93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Sztella erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Sztella-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-21 22:56:22

prof1
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sztella reagálása

Nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus beszámolót! Örülök, hogy megérte a korán kelés, és elégedetten távozhattál tőlem, én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban ☺️
Remelem találkozunk még sokszor 😘

Sztella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Vtr-en jelentkeztem be tegnap este egy reggeli vágykezelés reményében, de nemsokára jött a válasz, hogy az időpont sajnos nem jó neki. Megköszöntem udvariasan a visszajelzést, amire jött a válasz, hogy mehetek korábban egy órára, már majdnem igent mondtam, amikor korrigált, hogy a kedvemért akár még korábban is bejön, hogy az eredettileg tervezett másfél órára jöhessek. Nos engem az ilyen, manapság nagyon ritka hozzáállás vesz le a lábamról, amikor fontos a vendég és valaki tesz azért, hogy kiszolgáljon és a kedvemben járjon, pedig még nem is találkoztunk. Örömmel mondtam igent a reggel 8:30-as időpontra, amikor a hölgyek jelentős része még csicsikál, az én alkalmi kedvesem pedig már illatosan vár engemet. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert elég sokan hajlandók erre, azután is, hogy megismerkedtünk. Sztella máris előnnyel indult a reggeli randinkat illetően.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A szalon a nyócker rehabilitált részén egy új építésű többemeletes - a Himnusz zeneszerzőjének nevét viselő - épületben található, de azért balsorsra nem kell számítanunk. Megközelítése nekem nem jelentett gondot a távolság ellenére, hiszen évek óta járok ide, autóval most élmény átkelni a Margit hídon is reggel, sőt a parkolás is (természetesen fizetős) kifejezetten kellemes, szinte mindig van egy-egy hely 100 méteren belül. A tömegközlekedésben nem vagyok otthon, de a metro pl. nincs túl messze az ismert tájegységünk nevét viselő utcától.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Maga a lakás kellemes, egy nagyobb és egy kisebb maszobából áll, melyek alapból tatamisak, de pad is van mindkettőben, meg kellemes és trükkös fények. A fűrdő első benyomásra kimaxolt állapotban van, de ez egy rövid tusinál azért nem tragédia, viszont van szájvíz és bő tusfűrdő választék, a szobában finom frissítők. Amúgy a tisztaságra nem lehet panasz, engem a kilépők nem érdekelnek, majd otthon gyúrok rá, hogy hibátlan legyen. Szóval a helyszín ha nem is egy Four Seasons, de a célnak tökéletesen megfelel. Ma épp mleg van kivételesen és a klíma nagyon jó szolgálatot tett.
Sztella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sztella kedves mosollyal és finom öleléssel várt az ajtó mögött egy bordós árnyalatú sexy tangás szettben. Már az első ölelésnél megbizsergetett a hozzám simuló karcsú, izmos és formás tini test, a feszes fenék és a telt, ruganyos cicik. Arca mosolygós, kifejezetten helyes, az egész lány sportos, üde, friss, amilyennek érettségi után nem olyan sokkal lenni kell. A cuki fekete keretes szemüveg nem kamu, tényleg hordja, végig rajta volt. És ami már az előszobában kiderült, vendéglátom nemcsak kellemes testi adottságokkal bír, hanem kedves, figyelmes, kommunikatív is, aki egyfajta természetes csáberővel bír. Nem kelleti magát fölöslegesen, de ott vibrál minden rezdülésében az egyszerre szende és pimaszan fiatal nőiesség, valamilyen tinis érdeklődéssel vegyítve. Igen, ez nem egy érett nő magabiztossága, hanem egy a nőiességét kereső tini természetes érdeklődése az erotika iránt, tele esetlegességgel, őszinte reakciókkal.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Fürcsiből visszatérve ismertette a frissítő választékot és mielőtt hasravágtam volna magam a tatamin már ott is volt a kezemben a választott frissítő italom, szobahőmérsékletű ásványvíz. Egy rövid láb, fenék, derék masszázst kértem, amit inkább simogatóan végzett kérésemnek megfelelően, de néhány fogásán érezni lehetett, hogy jóval többre is képes ezen a téren, bár én erre a többre szinte soha nem tartok igényt. A masszázs alatt kellemesen elcsevegtünk különböző témákról, és fokozatosan haladtunk az egymásra hangolódás útján. Észre sem vettem, hogy mikor, de a melltartó már eltűnt róla.
Kissé aggódtam, mert korábbi beszámolóiban a kézi levezetés során szerzett képességei ecsetelésével végződtek a levezetésről szóló tudósítások, ami azért nekem inkább a levezetés kezdetét jelentik, mint magát a finisht. Kellemes, lágy mozdulatokkal haladt a bokámtól felfelé, gyakorlottsága érződött mozdulatain, a krémet valóban bedolgozta az izmaimba, kellemesen ellazított. Nem voltak erotikus benyúlások, az átvezetést voltaképpen a szokásos "megfordulhatsz, ha gondolod" invitálás jelentette, amit kb. 10 perc után én már gondoltam, de a világért sem erőltettem volna.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Azért háton már jobban felélénkültem, főleg amikor elöl is átgyúrta combjaimat és elérkezett azok találkozásához. Egészen finoman, mintegy véletlenül átsimított határozottan élénkülő farkamon, amit ugyancsak véletlenül különböző irányokból megismételt. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy egyértelmű jelét vehesse a kiváltott hatásnak. Látva bekeményedésemet ártatlanul megkérdezte, volna-e kedvem egy kis csúszkához, amire egy század másodpercnyi tépelődés után mosolyogva bólintottam. "De akkor be kell, hogy olajozzalak", évődött pajkosan, "nem bánom" volt a válasz. Mikor melleit olajozta tűnt fel, hogy bizony igencsak mesteri ékszerei testének, hetykén meredtek rám, incselkedőn kínálva közepes méretű halmukat. Sztella még bugyiban oldalról ereszkedett rám, nem maszatolt, hanem tekergett rám tapadva derékszögben és a hatalmas tükörből mosolyogtak rám félgömbjei. Ilyen invitálásnak nem lehet ellenállni, ezért finoman csókolgatni kezdtem elérhető testrészeit és tenyeremmel ujjaimmal a kemény popsit markolászva mutató és középső ujjaimmal duzzadó punciját simiztem a bugyin keresztül, majd a kedvező reakció nyomán a háta felől óvatosan alá is nyúltam és az ánuszán átsimítva már egy csúszós bobpályán siklottak ujjaim egészen a csiklóig. A félreérthetetlen visszajelzés beindított és közösen lekaptuk azt a maradék textilt. "Hogyan szeretnéd a kényeztetést" suttogta "kézzel, vagy ajakkal?". "Ajakkal", mire kimondtam már ott is voltam a rózsás ajkai ölelésében. Nagyon finom kölcsönös játszadozásba kezdtünk, én a szó szoros értelmében elmerültem mézes nagyajkai között, nehéz és sűrű nedvek bíztatták ujjaimat egyre mélyebb tüzek felé, mert a forró és szűk tinipuni elveszejtett. Igyekeztem finom maradni, hosszú, lassú dugattyú mozgásokkal ingereltem, teste pontosan jelezte hogy a legjobb úton haladok, különösen, hogy közben hüvelykujjammal a csiklón köröztem, másik kezemmel pedig a kemény, telt ciciket gyurmáztam. Közben farkam az ajkai között, mint szülinap tortán a tüzijáték, várt a begyújtásra egyre türelmetlenebbül. Sztella korát meghazudtolóan változatos technikával járatta robbanni készülő farkamat egyedi mozdulatokkal, önfeledten élvezkedett a láthatóan kicsattanó erőben lévő rakétámon néha egészen mélyen leengedte, majd finoman húzogatta a tövét, közben ajkai a makkomon táncoltak kiszámíthatatlanul, mint valami kandalló lángjai. Érezni akartam a testének vibrálását, ezért magam mellé fektettem, combomat felhúztam oldalt fekvésben lábai közé, szorosan öléhez simultam, miközben ő farkamra markolva finoman a hasán, combján, ölén húzogatni kezdte, jobb kezemmel popsiján átnyúlva középső ujjamat forró puncijába mélyítve egymás ölének mozgását átvéve imitáltuk, amit nem lehet ebben a műfajban, de olyan átéléssel, hogy nemsokára szinte egyszerre szálltunk el a gyönyörben, én a hasára, lábai közé katapultáltam, érezve ujjamon gyönyöre rángásait...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem került szóba, szokásomhoz híven a végén a kis asztalkára helyeztem a legnagyobb címletű csokrot, ami a pesti átlagnak felel meg, meg sem nézte.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Sztella igazán remek választás volt. Régóta készültem rá, de nem jutottam el hozzá, de most ez a rugalmas, kedves hozzám állása megnyitotta az utat felé és egészen biztos, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk. Szerencsére az intuícióm ezúttal sem hagyott cserben, egy igazi kincsre leltem. Egyszerűen jó vele együtt lenni, kellemes, alkalmazkodó partner, remek testi adottságokkal, megfelelően repertoárral. Izgató, intellektuális és erotikus egyszerre, kislányos bájjal és neki jól álló némi visszafogottsággal. Amit csinál azt őszinte természetességgel teszi, a vendégért. Nagyon finom és érzéki partner, engem leginkább a finom érzékisége, őszinte gesztusai fogtak meg és a személyiségének pozitív kisugárzása. Nem egy szerepet játszik, hanem önazonosan viselkedik, nem közönséges, nem pornós, hanem abszulut barátnős a hozzáállása, ami nyílván nagyban függ attól, hogy a vendég miként viszonyul hozzá. Gesztusai magától értetődőek és belülről jövők, ami számomra nagyon fontos. Felejthetetlen élmény volt az első randink, amivel csak az ehhez illő minősítés állhat arányban.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sztella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-31 19:08:47
Remek beszámoló, igencsak ügyesen kedvet is csináltál

2020-07-26 07:34:51
Az erotika 50 árnyalata ez a beszi. Nagyon finoman, árnyaltan fogalmaztál a lelkiségről, ami egy randit ilyen csodálatossá tud tenni. Ezt kevesen képesek adni és fogadni is, de a ti párosotokban megvolt a képesség. Gratulálok!

2020-07-24 13:37:47
Azt kell mondanom kiváló a balladád, nekem nagyon bejött. A hölgy reagálása csak az I-re a pont. Ettől még kerekebb lett a történet. Bravo!!!!

2020-07-23 10:12:42
Sztellával már beszéltem a randink kapcsán és ki is tisztáztunk mindent, így csupán az én időbeosztásomon múlik, hogy mikor jutok el hozzá.
Kiváló írásod nem sok gondolkodási időt enged számomra, hogy felkeressem ezt a csodás lányt.

2020-07-22 23:05:16
Jó volt olvasni a soraidat. Felidézte bennem az átélt izgalmakat.

FunkciókSztella legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-25) : Nem is a masszázs erőssége a lényeg hanem a milyensége a fontos amit Stella nagyon jól prezentál ezért is szeretek jönni hozzá. Aki az erős masszázst szereti az ne őt keresse bár nem tudom mennyire erősen tud masszírozni mert sose az erős masszázs miatt jövök, ezzel gondolom a többség egyetért mert valjuk be hogy a masszázs ezen része csak a ráhangolódás miatt szükséges .

felejthetetlen: 4db
(2020-07-09) : Her technique is much more of a oil rub than a massage, but it was pleasant and I could see her pretty face in the mirror. She started with my legs and worked up to my ass, letting her fingers wander a bit.

(2020-06-16) : A masszázst a lábaimtól kezdte a vádlit majd a combot kezdte el alaposan megdolgozni de nem az a csonttörő masszázs hanem inkább a simogatósabb erotiuks féle amit én nagyon kedvelek.

(2019-12-19) : Nem léptem át a régi határokat. Mivel már ismer, ezért tudja, hogy én mit szeretek nála. A fürdő felszabadult és én mehettem tisztálkodni. Visszatértem a szobába és egy kis ölelkezés tán hasra feküdtem a tatamin.

nagyon jó: 2db
(2020-06-18) : Mosolygott rajta majd hasra feküdtem a tatamin. Kérdezte krémet vagy olajat használjon és én az olaj mellett döntöttem. Csorgatott egy keveset a hátamra és elkezdte szétkenni a hátamon.

(2019-05-19) : kérdezte milyen olajat használjon és én egy epres változat mellett döntöttem. A masszázst a bokáimnál kezdte és így haladt felfelé. az olaj langyos volt és a mozdulatok egy enyhe gyúrást idéztek fel bennem. Moziztam a tükörben és akkor vettem észre, hogy a melltartótól már a kezdeteknél megszabadult. Csevegtünk egy keveset, nem túl kommunikatív lány, de nem félszavakban válaszolt, ezért így is jó volt.

: 1db
(2019-08-25) : Mindketten csúszkáltak rajtam pár percet, először Anna gyengédebben, miközben Sophie a lábammal foglalkozott, utána Sophie csúszkált kicsit határozottabban hozzám nyomva fantasztikus cicijeit, miközben főleg fenekét simogattam, Anna pedig az ezredest vette kezelésbe.