1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 13-23
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-20 06:53:43

Whip
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Kedves Whip!

Először is köszönöm szépen az írásod amiről tudni kell, hogy több mint egy hét után engedték ki mivel hárman jó barátok ugyanazt az eszközt használtatok erre a célra, így nem dupla tripla regisztrációs vagy. Levelezésben megbeszéltük, hogy 5-6 éve fent vagy az oldalon ezt tudnod kellett volna. Remélem a jövőben jobban oda fogsz figyelni, hogy ne feleslegesen írjál meg beszámolót ami miatt ki sem fog kerülni. Ezáltal te is feleslegesen veszed az időt és az adott lányt sem tudod kellőképpen reklámozni a nagyérdemű közönségnek.

Többször átolvastam az beszámolódat, egyrészt örülök annak, hogy jól érezted magad, másrészt viszont szomorúsággal és értetlenséggel töltött el miszerint a képeim alapján én nem jöttem be neked de ehhez képest mégis dicsértél. Számomra egyik szavaddal ütötted a másikat, mert ha nekem valaki nem jön be a fényképek alapján hiába zengnek róla ódákat akkor sem fogok elmenni és utána ebben a formában tudtára adni mindenkinek.

Ami mégis legjobban felbosszantott, hogy magát a szakmát, erotikus masszázst húztad le, miszerint ez kevés. Bár mikor eljöttél hozzám tisztában voltál a fogalommal és a végkifejletnél hol van a határ. Ez most olyan számomra, mintha elmennék a mc donald’sba rendelek egy menüt, és utána reklamálok kínait ettem volna. :D
Kikérem mindannyiunk nevében (masszázs lányok), hogy ez a szakma keveset nyújtana, mert igyekszünk arra, hogy mind testileg, lelkileg feltöltődve távozzatok.
Maga a masszázs elég kemény fizikai munkát és hozzáértést igényel, erotikus részről szintén nem beszélve, mert ugye nálunk az a cél, hogy minél tovább élvezzétek az erotikát annak hullámvasútját és nem pedig a gyorstüzelést; pár szexpartneres hölggyel ellentétben.

Még egy állításodat megvétóznék miszerint a NFVSZ az nálam NEM! extra.
Akkor még egyszer a tudtodra adnám, hogy az alapnak számít szimpátia esetén ezért is van nálam bejelölve bővebben telefonon és maga a lenyelés az ami extra lehet az is szimpátia alapján lehetséges ha meg van a megfelelő higiénia.
Különbséget kellene tudni tenni a két fogalom között és nem megtévesztő állítást leírni amivel akár a hitelemet is ronthatod.

Írtad, hogy ezeket magadban tartottad, mert úriember vagy, nos el kell, hogy keserítselek, egy igazi úriember tényleg magában tartotta volna és nem utólag teszi nyilvánosan szóvá, erről ennyit….
Ha tényleg az lettél volna aminek tartod magadat akkor ez privát levélben osztod meg velem és megköszönöd a találkozást, lehetőséget, további sok sikert kívánva.

Köszönöm, hogy első és egyben utolsó masszőz hölgy lehettem számodra és javaslom ha elmész más hölgyekhez látogatóba ha bármiféle probléma van ne tartsd magadba, beszéld meg az adott hölggyel vagy hallgass örökre :), akkor fog rád illeni az úriember jelző.

Üdvözlettel
Alexa

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy kezdőd-leges üzenetküldéssel kezdődött a mi kis ‘ kalandunk “ meg kérdeztem, hogy szabad e a délutánja mert, a heti stressz fáradalmait vele szeretném elfeledtetni. Pont a környéken voltam, mikor jött az üzenet, hogy igen persze szabad, azonnal fogtam a telefont és egyeztettem vele, amiről majd a következő lehetőségnél olvashattok. Itt a beszamolok oldalon találtam rá, gyorsan, rugalmasan megtaláltuk a közös nevezőt
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Na ez érdekes lehet aki nem ismerős a környéken vagy vidékről érkezik. M0-ást felejtsétek el vagy! Induljatok el 2 órával hamarább. Dugó, káosz tömkelege és még kb 40 fok nyomja az agyadat. Én kerültem és a Népligetnél, Ládmányosin át a Fehérvári útra vezetve az Építész utcában parkoltam. Szerintem a leg jobb, bárkinek ajánlhatom, tudsz fa alatt, hűvösben parkolni és! még fizetni sem kell érte. Séta ma. 3-4 perc. Összefoglalva: közel van, ingyenes, hűvösben tudsz parkolni esetleg várakozni, nem kell keresni mert , azonnal le tudsz parkolni és max 3 percet kell sétálni. Vagy! Még egy jó lehetőség a Kondorosi végén a cba parkoló mintha ‘ vásárolnál “ onnan is max 5 perc sétálva. Tömegközlekedés maximálisan oda visz, sőt a villamos, bkv a ház előtt tesz le.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Pici, ám de a célnak tökéletes. Ha akarnék sem tudnék negatívumot írni. Talán amire mindenki kíváncsi, nem kupis, lelakott. Van gazdája a lakásnak és ez érezhető is. Fürdőben tusoló található, kétoldarra szét húzható kabinnal. Pár helyen megfordultam már de, még ennyi tusfürdőt soha nem láttam. Tescóban a polcokon nincs ennyi mint amennyi itt volt. Minta egy gyűjteménybe csöppentem bele. Hasra ütés szerűen kb 40-50 db biztos. Szájvízből is legalább 8-9 db, egyszer használatos fogkefe, abból is vagy 40 db kikészítve. Ami mindenképp említést és figyelmet érdemel az a kézfertőtlenítő. Az hiszem a jelen helyzetben ez igazán fontos. Törölköző szép, vendégfogadtató desinbe össze volt hajtva, frissen mosva, érezhető volt az illatán, tapintásán. Francia ágy volt amin az esemény zajlott. Fürdőből kilépve egyből jobbra volt a szoba és az ajtón belépve, szembe található az ágy. Rajta egy friss lepedő. Tutira az volt mert éreztem és mikor vége lett a programunknak, Alexa már húzta is le, hogy a következő vendég frisset kapjon. Ezek apró dolgok de figyelemre, igényességre és kimagasló higiéniára utalnak.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy picit nyers leszek de nem Alexa javára vagy sérelmeire. A képeken arctakarás nélkül hirdet. 100%- ban azt fogod kapni amit látsz. Nincs mellé nyúlás, csalódás, vagy érezhetően eltérő nagy különbségek. Valóban magas, hosszú comb, fenékig érő haj. Testalkata teljesen megfelel a képeknek. Erős, nőies alakkal rendelkezik. Teljesen összhangban a külseje, mellei szépek, formásak, ‘picike” duzzadó bimbókkal. Bőre ápolt, tetoválás mentesek. Nincsenek bőrhibák. Az elején írtam, hogy, picit nyers leszek. Képek alapján nekem Alexe külseje annyira nem jött be ( ezek ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák) viszont! A beszamolók mennyisége és minőségei, illetve a beszámolók igényesen megfogalmazott válaszai, teljesen elvarázsolt és kompenzálta azt, ami részemről egy picit vissza tartott.

Erotikus masszázs
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Masszázs....kérdezte, hogy lágyabban vagy keményebben. Én inkább az erősebb verziót kértem. Egy falat kék tangában, melleit kitárulkozva kezdett neki, testem kényeztetésének. A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas. Alexa masszázsát én inkább stressz levezető masszázsnak nevezném. Nagyon jól sikerült ellazulnom, nemmis nagyon foglalkoztam vele, hogy mit csinál. Inkább élveztem a nyugtató zenét a jó, hűss levegőt, nyugalmat és Alexa társaságát. Ha valaki beállítottsága olyan, hogy nem szeret beszélni, vagy picit konzervatív akkor neki Alexa a leg jobb ‘ gyógyszer” beszél..... folyamatosan szóban tartja a vendégét így észre sem veszed, hogy el röppen az az egy óra. Igen nálunk is olyan gyorsan el telt, hogy arra lettem figyelmes, hogy most ‘ megfordulhatsz”
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A várva várt stressz elfelejtése. Egy órára mentem és a végére egy NFVSZ kértem. Először ‘csak” simogatja, felméri a terepet, mint egy gyerek aki megkapja első csillagszóróját. Pici puszik a farkamra. Néha néha érzem a nyelve hegyét is. Mindig máshol de finoman ismerkedik a farkammal. Mellém kuporodva, a farkamra rá markolva, picit függőlegesen tartva, megfeszítve kezdi ell a francia levezetést. Nagyon vártam már ezt a részt. Volt hogy poci lassításra kellet kérjem mert, nem akartam egy perc alatt búcsút inteni. Tisztába voltam az idő el és így nem halogathattam sokáig. Remegve, fel sóhajtozva, megkönnyebbülve fejeztük be és végeztünk a levezetéssel. Csodás látvány volt a francia közben a folyamatos szem kontaktus.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát voltam amibe egy extra volt nfvsz kértem. Az első ám de az utolsó masszázs kalandom volt. Alexa hibátlan, lelkes, beszédes, maximális poziztív kisigárzása elvarázsolja az embert viszont!!!! Bennem van a hiba. Számomra kevés a csak masszás és a levezetés. Most voltam elösször és most éreztem hogy ez miröl
Is szól. Mindvégig úriember voltam, és semmien megjegyzést nem tettem, magamba zártam az, amit nem lehet. Előre rendeztem, a rádió mellé raktam le a szekrényre. Extrával együtt nem sokallom, átlag kategóriába sorolnám.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fellegekben jártam, megkönnyebbülve. Kb 10 évet fiatalodtam. Viszont nekem ez a kategória kevés ezért a továbbiakban másik csoportban fogok keresgélni és élményeket gyűjteni. Telefonon írtam a beszámolót ezt vannak, lesznek benne hiányosságok. Nehezebben át tekinthető.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

jc007
Kezdő irogató
2020-09-12 09:47:26
minden benne van, amit a lányról el lehet, mondani.

2020-07-24 13:59:37
Micsoda reag és kommentek születtek volna, ha mindenki figyelmesen!! a beszámolót olvasta volna, s nem azt, amit látni vél...

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-22 22:20:27
Az írás hagy némi kifogásolni valót maga után. Alexandra reagja viszont helyre teszi a dolgokat.

Outcast
Könyvet írhatna
2020-07-22 13:55:52
Kedves Whip!
Írásod kapcsán, illetve a kor és a rutin alapján szeretnék neked néhány jótanácsot adni:
Egy nő korára és külsejére soha nem szabad bíráló megjegyzést tenni. Lehet virágnyelven fogalmazva bírálni ha komoly eltérés van a képek és a valóság között. Alexa esetében természetesen erről nincs szó! És ugye Te sem hasonlítasz a fiatal Brad Pittre - Alexa mégis szívesen fogadott.

A masszázs műfajáról minden megtudhatsz, ha olvasgatod az itt megjelent írásokat, de biztos vagyok abban hogy Alexa is részletesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Egy beszámolónak a hölgyről, a kapott élményekről kellene szólnia szerintem - nem pedig a megalapozatlan személyes csalódottságodról. Legalábbis az olvasók szerintem inkább Alexára lennének kíváncsiak - nem pedig arra hogy te mit gondolsz a masszázs műfajáról.

Ha rám hallgatsz (nyilván nem) - inkább töröltesd ezt az írást, mert valószínűleg nem leszel népszerű a lányok körében.
Bocsánat az őszinte véleményért :)

2020-07-22 10:51:45
Nos Whip Kolléga, ez a beszéd! Helyükre kerültek a dolgok és ezt biztosan méltányolni fogja Alexandra is... Respect!

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 12db
(2019-11-05) : Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést.

(2019-09-11) : Kezei serényen dolgoznak a hátamon. Alexa kiválóan köti össze a mozdulatait és a beszélgetés fonalát. Egyszerre szórakoztatja a testem és a lelkem.:) Valahol eljött az a pont,ahol a szavai átfordulnak incselkedő hangnembe, és a mozdulatai is. Érzem a kezeit a combjaim között, átsuhan az érintés a farkamra.

(2019-01-15) : masszázspadon hasonfekve a több féle olajból vagy krémből válogatva, meg is kezdte az aprólékos és nagyon módszeres profi masszázst, amelyért mentem.

nagyon jó: 32db
(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

: 85db
(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.

(2019-03-25) : Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk.