Noémi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Noémi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-15 15:47:27

mortelucci
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
10:25-kor hívtam, egyből felvette. Nagyon, nagyon kedves a hangja! Végigvettük gyorsan a főbb menüpontokat, elmondta, hogy nála az egy óra érkezéstől távozásig van, érdeklődtem a közös tusolás lehetőségéről, mondta, hogy semmi akadálya. Nem mertem bevállalni a 11 órát, úgyhogy 11:15-ben maradtunk, és egy órában.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A Thököly úton közlekedő buszokkal könnyen megközelíthető, a 75-ös és 74-es trolikkal pedig szinte házig lehet jutni. A Városliget szélénél van a tetthely. Végül odaértem 11:00-re, úgyhogy megcsörgettem - hátha -, kolléganő vette fel, és mondta, hogy Noémi még nincs kész. 11:15-kor viszont már természetesen Noémi vette fel, mondta a kapukódot, és viszonylag gyorsan a lakásban találtam magam.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy többemeletes, régi építésű ház földszintjén, körfolyosó végén van a lakás. A fürdőszoba számomra kifogástalan, jó nagy a kád, van kilépő, szájvíz és legalább nyolcféle tusfürdő. Noémi említette, hogy aki csak hagyományos masszázst kér, azt masszázságyas szobában "látja el".

Többen is dolgoznak a lakásban, ezért mindig meg kellett néznie előre, hogy nem fürdik-e éppen valaki.

Mivel én nem csak svédmasszázst kértem, ezért egy picike tatamis szobába mentünk. Eléggé sötét volt, ami nekem, a valószínűleg farkasvakságban szenvedő embernek komoly kihívást jelentett, de igaza lehet Noéminak: inkább csak a kinti verőfényes napsütés után tűnt nagyon fénytelennek a szoba. Mire belelendültünk, már láttam mindent :) Apró probléma, és aligha orvosolható: kicsi maga a tér, az L-betűt bezáró, két oldalon lévő tükör pedig nem ér ki ütközésig. Magyarán ha elmentem szinte koppanásig (márpedig mivel aránylag magas vagyok, célszerű volt), akkor szemmagasságban már véget ért a tükör. De ez igazából azért nem jelentett nagy gondot, mert nem sokat voltam hason :)
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Állítása szerint nem én vagyok az első, aki azt mondja, hogy szebb, mint az itteni képeken. A nagy különbséget a kevesebb smink jelentette, itt most nem volt annyira kihúzva a szeme, mint a fotózáson. Nagyon szép ruhában volt, de már nem tudom felidézni, pontosan milyenben, hiszen oly távoli emlék az a rövidke periódus, amíg ruhában volt :))) Nem nagyon szeretem sem a túl nagy, sem pedig a szilikonos melleket. Noémié ilyen szempontból teljesen ideálisnak mondható - tenyérbe illő, azt hiszem, így szoktak fogalmazni a feketeöves beszámológyártók! De egyébként is hibátlan az alakja.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
2
Lomi lomi masszázst kértem tőle, mert a simogatóbb masszázsok (főleg a tantra) kihozzák a hátam csiklandósságát. Becsülettel elkezdte a hátamat masszírozni, de viszonylag hamar fordulásra invitált. Különösebben nem bántam; eleve úgy készültem lelkiekben, hogy ide most nem a masszázs mélyszakmai megismerése miatt érkezem. Ha nem túl udvariatlan a részemről, akkor ezt inkább udvariassági körnek titulálnám - ami ugyanakkor nagyon kellemes volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Elöljáróban annyit, hogy végig az volt, amit kértem, úgyhogy alkalmazkodásból, barátnő feelingből csillagos ötös!

Fordulás után közöltem Noémival, hogy bár ez eddig nem került szóba közöttünk, egyáltalán nem vagyok ellensége a csúszkának. Úgyhogy gyorsan neki is kezdett a csúszkálásnak, de csak miután csábos mosollyal odavetette: "előtte ezt leveszem", és megszabadult a tangájától.

Ez most nem olyan himi-humi csúszka volt, mint néhány szalonban, "hosszában" is csúszkált, sőt, az ezredest többször is a mellei közé kapta. Néhány perc után muszáj volt leállítanom azzal, hogy "Nagyon jó, de ha nem állunk meg, akkor túl hamar lesz túl jó." Értette a célzást. :)

Ekkor jött az, amit már a randink elején felvetettem neki, és amit csak kölcsönös kézi levezetésnek nevezek. (Ahogy az adatlapjából és a többi beszámolóból is kiderül, vállal franciát, sőt, állítása szerint abban a legjobb; én viszont nem szoktam élni ezekkel a lehetőségekkel.) Mindketten háton, csak az ő lába az én fejemnél volt, így kényelmesen elértem kézzel az ölét, ő pedig mivel jóval alacsonyabb, kényelmesen elérte az enyémet. Hát ez minden volt, csak szakszerű lingam és jóni masszázs nem. Először csak egy ujjal siklottam fel-le, majd jött az ötlet, hogy akár szóban, akár kézzel irányítsa a kezem. Ebből az lett, hogy teli tenyérrel kezdtem őt odalent izgatni, aminek viszonylag hamar eredménye is lett.

Ez után jött a hagyományos lingam, ami viszont már egészen szakszerűnek mondható. Itt a mellét kezdtem el simogatni, aztán ő kezdte el magának simogatni, majd megint jött a bevált figura: irányítsa a kezével az én kezemet. Szóval bal kézzel azon ügyködött, hogy az én jobb kezem minél élvezetesebben markolássza és simogassa a mellét, jobb kézzel pedig csinálta tisztességgel a lingamot; ezt nagyjából 5 percig bírtam.

Szépen letörölgetett, majd mivel mondtam, hogy nagy fejmasszázs-fetisiszta vagyok, pozíciót váltottunk: ő törökülésben, én pedig az ölébe hajtottam a fejem, és következett egy nagyjából 10 perces, kellemes fejmasszázs.

Ekkor még 7-8 perc volt hátra az egy órából, úgyhogy eljött az ideje a második tusolásnak. Noémi megint felmérte a terepet, és ezúttal épp foglalt volt a fürdőszoba. Néhány percig elbeszélgettünk, majd jött a közös tusolás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy kicsit átlag feletti az ár, de ha azt nézzük, hogy a tanga nem marad fent, és van kölcsönösség, akkor már teljesen rendjén való. A fürdés után adtam oda.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem az a szószátyár fajta, vagy lehet, hogy csak nekem nem nyílt meg. Picit talán félszeg is (többször is zavartan felnevetett), amit viszont nagyon sokan szeretnek; nekem sincs ellenemre. Sokszor néz az ember szemébe, és őszintén tud mosolyogni, ha látja, hogy élvezi a delikvens a tevékenységét.

Mindent egybevetve, Noémi azoknak ajánlott, akik...
...finomságokra vágynak
...szabadon alakítható programra vágynak
...a kölcsönösségre vágynak
...egy jó csúszkára vágynak
...a félénkebb lányokat szeretik.

Nekik viszont nagyon!

Akik azt szeretik, ha...
...lyukat beszélnek a hasukba
...alaposan átgyúrják őket,
azok szerintem mást válasszanak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-27 09:21:22
Valóban jól megfogalmaztad azt, hogy Noémit kiknek ajánlod és kik azok akiknek biztosan nem Ő lesz majd a zsánere!!!

2020-07-16 21:12:29
Remek beszámoló és kerek történet lett az írásod! Köszönet érte!

2020-07-16 16:22:47
Nagyon jól visszaadtad Noémi(Nocsi) személyiségét ő valóban ilyen gratulálok nektek

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-16 14:56:44
Stílusos, humoros műved szép alkotás lett, jol visszaadta az átélt élményeket.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-12-15) : Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet.

(2019-11-01) : Arra viszont emlékszem,hogy lábamat ami a neuralgikus pontom jól átgyúrta nagyon jól esett a fàrasztó munka után.Befejezésül a karomat a combjára fektette és alaposan azt is átlazította.Összeségében nem túl erős de nagyon kellemes masszázst kaptam.

(2019-06-30) : Először a zacsit nyalta,majd lágyan a makkot is nyalni kezde végül a szájába került a farkam.Bönyállal egyre gyorsabb tempópan járt ki-be a szájábban cuppogott.Nem bírtam sokáig.

felejthetetlen: 4db
(2020-10-06) : Alaposan foglalkozott velem tetőtől talpig, pontosabban talptól tetőig inkább. Nagyon jól esett, felfrissítő érzés volt, közben beszélgettünk, az éppen aktuálisnak tűnő kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. A masszázs technikáját és szakszerűségét nem tudom egyértelműen megítélni, úgy éreztem, hogy a csomók, izomletapadások száma csökkent,

(2020-05-10) : Ezután a vállamat is jól átgyúrta kérte,hogy tegyem a combjára a karomat amit szintén átlazított finom kiskezével.A végén mégegyszer átgyúrta az egész testemet a golyóimhoz is többször benyúlt,nagyon kellemes volt minden mozdulata.

(2019-07-08) : Kicsi krémet használva alaposan átgyúrtam, mielőtt lefelé indultam. Szépen óvatosan a gerincre koncentráltam, ott a csigolyákból indulva kifelé húztam az ujjaim, az arcát nézve próbáltam kitalálni, hogy ez tetszik neki, vagy sem

nagyon jó: 1db
(2020-09-03) : Tanult masszőz, élvezetesen csinálta. Méretéhez képest nem várt erővel is rendelkezik, bár kérésemre kicsit visszafogta a lovakat. Nagyon frissítően hatott, élveztem, pedig nem vagyok egy masszázs kedvelő. Az igazi élvezet azonban az volt, hogy közben a tükörben nézhettem, amint egy térdelő meztelen szépség fölém hajolva foglalkozik velem. Hát ez a kép beégett a retinámba.

: 3db
(2020-08-13) : Levezetés előtt és után is masszírozott, amit külön kértem a végén még visszatért rá, jól esett a lazítás. Érezni, hogy van erő a karjában, de mégis tud gyengéd lenni, ha akar. Alaposan végigmasszírozott több részletben, jól esett egy hűvös napon egy ilyen melegítő masszázs.

(2019-12-11) : Nagyon hamar szerettem volna már ahhoz a részhez érni, ami miatt igazából mentem, csak az járt az eszemben, de addig is, míg nem értünk oda, a tatami mellett lévő óriási tükörben csodáltam gyönyörű testét.

(2019-11-02) : a tarkómat és a kezeimet megdolgozta,kedvessége,bűbájossága kompenzálja a masszázs technikai hiányosságait. Ettől függetlenül,igazán kellemes beszélgetőpartner,kéréseimet maximálisan megpróbálta végrehajtani. Már a masszázs közben el el kalandozik a kezecskéje kéjesen mosolyog rád,