53
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zsantill szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Zsantill-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-20 21:04:56

Gézu3
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsantill reagálása

Drága Gézu3!
Nagyon köszönöm az értékelést!
Szuperül éreztem magam én is Veled, egy élmény volt minden pillanat, és remélem még találkozunk;))
Mindenkinek ilyen intelligens, figyelmes, vendéget kívánok!
Csókjaim kűldöm! Zsantill

Zsantill beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel néztem itt a hirdetését láttam hogy elérhető, telefonhoz nyúltam és már hívtam is. Bájos hang vette fel a telefont kedvesen elmondta a dolgokat.Par órára rá már mentem is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a cím egyértelmű volt, könnyen odataláltam, a ház előtt könnyű volt parkoló helyet találni. Fizetős övezet, de most már általában mindenhol fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a ház új építésű, a lakás szép állapotú, magasabb emeleti, mindennel felszerelt, a szobába masszázs ágy és matrac is van. Hangulat fény, komód, halk zene. A helyszín tökéletes számomra. Teljesen diszkrét senkivel sem találkoztam, pedig többen vannak.
Zsantill külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tű sarkú cipőben, combfixbe és szexi fekete fehérneműben fogadott. 2 nagy puszi után irányba vettük a szobát, ott kis dumcsi kaptam friss illatos törülközőt és irányba vettem a fürdőt. Nagyon sokféle tusfürdő van, szájvíz is, poharak. Mint ha ha egy drogériában lettem volna. Érezhető volt a tisztaság illat, higiénia 100% OS, nagyon odafigyelnek erre.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Picit tartottam az arc kitakarástól, de hál istennek gyönyörű arca és ragyogó szeme van. Hosszú szőke haja finom illata megbabonázott egyből. Kedvenc testreszem a cicije, és a szemei voltak. Igazi barátnő feeling. Mintha már ezer éve ismernem, nagyon jót beszélgettünk,az élet nagy dolgairól. Jókat nevettünk. Nagyon jó humorú hölgy:)
1 órára mentem, kezdtünk egy jó alapos masszázsal ezután minden ruhától megszabadult olajat tett rám is, és gyönyörű mellére. Fel le járt rajtam közben finom ajkával bekapta illetve kezével ügyesen csinálta,ezután kértem 69 be folytassuk én is kényeztettem finom illatos punciját, éreztem hogy nem sok van hátra így gumit húztam és először elölről csináltuk, közben finom simogatásokat, csókokat váltottunk, Kertem hogy jöjjön rám hol lassabb hol gyorsabb tempóban vagtatott rajtam mind eközben a mell bimboit nyaltam faltam, finom száját csókoltam. Éreztem hogy nincs sok hátra így kértem hogy kutya pózban legyen majd végem így is lett nem kellett sok közben fogtam hátulról a mellét. Hatalmasat élveztem a gumiba, hagyott le nyugodni kaptam törlőt, hozott vizet ami nagyon jól esett. Picit még beszélgettünk majd újra irány a fürdő. Onnan visszatértem oltoztem még beszélgettünk egy pár szót a napi teendőimrol majd 2 nagy puszival elkoszontunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindenben ügyes mind a masszazsban, mind az erotikában. Teljes mértékben ajánlani tudom. Nem kell tartani az arckitakarastol. Gyönyörű mosolya, szép fogsora engem megbabonázott. Jövök még kedves!
Teljesen megérte a mai átlag rózsaszáltól kevesebb.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében csak ajánlani tudom. Kedves odafigyelő, nagyon jó beszélgető partner, mind emellett nagyon jó szp partner. Nagyon jó érzéssel távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsantill szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-23 11:24:16
A helyszín egy része lecsúszott a külső leírásába, a külső egy része pedig az elszámolásba.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-21 21:10:50
Lényegében ez egy egész jó irad. Nem hosszú, de semmi fontost nem hagyott ki az írója.

FunkciókZsantill legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-10-06) : Majd franciába kezd miut@n végigcsólolta a lelllasom és a mellbimbóimat ami engem is meglepően de felizgatott. A francia érzéki volt nem kivégzős. Olyannyira hogy javasoltam a 69 et hogy meghálálhassam az odaadását, illetve én azt kértem hogy térdeljen fölém míg én az ágy támlájának támasztó a fejem félig ülve.,

(2020-09-17) : Kisvártatva leült az ágy szélére és szájába vette az addigra már réges-rég kőkemény farkamat. Nagyon jól és érzékien franciázott, én pedig közben a mellét markolásztam. Néha mindkettőt megragadtam, Zsantill pedig szaporán bólogatott a farkamon… Elképesztően jó volt, és persze a látvány is, ahogy egy ilyen gyönyörű, nagymellű nő a szájával kényeztet.

(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt, közbe Nanccy a mellbimbóim csókolgatta,

nagyon jó: 2db
(2020-06-07) : Egy kis? idő után kéz a kézben a matrachoz mentünk, majd hanyatt feküdtem, és Zsantill ajándékait tudhattam magaménak. Egyszerre volt névnapom, szülinapom, és karácsony!

(2020-05-14) : Hanyatt vágtam magamat a tatamin. Tökéletesen csinálja számomra. Semmi pornós vadulás durvulás, szeretett a szájával. Be-be csúszott a mellei közé is párszor, aminek a végén az ajkai közé érkezett. Egyszer csak próbált mélyre engedni, ezt meg is éreztem, mondtam is hogy ez nagyon jó érzés volt és ha lehet akkor ilyet még csináljon:). Csak mosolygott meg szabadkozott, hogy nem megy mélyebbre de ez is tök jó volt. Párszor meg is próbálkozott még vele, míg a szájával kényeztetett.

: 2db
(2020-06-15) : Hosszú, formás lábak, kerek popsi, hosszú szőke haj, ami a háta közepéig ér. Már ekkor élvezkedtem, persze csak a szememmel. A szobába érve egy kis eszmecsere kivel mi történt ebben a pár napban, majd elkezdtem levetni rongyaimat. A higéniai körök után visszaértem a szobába, ahol már várt a masszázspadnak támaszkodva. Nem siettünk sehova, hisz időnk volt bőven, de ennek ellenére egymásnak estünk.

(2020-05-24) : Arra lettem figyelmes, hogy kedvesem a lábaim között van, finoman beolajozza káprázatos kebleit, majd az én ágyékomat és hasamat és mellemet, és egy csúszka masszázsban részesít. Közben tartottuk a szemkontaktust, figyelte minden apró rezzenésem, amit mosollyal nyugtázott.