Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-21 20:11:48

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedvesünket az adatlapján feltüntetett elérési idejében kerestem telefonon. Nagy tehetségem van a legrosszabb időpont kiválasztásánál, sajnos én ébresztettem. A hangján érződött, hogy most ébredt, de így is kedvesen tájékoztatott a kérdéseimmel kapcsolatban. Mikor átbeszéltünk mindent, rákérdeztem egy másfél óra múlvás lehetőségre, amit el tudott fogadni, pedig volt egy "B" tervem, egy másnapi lehetőség megkérése, de erre nem volt szükség. A ház előtt telefonon jelentkeztem legközelebb a bejutás miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
A kapott címet GPS segítségével közelítettem meg, ami a ház elé navigált. Kicsit nézelődnöm kellett, mert a házszám az hiányzik az épületről. Nem volt gond a parkolással, akadt bőven szabad parkoló. Fizetni kell a parkolásért, ha jól emlékszem, akkor 265 Ft/óra. A környéken nem láttam se trolivezetéket, se villamos sínt, de még busszal sem találkoztam. Abban biztos vagyok, hogy valamilyen tömegközlekedés azért jár arra, elvégre Pestről beszélünk. Mirjamnál az egyetlen negatívum, amivel szembesültem, hogy a kapott cím nem a tűnik valami barátságos közegnek, nem egy elit környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Nem kell a sokadik emeletre menni, így nem tudom, hogy lift van-e, én rögtön elindultam gyalog. Körfolyosós ház,, de nem kell elvonulni az ablakoknál, mert kedvesünk lakása szinte a lépcsőfordulónál található. A helyszínt inkább egy lakásnak jellemezném, de minden megtalálható egy kellemes légyotthoz. Zuhanykabin, tusfürdők, törcsi. A szobában franciaágy, hely a ruháknak. Akinek Drágaságunk látványa nem hozza meg a jókedvét, akkor a lakásban található bohókás kiscica majd megteszi. A cicust ki kellett zárni a szobából, mert mindig ott szeretett volna lenni ahol a dolgok történnek. :-)
Mirjam külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Engem Mirjam fotói inspiráltak egy esetleges látogatásra, nekem nagyon tetszettek a feltöltött képei, pláne az arcképesek. Az adatlapján ott van, hogy ellenőrzöttek a fotói, ezért nagy kockázatot nem vállaltam a látogatással. Meg tudom én is erősíteni, a fotókon Ő van, nem régiek, mostanában készülhettek.
Már belépéskor megismertetett a bájos mosolyával, rögtön kiderült, hogy egy beszédes, cserfes teremtés, gyönyörű nagy, szépen csillogó szemekkel.
Egy egész testes necc öltözékben fogadott (ez valamelyik fotóján látható is) Alatta látható volt a fehérnemű, igazán szexi benyomást keltve.
Elég sokáig nézegettem Őt valahogy nehezen tudtam betelni a formás alakja látványával és a bájos mosolyaival. Van tetoválása, több is és még tervez egy újabbat. Nekem már a fotóin is nagyon tetszett, de a valóság túlszárnyalta az elképzelésem, mert a természete, hozzáállása igen kellemes társasággá teszik Mirjamot.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Kedvesünk mellé heveredtem a franciaágyba, és lágy puszikkal érintettem a testének lágyabb részeit, amíg el nem jutottam a szájáig. Egy hosszabb igazán barátnős csókolózás után elmondta, hogy szeretné ha én vetkőztetném le, ez a feladat rám vár. A mohóságom leplezve szépen lassan hámoztam kifelé ebből az egész testes necc ruhájából. Mikor leküzdöttem róla, még ott volt a bugyi és a cicitartó, ezekkel is meg kellett birkóznom. Persze nekem ez nagyon megnövelte az izgalmi állapotom, mert a formás testének szép lassan előkerültek az intim részei is. Szerettem volna mindenhol puszilni, de türelemre kellett intenem magam, haladjunk csak szépen lassan sorjába. Élveztem még egy keveset az igazán zamatos csókjait, gyakran nyelvesbe fordultak és elindultam az izgalmasan szép testét felfedezni. Átpuszilgattam a kebleit, a bimbócskák eléggé érzékenyek így hamar keményre tudtam szopogatni, miközben a kezemmel már a fenekénél és a puncinál matattam.

Éreztem a hüvely nedvesedését, ezt meg kellett ízlelnem, a combjai közé feküdtem és megcsodáltam a szeméremajkait, nem sokáig nézelődtem inkább a nyelvem hegyével érintettem őket. Mohón csókoltam bele a punciba, mielőtt az igazi nyalakodásba kezdtem. Itt már világos volt számomra, hogy Mirjam ezt igazán élvezi, a csípőjét nagyon izgatóan tudja közben forgatni. Nem kellett sokáig küzdenem a sikerért, hamarosan jöttek a nyögdécselések, amik egyre hangosabbak lettek, a végén már a kezét szorította a szájára a hanghatások tompítása érdekében. Élveztem minden pillanatát a látványos orgazmusának, levezetésképpen a combjait és a fenekét csókolgattam. A kezeivel óvatos mozdulatokkal visszaterelt a puncijához, én ismét lelkes lapatyolásba kezdtem, ami szintén nem tartott sokáig. Az orgazmusa előtt arra készültem, hogy a kezemmel átkarolt combjainál, a csípőjét a tenyeremmel markolva majd jól a számra húzom a remegő testét, de megelőzött és nagy hévvel tolta magát az arcomba. Ez nekem egy igazán húha élményre sikerült, nagy lelkesedéssel néztem végig az újabb sikerélményét (élményünket). A levezetés után lassan felcsúsztam a szájához, ismét élvezhettem az odaadó csókjait.

Oldalt feküdtünk egymással szemben, közben a kezével megtalálta a cerkám, és húzgálni kezdte, most Ő haladta lefelé és a szájával kecmeckéhez érve lágyan meg nyalintotta a bekapás előtt. Jujjj de finom érzés volt mikor eltüntetett és bólogatni kezdett, nem ütemesen csinálta, gyakran változtatott a technikán, volt mikor csak a kezével húzgált, de közben a nyelvével tovább ingerelte a makkot. Próbálkoztam úgy feküdni, hogy láthassam is a történéseket, ez nem igazán sikerült, de mikor láttam akkor rögtön gumit kértem.

Végig az járt a fejemben, hogy majd én leszek felül az aktusnál, de máshogy alakult. Mirjam a lábai közé fogott engem, a puncija meg pont a szerszámom fölött volt és rákérdezett hogyan tovább. Feladtam a terveimet és kértem Őt, hogy akkor üljön bele. Lassan érzékien ereszkedett rám, sóhajtozás közepette fogadott a testébe. Mindketten többször váltottunk ütemet, Ő gyakran a rugózós technikát alkalmazta, de többször rám ült, a cerkát teljesem magába fogadva a csípőjét forgatta miközben a szemembe nézett. Nem kellett sok idő kedvesünk megint orgazmushoz készült, de annyira szétesett a mozgásunk, hogy közvetlen előtte kicsusszantam a hüvelyéből, amit Ő gyorsan megoldott, azonnal visszahelyezett a puncijába. Öröm volt nézni, ahogy ez a Hölgy ismét átélte velem az orgazmusát. Az érzékenysége miatt jóval lassabb mozgással folytatódott az aktusunk, közben elnézést kért, hogy ilyen hamar sikerül neki. Nem volt mit elnéznem, hiszen talán jobban élveztem a történteket mint Ő, igazi ajándék volt ez a részemre. Lassan újra gyorsabbá vált a közös pumpáló mozgásunk, és engem is elért a tüzijáték, miközben Kedvesünket magamra húzva csókoltam a száját és a fenekét markolva irányítottam a legmegfelelőbb ritmust.
Én kéredzkedtem ki a puncijából, a gumit már tartani kellett, mert közben már meglankadtam. A tisztogatáshoz kaptam nedves törlőt. Sehogy nem sikerült összekapnom magam egy következő menetre, de azt el is felejtettem a telefonálásomkor megérdeklődni, hogy egy órába a két lehetőség bele fér-e.
Tusolásom után mindketten felöltöztünk, immár Ő is utcai ruhába, hát mikor elkészült nekem elakadt a szavam, mert így felöltözve is nagyon tetszetős, kívánatos látványt nyújtott. Meg kellett még távozáskor is ölelgetnem, kaptam még zamatos csókokat, de valahogy mégis kiszédelegtem az ajtón.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor némileg magasabb mint az átlag, de ez nyilvános adat, ezt mindenki láthatja. Az ismerkedős beszélgetésünk után helyeztem ki egy asztalkára, mert azt egy jól látható helynek ítéltem meg. Az élmények / virágszálak arányát teljesen elfogadhatónak tartom.

Rózsacsokor
egy órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mirjam állítása szerint még teljesen kezdő ebben a szakmában, ezt nem titkolja, nem akar zsír profinak tűnni, inkább felvállalja a kisebb botlásait. Ez számomra semmit nem von le a vele töltött idő értékéből, sőt megtisztelő volt az első vendégei között lenni. Kicsit már letisztultak a gondolataim mióta volt szerencsém a társaságát élvezni, de még mindig az a véleményem, hogy én nagyon belenyúltam egy tuti programba, el lettem kényeztetve minden földi jóval.
Már most azon kattog az agyam, hogy milyen lesz a következő alkalom, meg a bőséges adatlapi kínálatból mit kellene legközelebb kipróbálni, mert ha csak rajtam múlik akkor lesz legközelebb!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-29 13:04:48
Hát Barátom már látom is.. :) még szerencse, hogy a szemem a helyén van, de így is majdnem lemaradtam a beszidről. Nagyon jó első beszit írtál a választott partneredről, ennél jobb és szebb kezdést nem is kívánhattunk volna a szépséges Mirjamnak. Jó volt olvasni, Gratulálok a szuper randitokhoz :)

2020-07-23 12:29:04
Gratula a választáshoz, a programhoz és annak a megírásához. Mirjam egy igen kiváló lány akinek a látogatása ajánlott.
Jobb első beszámoló ennél nem is kell.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-22 21:55:57
Én is úgy gondolom, ahogy te:nagyon belenyúltál egy tuti programba, el lettél kényeztetve. Milyen jól megírtad, csak gratulálni és irigykefni tudok rád.

2020-07-22 18:34:16
Na ez jó kis premier volt mind randi, mind beszi tekintetében! Jó volt olvasni a kalandotokról, csak Gratulálni tudok hozzá!

2020-07-22 15:36:58
Nos ez egy igazi első írás csodás vendéglátóddal eltöltött randitokról! Nagyon jó lett, fontos részletekkel tarkított, igazi kedvcsináló szösszenet! Szép munka....!

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 2db
(2020-10-11) : Amint az adatlapjából kiderül sok minden van az alapban amit abszolut korrekt módon teljesít . Az érintésekre izgalommal reagál minden porcikája.A mélytorkos kényszerfranciánál sem affektál igyekszik feszegetni a határait könnyezve bőnyállal.A szexet úgy tünt minden pózban szereti és élvezi . a pópót óvatos kezdés után lehet tólni keményen és élvezi is aminek hangot is ad mint végig az együttlét alatt

(2020-09-29) : Ajkaival két oldalról végigjárta, majd közéjük engedte. Pont megfelelő érzékkel kezdte a kényeztetésemet. Forró ajkainak ölelése, és nyelve simogatása nagyon jó érzés volt. Néztem, ahogy fel-le szánkázik a szerszámon, egyre határozottabban és egyre mélyebbre engedve azt. Hálásan simogattam Őt, mi közben élvezkedtem torka mélységében. Egy idő után kezével is besegített, s fokozta a tempót.

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére