szuper volt, egyszerűen ügyes.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vettem neki csokit, egy borítékban pedig még az elején odaadtam, a végén elárulta, hogy szereti amit vittem, nem látszik rajta, hogy szeretné a csokit. Az elején kértem, hogy kukkantson bele jól adtam e, de mondta, hogy minden szuper.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nehéz visszaadni. A helyzet az, hogy nincs sok összehasonlítási alapom, mert nem vagyok gyakori látogatója senkinek. Évek teltek el a legutóbbi vizitem óta. De annyi biztos, hogy ami itt várt rám az egy nagyon jó élmény volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Emma erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEmma legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-10-18) : Emma már el is helyezkedett előttem, hogy belekezdjen fantasztikus franciázásába. Hmmm... az élmény és a látvány leírhatatlan! 5-6 perc után jeleztem, hogy esetleg heveredjünk le a tatamira, kényelmesebb lesz.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-19) : Kevés együtt töltött idő után is már kiválóan érezte, hogy mire vágyom, úgy fordult, hogy popsiját elérjem, kezével izgatott, miközben nyelveink fogócskáztak. Felejthetetlen. Azt követően franciázott, majd én neki, és később megint ő, majd kézzel végzett ki. Tartalmas fél óra volt.

(2019-09-17) : Majd ő veszi át az irányítást, kézbe (és szájba). Először úgy helyezkedik, hogy elérjem a fenekét, lábát, és ő is tesztel, hamar megérzi, hogy hogyan szeretem. Utána áthelyezi magát velem szembe, és tovább franciázik.

(2019-09-14) : Olajos masszázst választottam, Emma alaposan átgyúrta a lábam és elidőzött a hátsómon, majd komolyabb, de jóleső alsó madárfogásokkal adta a tudtomra, hogy azért itt még másra is számíthatok:)

nagyon jó: 1db
(2020-02-04) : Emma pedig nekem látott. Végigmasszírozta a teljes testemet a vádlik kivételével, ezt kértem, hogy hagyjuk ki. Elég hatékonyan dolgozik a hölgy, van ereje, éreztem a nyomkodást.

: 2db
(2020-01-22) : A masszázs résznél esetemben egy területre koncentrál, ami pedig a hátam és a lapockám kihangsúlyozása. Eleinte inkább siminek mondanám, amivel nem lett volna bajom, de utána beleerősített és a végén a csomók, feszülések, stb is szépen oldótak, szóval a felfrissülés is teljesítődött.

(2019-10-21) : Előre is elnézést kérek de a masszázs az majdhogynem elmaradt. Fordítottunk a programon de ezt lejjebb részletezem. Kértem egy derék masszázst az utolsó 10 percre amit termetéhez képest nagyon jól csinált, megfelelő erőséggel és közben nagyon jót beszélgettünk.