Ramóna szexpartner

szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-10 14:49:52

huncut3
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az időpontot egy nappal korábban telefonon egyeztettük. Probléma mentesen és gyorsan sikerült megfelelő időpontot találni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím eltéveszthetetlen. Busszal, villamossal, de autóval is könnyedén megközelíthető. Forgalmas tértől nem messze található az épület.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület kívülről és belülről is teljesen elfogadható. Hálószobában kényelmes franciaágy, talán a legtisztább fürdő amit valaha láttam, még egy kósza vízcseppet sem láttam sehol. Nagy tusfürdő választék mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Ramóna külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Bugyi, melltartó kombóban fogadott, a bugyi punci feletti része átlátszó volt ami már az első pillanattól kezdve elkezdett izgatni. Gyönyörű formás combok, majd megpillantom a popsit és onnantól elvesztem a látványban. Arca szép, kedvesen mosolyogva üdvözölt, nem kell tartani az arckitakarástól.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Már az ajtóban felizgult állapotban voltam, ezért egy tényleg gyors zuhanyzásra ugrottam be a fürdőbe. Visszatérésemkor már teljesen meztelenül várt a mellét simogatva. Az első pillanattól kezdve arra vágytam, hogy hozzáérhessek, ami ekkor meg is történt. Átvetem az irányítást a cici simogatásban, végig cirógattam a hátát egészen a popó hajlatig és vissza amíg libabőrős nem lett. Ekkor óvatosan a nyelvem hegyével megérintettem a meredező bimbókat és a hasát puszilgatva elérkeztem a kis puncihoz. Kicsit játszadoztam a számmal, de szólt, hogy ő is adni szeretne mostmár valamit.
így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban. Törölgetés után főleg simogatással telt az idő nem sokat beszélgettünk de elég gyorsan izgalomba hoztuk egymást így gyorsan gumit kértem, ő pedig erotikusan rögtön széttette a lábait, hogy beengedhessen magába.Számomra nagyon szűk volt, az is lehet csak azért mert kutyus pózban kezdtük. Sajnos más pózt ki sem próbáltunk, mert második alkalommal is gyorsan eljutottam a csúcsra csak most a gumiba eresztettem. Kevés dolgot volt szerencsém kipróbálni viszont azok fenomenálisak voltak. Lehet közre játszott, hogy egy kis idő kimaradt az előző lány látogatása óta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat, a popsi izgatást lehetett volna kérni, de extrák nélkül is elég "extrára" sikerült számomra ez a randi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A lehető legjobban kielégített, biztosan visszatérek hozzá, hogy még több mindent megtapasztaljunk együtt. Ajánlani tudom mindenkinek, főleg azoknak akiknek nem mindig sikerül a második menet. Itt garantált ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-11 10:46:33
Jó kis ajánlóra sikeredett ez a tömör írásod amiben sokminden benne van. Köszi hogy megírtad!

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

felejthetetlen: 31db
(2020-10-22) : Az ágy szélén elhelyezkedtem, Rami az ágy előtt térdre ereszkedett, és miután a keze ügyébe került ágaskodó férfiasságom azt birtokba is vette. Nyelve hegyével végig simogatta bájdorongom, közben a szemembe nézett, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem az elém táruló popsi látványát, vagy pedig élvezettel nézzem, ahogy falja péniszem!?

(2020-09-20) : Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek.

(2020-08-11) : Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem,

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 28db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.

(2020-01-18) : Oh, milyen isteni volt, nagyon finoman kezdete, mindent végignyalt a gáttól, a golyszikon át a farkamig, sőt a melleit is bevetette a kényeztetésemre. Ilyet máshol még nem tapasztaltam. Látszódott, hogy nem akart azonnal kivégezni, sokáig húzta, nekem ez így nagyon tetszett, sokat mozgott közben és nemcsak a feje, hanem az egész testével játszott. Imádtam.