16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
Laura 38 erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Laura 38-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-20 14:37:24

Macika-
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura 38 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Laura már nagyon rég a kedvencek közt van, talán az első beszámolója után került oda. Folyamatosan figyeltem a róla kikerült írásokat, .....amik elég meggyőzőek voltak, és a kapott minősítések sem átlagosak..... és talán jó pár hete hívtam először, ahol halhattam is bájos hangját, kedves kommunikációját. Aztán kapott egy olyan írást ami számomra furcsa volt, ez adta meg a lökést, hogy valóban utána járjak, mi is a valóság. Telefont ragadtam, kedvesen beleszólt a keresztnevemen szólítva,....gondoltam ez jó jel, ha elmentett....., és innen már roppant egyszerű volt minden. Csevegtünk egy keveset, majd megbeszéltünk egy másnapi időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Nem volt ismeretlen a cím, hiszen többször is vendégeskedtem ezen a helyen. Aki tömeggel mozog annak a Lehel piacot kell megcéloznia, onnan maximum öt perc séta az a kis utca, ahol megtalálható a háztömb. Én autóval érkeztem, parkolás elég lutri, de azért akad egy-két hely napközben. Gondolom esti órákban nehezebb a vasat letenni, parkolás 18h-ig fizetős, elég közel vannak automaták, illetve a környező utcákban is hasonló a helyzet.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nagyon kellemes lakásba toppan az ember, elég tágas előtér, minőségi kávé, ...ha kérsz...., minőségi csokik a kis asztalon, majd egy kicsi, és egy elég tágas szoba. Én ismét a nagyszobában vendégeskedtem ahol masszpad, tatami, kellemes zene, ruciknak kis bőrszék, egy külön tusoló található. Természetesen a higiénia, tisztaság, rendezettség magas fokon fellelhető, ez jellemzi a fürdőt is, ami szintén nagyon tágas, még a beépített szaunával is. Nagy tusoló, megfelelő mennyiségű tusfürdő, többféle szájvíz, és dezodor szintén fellelhető. Talán ennyit a helyszínről, maximálisan tökéletes.
Laura 38 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Laura egy ízig vérig csodálatosan buja Nő! A képek nem hazudnak, a kiírt kor zöld ami a valóság, magasság, súly szintén valós. Arca hosszúkás, kék szempárral bájos, szépen ível ajkai teszik Őt megnyerően tetszetősen széppé. Telt keblek, kerek popsi, szép bőr, formás lábak, és egy magával ragadó folyamatosan mosolygó bűbáj az egész Hölgy. Ezt a kedvességet, nem lehet megjátszani, ez vagy alapból van, vagy nincs. Lauránál észrevehető, hogy így van emberileg kódolva, hiszen nagyon gazdag belső értékekkel rendelkezik! Rendkívül jó vele beszélgetni, nagy élettapasztalata van, tanult, okos Nő. Van egy olyan megragadó belső aurája, hogy akaratod ellenére elragad a kedvessége, figyelmessége, keresed a kegyeit, és azon ügyködsz, hogy tudnád mindezt viszonozni számára! Nekem nagyon tetszett mind a vizuális látvány, mind a belső értékei eme csodás Nőnek!

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Megérkezést követően bemutatkozás, elbűvölő mosolya már itt megfogott szép vendéglátómnak. Az egyik képen látható piros egybe részes ruciban fogadott, igen vágykeltő benyomást téve ezzel. Irány a szoba, pár szóban csevegtünk, ruci le, gyors pancsi majd vissza vendéglátómhoz. Itt már a meztelen valóság fogadott, Laura részéről, majd átkarolva kaptam egy érzéki csókot. Gondoltam de jól is kezdődik muszáj voltam viszonozni, hisz istenien csókol, majd finoman megfogtam arcát, és szenvedélyes csókokat tudhattunk magunk mögött. A tatamira invitált Laura, hogy megmasszírozzon, amit örömmel elfogadtam. Olajat használva elkezdett gyúrni, meg kell mondjam Laura nagyon jól masszíroz, erős, határozott volt az egész, lábaimtól a fejem búbjáig alaposan átgyúrt, jól fellazítva letapadt izomcsomókat. Közben sokat beszélgettünk, öröm ahogy kommunikál, majd a gyúrás végére érve, következett a fordulás.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megfordulva látva csodás ciciket, egyből helycserét kértem, majd Laura fölé hajolva ismét csókoltuk egymást, én elkalandoztam szépen ívelt nyakához, érezve csodás illatát még jobban begerjedtem. Simogattam ikreket, nehéz velük betelni, majd lágyan játszani kezdtem nyelvemmel kemény bimbóin, és vissza mentem csókért, Itt kezdődött a túlfűtött erotika, csókokkal haladtam csuporka irányába, közben ismét ikrek, hasára finom puszik, majd leérve szép nagy ajkakkal rendelkező, simára borotvált, illatos puncira leltem! Laura itt már sóhajtozott, finoman simogatta kezeimet, majd körbenyalogatva kincsét, egy mélyet beleízlelve vendéglátóm megemelte csípőjét, és egy nagy sóhajjal nyugtázta kezdésemet. Nagyon csodás eme Nőt kényeztetni, együtt mozog a nyelvemmel, simogatom cicit, majd combjait, és csak nyalakodom, hol lágyan, hol intenzívebben. Laura egyre határozottabb jelét adta, hogy túl léptünk az út felén, összekulcsoltuk kezeinket, és úgy húzta nyelvem, ajkam magába, majd megremegve, elcsukló hangon célba ért. Kezét a punci elé rakva érzékennyé vált, és csak pihegett, nagy sóhajokkal emelkedtek csodás ikrei, több volt ez mint szép látvány. Simogattam levezetésképp, majd mosolyogva köszönte ténykedésem, én pedig örültem, hogy örömet okozhattam.

Felkúsztam, ikrekre csókot leheltem, majd Laura határozottan kérte, hogy cseréljünk helyet. Én hátamon, vendéglátóm fölém hajolva csókolt, éreztem forró kelyhét combomon, majd lefelé haladva csókolta mellkasom, és leérve kemény cerkámhoz azt finoman elkezdte kényeztetni. Kézzel tartotta, feltolta térdeimet, majd egy alapos gát, és környék kényeztetést kaptam. Nyalogatta hajlatokat, golyókat kényeztette, bő nyállal dolgozott, itt már megfeszülve vártam, hogy ajkai közé vegyen. Laura ismét felfelé csúszott, és egy határozott bólintással eltűntem csodás szájában. Isteni volt ahogy beszippantott, határozott de mégis érzékien lágy franciát kaptam, mely elég technikás is volt egyben. Nem is lehetett ezt sokáig bírni, hiszen maga a felvezetés több volt mint szokásos előjáték, majd egy intenzív hajránál utódok elindultak aminek eredménye egy mélyről jövő nagy orgazmus lett Laura ajkai fogságában! Nagyot élveztem, vendéglátóm pedig mindaddig magában tartott, még teljesen le nem nyugodtam, csodálatos levezetéssel koronázva ezt a majdnem egy órás erotikát. Jött egy kis takarítás, utódok papírba végezték, majd Laura is rendbe szedte magát, mellkasomon megpihenve, lábát keresztbe rakva rajtam, simogatás, finom csókok, egy igazi barátnős feeling vette kezdetét. Nagyon élveztem a közelségét, kicsit még beszélgettünk, ittam szavait, imádom az okos Nőket. Majd időm lejárt, egy gyors pancsi, és ölelve , csókolva búcsúztunk egymástól hisz lépnem kellett.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Másfél órás szeánsz az átlagos csokorért, amit a végén helyeztem vázába. Egy profi masszázsért, egy erotikától túlcsordult kölcsönösségért, levezetésért, jóval kedvezőbb mint máshol, de az egész randi minden percét megérte belépéstől a távozásig. Extrákról nem tudok...az Laura volt minden tekintetben!

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Csodálatos Nővel egy csodálatos randevú! Laura számomra sokkal több volt mint egy masszőr. Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire jól kiegészítettük egymást, valami biztos, hogy működhetett, mert mindketten szavak nélkül éreztük egymás rezdüléseit! Nem csalódtam,....... és hálás vagyok annak az írónak, aki olyan dolgokat írt amiknek én a tökéletes ellen tétjét tapasztaltam, hiszen megnyugvással tölt el, hogy azért nem hiába van az a jó pár magas besorolású írás Lauráról.....! Egy bűbájos, közvetlen, érzéki, és nem utolsó sorban szép Nő Laura, akit én imádtam, és akit tiszta szívből ajánlok minden Úriembernek!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Laura 38 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-22 12:19:01
Imádom az ilyen barátnős programokat! Persze ezt tudni kell tálalni is, ami ebben a besziben igen jól sikerült és ha valaki esetleg vacilált volna egy esetleges látogatáson szerintem az írónak sikerült meggyőzni, minden kételyt eloszlatni. Gondolom most többen a naptárunkat lapozgatjuk és próbáljuk Laura időpontjaihoz igazítani az elfoglaltságunkat.

2020-07-22 00:05:25
Hát ugy érzem mindketten odatettétek magatokat.Egy megvalósult forgatókönyv írásod. Szinte veletek szuszogtam. Nagy gratula mindkettőtöknek.

2020-07-21 19:40:36
Impozáns az írásod! Örülök annak, hogy nem hagytad a kételyeket felülkerekedni és a végére jártál magad. A végeredmény önmagáért beszél és ez nem szerencse kérdése volt, hanem csak magatoknak köszönhetitek! Emelem kalapom...:)

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-21 15:51:38
Ez egy alapos, korrekt és részletes leírása volt a lila élményeteknek amihez őszentén gratulálok mindkettőtöknek!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-21 14:46:10
Alfonz után ez az írás egészen más megvilágításba helyezi a hölgyet. Tartalmilag es reszleteiben is különböznek. Ez adekvát, tényszerű és stílusos novella lett.

FunkciókLaura 38 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-07-15) : Olajos masszázst kértem, melyet a lábánál kezdte és onnan haladt felfelé. Alapos, szakszerű és erőteljes kezek dolgozták lábam, derekam, hátam, majd karjaimat. Hosszasan masszírozta a hátamon található csomókat. Érezni lehetett fogásai során, hogy tanulta a mozdulatokat.

(2020-06-05) : A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba

(2020-03-24) : Olyan erővel kezdte el masszírozni a vádlimat hogy fel is jajdultam egy kicsit. Kétszer kellett kérnem hogy gyengédebben csinálja hogy elviselhető legyen. Nem igen volt eddig részem ilyesmiben.

felejthetetlen: 3db
(2020-07-30) : Laura, mintegy nimfa, uralta testemet, csúszott- mászott formás testével, sokszor úgy fordult, hogy én is elérjem hamvas, csupasz vagináját, míg végül a lábom között kötött ki. Finom, érzéki szája eltüntette férfiasságom amivel egy ideig igen jó viszonyt ápolt. Közhely lenne most azt mondani, hogy Laura franciája nagyon jó.

(2020-06-15) : én kaptam egy NAGYON hosszú és iszonyú jó orális kényeztetést finom kis heremasszázzsal és több testhelyzet váltással fűszerezve. (Most lett volna jó, ha tudok a tükörben mozizni!) A szerszámomat a kímélése céljából kézimunkával pihentettük,

(2019-07-01) : Masszázs a második félidőben volt, az első rész alább. Laura jól masszíroz, olajat választottam, nagy szakértelemmel a lábaimat kezdte át dolgozni, felérve a fenekemig, ezt mind a két oldalammal megtette, vagyon jól esett. Kértem, hogy különös figyelmet fordítson a derekamra

nagyon jó: 1db
(2019-12-12) : Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.

: 3db
(2020-07-08) : Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Laurát óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre

(2020-07-02) : Amit tudni kell az annyi, hogy Laura képzett svédmasszőr, nagyon jól masszíroz, nem a sok helyen megszokott olajos simogatást kapja az ember.

(2019-09-28) : Finom olajjal vagy krémmel, most hirtelen nem tudom, elkezdte leápolni az ölemet, és határozottan masszírozni kezdte a férfiasságomat és környékét, viszonylag hamar eredménye is lett a finom és értékes érintéseknek