52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-12 16:18:03

Kadarka001
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Eredetileg nem hozza indultam, mire a cimre értem akkor hivtam a szamot és o vette fel (hivott egy relytett szamrol, de azt nem vettem eszre) és Mondta hogy kollegina rosszul lett, de o raer éppen és ha varok egy kicsit elkeszul és tud fogadni. Amugy is kedvenceim kozott szerepel szoval nem veszitettem semmit. Telefon kozelben van szoval nehany csengetes utan már valaszol is.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Az éppen kautikus tömegközlekedést valasztottam. A corvin plaza mogotti setalos utcaresz, voltam Mar ezen a cimen regebben igy nem volt nehez odatalalni. Itt magyarhonban Nepszeru olasz színeszlegenda szobra itt all. 😉
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ujjabb epitesu sokemeletes haz, lift jobb kanyar lakasajto elteveszteni nehez, szamozva is van, matrica is van. Furdo Nagyon Rendezett, kadas zuhanyzos, sok tusfurdo, szajviz kispoharakkal akar fogmosasi lehetöség is. Szoba minimalista alom: nagyágy, fiokos szekreny, szek a ruhaknak, ventilator a nyarra valo tekintettel és hosszu tukor a falon. Vannak masik lanyok a lakas an de ezt eszre sem lehet venni.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hat nagyon szep kis holgyemeny, plane hogy derekra tekert torolkozoben vart csak (tuloltozott). Fiatalos, mosolygos mellei nagyon szepek kezbeilloek( lasd a kepeken), feneke kerek, bore sima finom erintesu nsgyon apolt, hat elfogadnam a tarsasagat jo hosszu idore, nekem Nagyon tetszett.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bementunk a szobaba elnezest kert a kavarodasert mondtam semmi baj nem is en lennek ha valami nem tortent volna 😁. Megbeszeltuk dolgokat gyorsba maradt az eredeti terv és szaladtam a zuhanyozni. Visszaerve hozott nekem egy pohar vizet, nsgyon aranyos volt. Leultunk az agyra kerdezte mi az elkepzeles mondtam csak normalis egyutletes dolog semmi szuperextremperverz dologra nem vagyok. Kerdeztem lehetseges e a csok Mondta hogy igen, mert Rendes vagyok, szimpi szoval igen bar csodalkozott hogy meg kerdeztem, de már inkabb hulyrtcsonalva magambol kerdezem mert jártam Mar ugy hogy alapnak volt a csok feltuntetve aztan puffantam egy nagyot. Szoval kis csok kis simi, jol csokol Nagyon, finoman. Boret selymesseget, pohasagat Imadtam ezt folytatuk egy darabig aztan felajanlotta a franciazas hat lehet. Nagyon jol csinalja csak a szajat hasznalja Nagyon erzekien, semmi kezhasznalat. Hamar jott is a kemenyedes kertem is hogy legyen kozelben a vedofelszerko. Fel is kerult a vedelem, kerdezte hogy szeretem mondtam legyen lovaglo az elejen ( a lusta pasi poz ahogy o hivja 🤣). Kicsit feljebb csusztam mindkettonk kenyelme erdekeben. Ramult Nagyon csodas latvány ami ferfiszemnek a legcsodasabb. Jol mozog, elvezte is kicsit hangokbol kifolyolag(remelem) markoltam mindenet ahol ertem aztan o kerte hogy valtsunk pozt, mert elfaradt egyem a szivet. Mondta kutyus a kedvenc (lusta nö poz 😜) hat akkor legyen, hátulrol tamadtam nagyon jo volt az is lehet Minden fele sebbessegel kozeledni Nagyon jo volt formas popsija masik szep latvány. Vegem is lett itt hamar. Kis torlokendozes és kis szunet. Beszelgetunk a vilag aktualis dolgairol, tervekrol. Nagyon jo beszelgetopartner is csak ugy repult a tarsasagaban az Ido. Kertem egy masodik roundot probaljunk meg Mar Francia kesz modba is valtott kerdeztem szeretne e ha 69 csinalnak neki is legyen jo, de Mondta hogy nok is egyszerre csak egy helyre tudnak fokuszalni amit hat nyugtaztam 😁. Hat maradt a Francia nsgyon hamar eletet lehelt also harcizmomba. Egy kis lusta paci mert hat miert ne Nagyon jo volt isment. Faradas meg volt miszibe valtast. Itt is hat nagyon jo volt Minden ment a csok is kozben, jottek a hangokbol az meg motivalt engem csomoltam volna a nyakat, de csikis volt a plusz borostamtol ezt Nagyon edesen kis osszerantulasokkal kuncogva jelezte. Nagyon jo baratnos volt. Itt en faradtam el aztan johetet a kutyus ujra. Itt hat akar mennyire igyekeztem hogy neki is jo legyen nem sikerult elmennem a vegre és legyozott a faradtsag. Ezt az azzal nyugtaztuk hogy Kell a kardio és a Karanten idelyen mindenki elustult 🤣. Elszaladtam gyorsan zuhanyozni. Ruha fel és a technikai jokivansagok mellett csok és ki a rutt valosagba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti atlag kicsivel alatta, ami Telefonban volt megbeszelve az maradt is, meg ha volt egy kis technikai malor. Az fiokos szekrenyre helyetem az elejen hogy el ne felejtsem ez ott is maradt vegig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
En nagyon jol ereztem magam vele meg ha nem ez volt a terv, lehet jobb is igy alakult. En csak ajanlani tudom, ugye az arckitakaros hirdetok mindig rizikosok, de hat Nala nem Kell rettegni. Nagyon formas csinos lany és jo fej szoval halalos kombo.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 13db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 13db
(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.