2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-20 02:06:06

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-20

Egyeztetés
Lánypáros beszámolóm így ért véget: "Az volt a tervem hogy a popós lányokat látogatom, de olyan szép szilikon mellekre leltem náluk ( amúgy a természetest is imádom), hogy a popós terv eltörlődött és megindítottak afelé a lány felé akinek szintén szép szilikon mellei vannak."
Itt Mayára gondoltam és megadatott hogy júliusi történet legyen a talinkból. Ebben segítségemre volt a VTR, az egyeztetés ezen keresztül zajlott és szerintem mikor meglátta az időpont kérésemet jól meglepődhetett, hisz évek óta a csevegésében jelen voltam bókokkal, de még nem találkoztunk soha. Nem hiszem hogy számolt velem, de eljött a MI időnk, ebben a képek,(szuper mellek) a beszik (tele Istennővel) és néhány kolléga általi dicséret játszott szerepet. Meg a fent említett lánypáros.
A telefon csak akkor került elő amikor a megadott cím előtt álltam és a kódra vártam. Nagyon kellemes,kedves,barátságos hangja van. VTR-en keresztül megüzente nekem hogy ő barátnő feelinges és semmi fröcsi. A barátnőfeelinget értettem és szeretem is, a fröcsit nem értettem, de tudtam hogy úgyis tudnék viselkedni nála bármit jelentsen is, ha valamit kérne úgy csinálnám hogy neki is jó legyen.
Megközelítés
Ő is költözött azt mondta.(Zsinórban választom a költöző lányokat) Most a Lurdy bevásárlóközpont közelében van,1-es villamossal eddig a megállóig és pici séta. Autóval is megközelíthető könnyen, rengeteg autó parkolt a környéken, szerintem van parkolóhely a ház közelében is. VTR-ben megkaptam Mayatól a pontos címet, egyből tudtam hol van, voltam itt háromszor már két másik lánynál. Negyed órával előbb érkeztem, a ház előtt lett volna lehetőség egy padon ülni, én inkább sétálgattam. Ez a ház eddig szerencsét hozott mindig. És a vasárnapi talijaim is eddig különlegesek voltak és ritkák. Még az egyik kabalapólóm is felkaptam magamra, szóval be voltam biztosítva a JóIstennél rendesen. :) Jobb előjelet nem is kívánhattam volna.
Helyszín
Új építésű ház, és nem kell sokat lépcsőzni. Oké van lift is de én lépcsőztem, tényleg nincs magasan. A lakás klimatizált és nagyon rendben tartott. Csak Maya volt meg én és 2 cica. Nagyon tágas lakás, a fürdőszobában volt két szájvízflakon és műanyagpoharak, kilépő, zuhanyfüggöny. Törülköző kifogástalan állapotban, és a kád két végében tusfürdők kb 10 az egyik, 10 a másik végében, szóval kb 20-féle tusfürdőből lehetett választani, oldspice, baba, stb... .A tetthely közepén az ágy, vége közel a falhoz, ahhoz a falhoz amire egy nagy tükör van beszerelve. Bazi nagy, minden látszik benne. Ágy egyik oldalán 4-5 gumi van kikészítve. Piros pont.
Mayácska külseje
Maya: Kicsit féltem, vajon olyan-e mint a képeken. Csúcshirdetőnek tartom, de régebben mástól már ért meglepetés ebben a kategóriában. Na most szerencsére nem, illetve csak pozitív, mert pl. az arca szebb mint amit elképzeltem és az első pillanattól ahogy beléptem mosolygósan fogadott, na meg hosszú hajjal, nekem az a gyengém. Remek testén végigfutott a szemem, és megállapítottam hogy igen, ezekért a mellekért jöttem! Hatalmasak és mégis ízlésesek, feszesek hibátlanok. A fogadóruha is. Régen elképzeltem miben fogom kérni hogy fogadjon, de annyi képet tett fel hogy idővel döntésképtelenné váltam és már nem is írtam miben szeretném látni, inkább rábíztam a választást. Jó döntésnek bizonyult, kedvenc színemben, egy fekete hason még ruha, mell már szinte teljesen kilátszik felsőben fogadott és fekete bugyiban.(Most még 5.kép, fémkarika a mell felett). Olyan fiatal a teste hogy akár éveket le tudna tagadni.Amíg hirdető lesz biztos ragadni fognak rá a vendégek.Kijelenthető, nem csak csúcshirdető, igazi bombázó! Nagyon szexi és jól áll neki hogy picit izgul és nem hiszi el magáról milyen szexi. Mondtam neki hogy jelenleg az oldalon övé a legszebb szilikon mell, ő egy másik lányt mond, na nála nem jártam de fotók alapján tartom hogy Mayáé.
Cica1.: Na ő egy aranyos fekete-fehér színekben pompázó macsek, ahogy beléptem az ajtón Mayával közösen fogadott és lehetett simogatni.
Cica2.: Ő meg egy vörös színű miaú, búcsútusolásomkor lepett meg, ő látszik álló farokkal a fotókon. Mikor bejött is égnek meredő farokkal közlekedett, mint a képeken, őt is megsimogattam, majd kiment és tusolás.
A két macska nem kedveli egymást, ezért azt gondolom azonos neműek. A lakásban szabadon járhatnak ha olyan macskabuzi a vendég mint én vagyok, egyedül a tetthelyről vannak kitiltva, az nekik tiltott övezet, az csak a gazdi és a vendég(én) birodalma.

Action
Az emeletre felérek, lépteim zajára már nyílik is résnyire az ajtó, ebből tudom hová. Az ajtó mögött pedig megpillantom Mayát, felülmúlja a látványa az előzetes elképzelésemet, főleg arckitakarás hiányában az arcnak örülök, először azt látom, utána veszem szemügyre a melleket, közben cipőlevét, cica1-el ismerkedés, Mayával beszélgetés, fürdőszobai teendők és végre a kedves lánnyal kettesben! Azonnal vízzel kínál, még nem kell, de látom ebből hogy profi kisujjában a vendéglátás. Tudom hogy francia imádó, tudom szereti tükörből nézni, és barátnőfeeling. Az ágy és a tükör közé megyünk, ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt, néha a szopást, néha azt ahogy ő nézi tükörből. És néha jut időnk egymásra is, hogy egymásra nézzünk. Aha, tudok mindent, aha, hát nem, a barátnő egyszer csak elkezd nyálat köpködni a farkamra, majd szopja, majd újra nyálat köp, srácok, erről miért nem szólt senki???? Bónuszjutalomjáték, pazar látvány, tömény pornó, nem folyatja, de nem ám, köpi megállás nélkül, legszívesebben leorálosítanám a talit és csak ezt csinálnám vele, rejtély honnan ez a sok nyál, de bírja. Teljesen begerjeszt ezzel a mutatványával, melege is lesz, felső ruhától itt szabadul meg, a bugyitól majd az ágyon, 69-et kérek tőle és a tükör fele fordítom hogy ő láthassa ahogy a szájában van a farkam, én pedig csak a puncijával foglalkozom, nem vagyok nyalóbajnok, de egy darabig ezt élvezem, főleg mivel nagyon jó a puncija Mayának.
Majd eszembe jut hogy nem kéne még elélvezni, gumit kérek, szájjal húzza fel mint az igazi nagymenők és a tükör miatt úgy indul a móka hogy én állok ágy szélénél ő pedig háttal van nekem, oldalról a tükörben mindent lát, még a jobb kezem is elveszem hogy lássa ahogy a farkam a puncijába behatol. Pompás a látvány de nem maradunk így,, másik kedvencem a szemből póz is sorra kerül, készségesen belemegy, annyi hogy mindkét lábat nem lehet azt hiszem egy baleset miatt felhúzni, de egyet feltesz, együttműködő, a tempó rám van bízva, simogatom a melleit, majd puszilom is miközben benne vagyok,nagyon jó illatú. Volt olyan rész amikor azt mondta úgy mozog hogy nehogy idő előtt elélvezzek, ez kedves volt tőle, de az idejét nem akartam lerabolni, '40-nél szemből elélvezés mellett döntök megkérdezem hogy szájba akkor mehet, mondja persze és csavar egyet a dolgon, mondja visszafolyatja az álla alatt vagy élvezhetek oda, azaz száj, áll területre, mutatja kézzel, miközben még benne vagyok. Megkérdezem olyat szabad, kacér mosoly kíséretében mondja sokat sejtetően hogy volt már rá példa. Szétválunk, és a kezdő tükör előtti pózban szájba élvezem, amit visszafolyat le az állán a mellére, és megjegyzi még jó hogy írta nekem nincs fröcsi, mondom majd ezt fejtse ki.Újabb pornós elemmel lepett meg.És ez az ő saját kezdeményező ötlete volt.
Na aztán beszélgetés, megtudom hogy a fröcsi mit jelent, kiderül felkészül a vendégekből,olvas besziket. Megbeszéljük hogy kicsit mindketten féltünk a másiktól, én attól hogy nem lesz olyan szép mint a képeken meg a 400 beszi is ugye én csak magamnak hiszek, de oké minden rendben van Mayánál, nem túlozták el a beszijeit, övé a legtöbb lila és kék címke szerintem az oldalon. Ő meg attól félt majd olyat akarok tőle mint egy másik lánynál mert azt szeretem, de kevés beszim hiányában nem ismer, én minden lánynál azt szeretem ami a saját erősségük, azért megyek hogy azt kapjam. Ha egy dolog érdekelne egy lányhoz járnék, szóval megbeszéltük a félelmeket meg el is oszlattuk őket. Itt kapok tőle vizet, most már jól esik, mentes víz.
Azért az oráljától nem tudok szabadulni,így a második kör is a tükör előtt indul, mondom neki 47-kor hogy gyors leszek, a köpködős franciáját most is megkapom viccelődök hogy majd én is köpni fogok egyet, és tényleg az utolsó köpés az enyém, most szájba megy ami van aztán meg tisztogatás. Ajándék eszembe jut, oda akarom adni míg észben van, megkérdezi nem akarsz elmenni tusolni? Nagyon igényes nő. De mondom csak odaadnám. Ráér, ez a válasz, akkor sorrend csere tusolás, itt találkozom az álló farkú cica2-vel, simi, tusolás. Még pici beszélgetés ajándékozás közben, majd távozás.
Ez a vasárnapi tali is nagyon jól sikerült, felejthetetlen.
Elszámolás
Na ez érdekes, volt idő amikor picit vissza tudott tartani mert átlagon szoktam mozogni inkább. De változik a világ, és az idők során meg néhány lány megjelenésével barátivá szelidült. Ne értsd félre, átlag felett van, de már az átlag kezd ide lassan felzárkózni. Talán jövőre ha lemegy a járvány ez lesz az átlag. Ahhoz képest hogy csúcshirdetőnek tartom kimondottan jó, főleg hogy komolyabb tapasztalat és rutin van hozzá, amit újak még nem tudnak prezentálni csak a külsejüket. Szóval igazságos nagyon is. Nagyon komoly élmény jár vele, jó összehasonlítási alap lehet bárki számára hogy a jövőben milyen élményt keressen.
Egyébként ráért a végén, az ágyra tettem kettőnk közé. Megérte,megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon örülök hogy eljutottam végre hozzá, mostantól csak két csúcshirdető maradt az oldalon aki még kimaradt. Piszkosul szép, piszkosul kedves, tele lehet a naptára ezek miatt. De nem reménytelen bejutni hozzá, nekem is sikerült ismeretlenül. A félelmeimre sikeresen rácáfolt, nem túloztak a megelőző több száz beszámolóban ráadásul tök barátságos és kedves. Szerintem jól tud az emberekkel bánni és nagyon korrekt. Ezért még félénkeknek is bátran ajánlom akik egy dögös nőre vágynak. Nálam azzal is plussz pontot szerzett hogy imádja a cicákat, de ez az én macskafan beütésem. Ja igen a tali kb Istennő-Felejthetetlen vonalon mozog, ha csak a látványt nézem már az felejthetetlen élmény, de ÁGYBAN (is) nagy, TECHNIKÁS. Amint lehetőségem van címkében megy is a FELEJTHETETLEN. Az Istennőséghez viszont nincs szabad címkém, ami egy van az már kiosztódott és sose venném el, aki ismer tudja. De elvileg a 22. beszi után lesz még egy Istennő címkém. Most járok 17-nél.
Ja igen, ahhoz képest hogy barátnő feeling, került bele több pornós látványelem a talinkba, az aktus volt barátnős, az orál pornós. Kellemes meglepetésként ért.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2020-09-21) : Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak.

(2020-09-15) : Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

felejthetetlen: 11db
(2020-06-21) : Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk.

(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

(2020-03-31) : Bevetette ajkait, nyelvét. Úgy vélem, hogy alfátol, az omegáig a francia nyelv minden csínját-bínját, fortéját bevetette rajtam. Fentről néztem, hogy hogyan játszik a golyzikkal, majd a makkal, avagy hogyan tűnteti el egészen ajkainak gyűrűjében.

nagyon jó: 4db
(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 5db
(2020-10-25) : Nem sokat lacafacázott, egyből szájba vett, aminek rögtön meg is lett az eredménye. Nagyon finoman csinálta, lassan, végig egész hosszában bevette, sok nyállal, pont ahogy szeretem. Közben a popsiját is moziztam hátulról a szemközti tükörben. Majd 69 jött, de pár perc után le is kellett állítanom, mondta is, hogy érezte, hogy hamarosan le fogom állítani :) Kértem, hogy szemből üljön bele, valahonnan egyből elővarázsolta a gumit,

(2020-09-24) : Adott egy törcsit, elmentem egy gyorsat tusolni és visszatértem után még kb 1 percig dumáltunk utána pedig kérdezte, hogy most már bekaphatja-e amire a válasz: persze elsősorban ezért jöttem :) Hát emberek igazi bőnyálas pornós szopásban részesültem, bár mélyre nem megy egyáltalán amit meg is jegyzett, hogy "még jobb lenne ha jobban be tudnám kapni",

(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.