2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Amanda528 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-14 15:58:06

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Laller.. Köszönöm szépen a beszámolót. Ez egy csodás írás, felülmultad önmagad. Lenyügöző hogy milyen részletesen kidolgozott, írás. Érezhető hogy foglalkoztál vele. Imádom minden sorát. Nem véletlen hogy te vagy a kedvenc vendégem. Mindig meg tudsz lepni, és lenyügözni. Köszönöm szépen. Remélem hogy mihamarabb találkozunk újra. Puszi

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-16

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Amandával volt már jó néhány felettéb élvezetes randink, de mivel úgy gondolom, ismétlés a tudás alapja, ideje volt újra megkérni kezét-mását. Ez most számomra nem volt túl egyszerű egyeztetés,mivel sajnos a munkaidőm eléggé kaotikussá vált a pandémia miatt,így aztán mikor szabaddá tettem magam,pont Ő nem volt elérhető,mikor ráért, nekem jött közbe elfoglaltság.
De úgy voltam vele,nem adom fel, mert eddig még mindig sikerült közös nevezőre jutnunk.
Lassan elhárultak felettünk a viharfelhők,így aztán rákérdeztem Tündérem táncrendjére, és a kedvező válasza hallatán már küldtem is a vtr-t,amit gyorsan vissza is igazolt. Az egyeztetés során végig rugalmas volt az én lehetetlen időpontjaimhoz, minden csatornán könnyen,gyorsan elértem.
Nem maradt más hátra, mint türelmesen várni a hőn áhított találkozást 🙂.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A vtr- n kapott cím alapján Angyalföld szinte már kertvárosi részén találjuk Kedvesünk búvóhelyét,egy számomra nagyon szimpatikus,csendes kis utcácskában. Gps ház elé vezet,figyelem , parkolás már ismét fizetős ! Bkk csodái közül sárga,és kék gépsárkányok robognak a kalandorral a helyszín közelébe, majd pár perc séta után megpillanthatjuk célpontunkat.
Vágyaink helyszíne egy nemrég épült kisebb társasház emeletén található,melyet lift hiányában lépcsőn érünk el. Ehhez szerencsére nincs szükség hegymászó kiképzésre , miután vendéglátónk telefonon elcsacsogja bájos hangján a bejutáshoz szükséges információkat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A rejtekhely szépen berendezett,jó kialakítású, kétszobás lakás, melyen észrevehető,hogy életvitelszerűen használja gondos gazdasszonya,lakótársaival, két tüneményes kutyussal együtt,akik szintén felsorakoztak a fogadásomra.
A fürdőszobában kádban tusolhatunk,figyelmességként kád alján elhelyezett csúszásgátló szőnyeg, minden igényt kielégítő tusfürdő készlet,szájvíz pohárkákkal , száraz kilépő,friss,ropogós törölköző várja a betérő kalandort. Tökéletes. :-)

Hancúrszobában szekrényke az elkövetkező időszak kellékeinek,állvány a ruháknak, falra szerelt nagyméretű tévé, mely a diszkrét alapzajt hivatott szolgáltatni, kényelmes, nagyméretű, akció közben sem nyikorgó franciaágy , és természetesen csinos vendéglátóm , maga AMANDA fogadja a látogatót.
Összességében az egészet elfogadnám sajátomnak, amennyiben az adásvételi szerződésben a lakás bájos úrnője is benne foglaltatik !
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amanda szokása szerint,az ajtóban állva,utcai ruhában fogadja vendégeit.
Ezúttal egy feszes,testre simuló fehér nyári nadrágot,és hozzá illő fehér selyem blúzt viselt, amiben akár színházba is mehettünk volna.
De térjünk a mindenkit érdeklő részletekre...

Kedvesünk egy , a harmincas éveiben járó, kellemes, csábító megjelenésű NŐ.
Hosszan leomló barna hajkoronája szépséges arcot keretez.
Könnyű elveszni sokat ígérő zöld szemei csillogásában, csókolni való ajkai láttán gyorsan pajzán gondolatok jutnak az ember eszébe.
Kb százhatvan centijéhez arányosan illik karcsú testalkata, ruganyos, asszonyosan formás keblei, jól kényeztethető bimbói.
Végig pillantva keskeny derekán, formás ,harapnivaló popsiján, kecses lábain, mindig simára borotvált, illatos kelyhén, gyorsan előtörnek az emberből a belekódolt fajfenntartási ösztönök.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Telefonon jeleztem érkezésemet, majd a kapott kódot bepötyögve már igyekeztem is a gyönyör emeletére.
Amanda az ajtó előtt várt a kutyusokkal ,és ahogy elé toppanttam, máris a nyakamba ugrott,hol a fenében császkáltál ilyen sokáig?kérdéssel bombázva.
Gyors kézmosás, fertőtlenítés után átadtam a hozott apróságokat, majd a kedvenc italával koccintva pár szóban átbeszéltük ez elmúlt, illetve előttünk álló időszakot,közben már ,,óvatos'' simogatásokkal igyekeztünk egymást feltérképezni.

Így aztán gyorsan felöltöztettem ruháimmal a sarokban nézelődő szobainast,és törölközővel a kezemben elrobogtam a fürdőbe, hogy lecsapassam a hosszú út porát, megkérve Kedvesemet,hogy el ne kezdje a foglalkozást nélkülem.

Hancúrszobába visszatérve egy pillanatra elakadt a lélegzetem,mert Amanda már megszabadult fogadó szettjétől,és mindössze egy leheletnyi tangát és egy hívogató mosolyt viselt.
Mint jól tudjuk,a tanga pont olyan, mint az afgán ellenállás, mindkettő kis területet próbál védeni,kevés sikerrel. Ezért ,,kénytelen"" voltam a falatnyi textilt finoman lesimogatni róla,miközben elmerültem zöld szeme csodálatos szépségében.
Közben csókokat váltottunk,és ezek nem csak olyan szájrapusziosztjónapot kategória,hanem igazi,barátnős ,beleélős csókok,amikkel Kedvesem egyeltalán nem fukarkodik.
Szép lassan elhagytam a csókos ajkakat,és elindultam felfedezni a déli irányban rejtőző finomságokat , közben éreztem,hogy Tündérkém keze is talált magának elfoglaltságot , mivel szépen marokra kapta a gyanútlanul ficánkoló Kispajtit,amivel elkezdett szépen játszadozni.
Eközben odaértem a hívogató domborulatokhoz, lelkesen pörgettem nyelvemet az egyre hegyesebbé váló bimbókon, simogattam,csókolgattam a ruganyos, kellemes tapintású kebleket,majd miután kedvemre kiéltem kisbabás vágyaimat(cicit,de rengeteget!!),szépen tovább haladtam eredeti úticélom felé.
Megérkezve a hőn vágyott Csodák Völgyébe egy kellemesen illatozó, frissen borotvált csuporka várta az őt megillető törődést.
Ezért aztán gonoszkodva előbb alaposan végig csókoltam Kedvesem formás vádliját,felhaladtam a selymes combokon, majd a vágyakozó szerelemnyílást elkerülve Amanda hasát,köldökét látogattam meg.
Kedvesem hangosan felsóhajtott,és belemarkolva a hajamba,odaigazította fejemet lüktető kincséhez.
Elmosolyodtam,és köszönésképpen a szárnyacskák közé nyalintottam.
Kellemes ,finom nedvességet éreztem kutakodó nyelvem hegyén,mire intenzívebb tevékenységbe kezdtem. Kikutattam Kedvesem legérzékenyebb pontját,és amint előbújt rejtekéből,lassú nyelvcsapásokkal kezdtem feltüzelni,erre megjött Amanda hangja is,és észrevettem,hogy kezeivel elkezdte csodás melleit gyömöszölni.
Nem akartam,hogy nagyon elfáradjon,ezért gyorsan segítő kezet nyújtottam neki,hogy legalább a bimbókat ne neki kelljen morzsolgatnia.
Kedvesem megkérdezte,hogy tudom-e,mennyi a szex megengedett sebessége? Naná,hogy tudom,68, mert 69-nél már vissza kell fordulni. Erre közölte,hogy most gyorshajtó volt és máris úgy helyezkedett, hogy arcomba tolta nedvességtől csillogó kelyhét,és türelmetlen rudamat máris elnyelte falánk ajkaival.
Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni. Vidáman lefetyeltem örömnedvét,mikor észrevettem,hogy Kedvesem a makkon tancoltatja nyelvét, majd ismét elmerülhettem ajkai közt.
Nem szerettem volna idő előtt pórul járni,ezért gyorsan kértem,hogy Kispajtit öltöztessük formaruhába.

Pillanatok alatt felkerült a vv, és csinos vendéglátóm máris nyeregbe pattant,fordított lovagló pózban.
Szenzációs látvány volt, ahogy formás popsija fel-le rugózott vezéremen, miközben ki-be csusszantam fodros szeméremajkain.
Ilyen látványnak nem lehet sokáig ellenállni,ezért megadtam magam a sorsnak, hatalmasat lőve a gumiba.
Amanda kedvesen hagyott magában lenyugodni,majd szét csatlakozást követően közösen eltakarïtottuk a romokat.

Szünetben némi folyadékpótlás és beszélgetés után elkezdtük újra simogatni egymást.
Kedvesemet szépen hanyatt döntöttem, majd újra elkezdtem finom kincsét kényeztetni,mintegy megköszönve a kapott élményt.
Néhány perc nyalakodás után Tündérem zihálni kezdett,teste megremegett,és megajándékozott öröme látványával.
Ezután közölte,most Ő következik.
Szépen hanyatt lökött, és csókváltás után elindult asszisztensem irányába,hogy jól megmondja neki a magáét:-)
Szép lassan végigsimogatta, majd körbecsókolgatta az egész rudazatot,és finoman ajkai közé eresztette. Nem vette túl mélyre, inkább csak a felső harmaddal játszott,mint macska az egérrel.
Jeleztem,hogy közeledik a kitörés,ezért szépen kézivezérlésre váltott,és meglepetésemre örömöm bizonyítékát formás melleire irányította,amit aztán mosolyogva szépen belesimogatott selymes bőrébe.

Nem maradt más hátra,mint megköszönve ezt a pazar élményt , kivonszoljam leharcolt korpuszomat a fürdőbe , tusolás,és érzékeny búcsú után a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágcsokor mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható, nagysága a helyszínen sem változik.
Szokásom szerint érkezéskor helyeztem vázába a csekély szálból kötött bokrétámat, mely átlagon aluli egy átlag feletti élményért cserébe.
Extrát nem vettem igénybe, hacsak Amanda elbűvölő személyét nem tekintjük extrának...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Immár a sokadik varázslaton vagyunk túl a csodálatos Amandával, és ahogyan az első randinkon,úgy azóta is minden alkalommal elkápráztat fantasztikus hozzáállásával. Egyszerűen elsodor , magával ragad,Mellette nincs üresjárat,vagy kínos hallgatás. Amikor találkozunk, egyszerűen térdig lábalunk a tömény erotikában. Nem véletlen,hogy lehetőségeimhez mérten igyekszem keresni a társaságát.
Ajánlom Őt minden úriembernek,aki szeretne kellemesen kikapcsolódni egy érett,szexcentrikus NŐ karjaiban.

Kedves Amanda!
Nagyon jól éreztem magam ma is,nem is tudom,hogy hova lehet még fejleszteni a mi kis kapcsolatunkat, hiszen lassan már úgy érzem magam Veled,mintha otthon lennék. Már szinte egymás gondolatait is ismerjük, olyan jól össze csiszolódtunk. Remélem, hogy hamarosan újra kopogtathatok az ajtódon!🙂
KÖSZÖNÖM a mai csodálatos randinkat!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-17 21:27:11
Ma is tanultam valamit, megtudtam mennyi a szex megengedett sebessége. Jó beszámoló.

2020-07-16 21:31:22
Azon gondolkodom, hogy mi a csudáért csángáltál te délen. Engem nem versz át, gondolom ez olyan finom célzás lehet valami huncut dologra. Kedvesedről viszont egy igazán olvasmányos, szórakoztató beszámolót sikerült kanyarítanod. Még olvasni is élmény volt, persze átélni nagyobb élmény lehetett. Szó mi szó, igazi istennős élményt kaptál, amiről sikerült egy igazi istennős beszit alkotnod.

2020-07-16 20:50:10
Így vacsora után egy ilyen írás desszertnek sem utolsó. Megnyugodva konstatáltam: nagyon jó kezekben voltál, remek élménnyel leptétek meg magatokat. Hátradőlve, én már csak egy kávét szeretnék...:DDD Emelem kalapom!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-16 19:11:23
Örülök annak,hogy szokás szerint egy meglehetősen tartalmas és sokunk számára hasznos, informatív emlékeztetővel leptél meg bennünket.

Hát ilyen az amikor mi vhol rendkívül jól érezzük magunkat és pl. ekképpen fejezzük ki hálánkat az imádottunknak!!

Gratulálok mindkettőtöknek!!

2020-07-16 18:20:31
No ez igen, ez egy Istennős besz. Gratula mindkettőtöknek.

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2020-10-19) : Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte. Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.

(2019-11-26) : Nehéz volt visszatartani a durranást, mielőtt bekapta kecmeckét "kicsit" ráizgatott a nyelvével mikor végre eltűntem, valami ilyesmi hangot hallattam "hrruaú"

(2019-06-20) : Élvezettel csapott le lompira. Élvezete szopást prezentált minek végén megkérdezte: hogyan akarod? Hogy Te gyere fölülről. Síkosító és háttal ült bele..Változatosan, fenekét ügyesen járatva lovagolt.

nagyon jó: 23db
(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

(2019-04-17) : Kedvesem először nyugtatóan végigsimított s fickándozó Kispajtin,amitől az persze csak még izgágább lett,majd pajkos ajkai fogságába ejtette bűntársamat,miközben vágytól remegő csuprocskáját igyekezett minél jobban nyelvközeli állapotba irányítani,teljes sikerrel.

: 27db
(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.

(2018-12-08) : Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban