Szyszyke erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szyszyke-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-09 20:34:02

jóöregharcos
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szyszyke reagálása

Kedvesem !
Köszönöm szépen az újbóli bizalmat és az újbóli kedves irasodat!
Örülök neki hogy mindig tudunk valami új dolgot kitalálni amivel még inkább feltudjuk korbácsolni a jó kedveset és mást is :) !
Igazán kellemes társaság vagy és várlak vissza valamint ígérem hogy legközelebb a megbeszélt plusz kéz is szoba jöhet !
Sokszor Puszillak !
Szerencsés kalandozast és ha valami netalán nem biztos tudod hol találsz és mindent úgy alakítunk hogy jó legyen a számodra !
😘😘😘

Szyszyke beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ezúttal az eddigiektől eltérően nem én hanem Szyszyke keresett meg engem üzenetben.Ha szeretném őt meglátogatni most jöjjek,mert máshova fog költözni és egy ideig bizonytalan ,hogy mikor lesz elérhető.VTR-en javasoltam időpontot amit elfogadott.Ezúttal csak egyórás programra neveztem be,mivel munka után mentem bizonytalannak éreztem,hogy két akció összetud jönni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budáról mentem ezúttal busszal a Boráros térig, mivel a villamos közlekedés elég körülményes pályafelújítás miatt.Parkolni valószínü nem egyszerű
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi kőrfolyosós bérház emeletére kellett mennem.A lakás tiszta fürdőszoba mindenben megfel ami a tisztálkodáshoz szükséges.
Szyszyke külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szyszyke egy formás harmincas szőke hölgy.Szexi világoskék melltartóban és tangában fogadott lobogó szőke hajával.Puszi és cipőlevétel után bekísért a szobába ezúttal egy másik székre pakoltam le a ruháimat mert azon most az övé volt.Ezután bekísért a fürdőbe még egy kicsit a fürdőszobában is beszélgettünk vagy inkább ő zúditotta rám a sok infót természetesen nem rossz értelemben.Azután becsukta utánam az ajtót fürödjek nyugottan várni fog a szobában

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Mivel csak egy órára tettem tiszteletemet nála így a klasszikus masszázst most kihagytuk.Rögtön egy csúszkamasszázzsal kezdtünk, Szyszyke beolajozta formás kebleit és töbször végig siklott rajtam formás testével,mikor az arcunk összért szájpuszit váltottunk.Majd lejjebb csúszott és a cicije közt kényeztette a velem egykórút ettől a kis ciciszextől nagyon felhúzott.Ezt ő is érzékelte és a szájával tovább feszitette a húrt,majd közli,hogy most jön a meglepetés.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
A legutóbbi látogatásomkor megbeszéltük amikor legközelebb jövök hozzá szinesíteni fogjuk egy kicsit az együttlétünket.Szyszyke elővett egy tejszínhab spray-t és egy csíkban a farkamra fújja majd finoman a tövétől a makkomig lenyalja nagyon izgató volt.Viccesen meg is jegyezte.hogy "Hotdogot"eszik.Ezt követően a makkomat is körbe fújta tejszinhabbal majd érzékien kőrbe nyalja nagyon kellemes bizsergető érzés.Helycserés támadás Szyszyke a helyemre fekszik ezúttal én fújom körbe mindkét keblecskéjét,majd kőrbe finiman lenyalom róla a habot egy kicsit a bimbóknál is elidözök a nyelvemmel.Elindulok lefelé a völgy felé finom kelyhéhez ebbe már hab nélkül kóstolok bele.Szyszyke szokás szerint kispárnával eltakarja arcát halk nyögéseiből érzem,hogy nincs ellenére kényeztetésem a nyelvemmel próbálok a kedvében járni.A csúcsra nem sikerült eljuttatnom de így is kellemes volt belekóstólni finom mézédes puncijába.Ezt követően visszatértem ismét eredeti helyemre Szyszyke oldalról kezelésbe vette a velem egykórút a zacsikhoz is elkalandozott finom érzéki nyelvével végig nyalja a golyóimat.Majd a szájába kerültem fokozatosan gyorsitott a tempón néha a kezével is besegít.Ezalatt a punciját simogatom,hamarosan érezem,hogy innen már nincs visszaút és nagyot robbanok a szájában.Az utódok még egy kicsit élvezik vendégszeretetét.majd Szilviában eltünteti őket.Nekem nem volt szükség törlésre Szyszyke ezt a szájával elintézte.Lassan ismét célba veszem a fürdőt ezen a helyen utoljára..Felöltözésem után egy pohár vízivás közben még egy pár szót beszélgettünk az aszatalnál.Szyszyke nagyon napra kész a történésekből.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás nagyon megérte a mai program csúcs volt az eddigi látogatásomhoz képest.Egy extrát vettem igénybe azt is kedvezményesen a VTR miatt.Távozásom előtt az asztalra tettem

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Most is mint mindig Szyszyke ma is levett a lábamról ehhez ő nagyon ért,csúcs kategóriás szolgáltató.Természetesen ezután is a vendége leszek valószínűleg már egy új helyén

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szyszyke erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzyszyke legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-07-21) : A lábfejemtől indult fölfelé, kellemes érintései voltak, nagyon jólesett, bár végig beszélgettünk, így nem emlékszem minden mozzanatra, az biztos, hogy amikor a hátsómhoz ért és finoman "benyúlkált", kicsit kitekert pozícióba kerültem, így abban állapodtunk meg, hogy deréktól fölfelé már nem fontos a masszázs, szóval megfordulhattam... :-)

(2020-01-17) : Lágyan, simogatósan csinálta, ahogy szeretem, lábtól felfelé haladt, azt hiszem, krémet használt, bár nem vagyok teljesen biztos benne, természetesen a popóm se maradt ki, majd a hátam következett.

(2019-12-03) : Kis állva csókolózás után ledőltünk, olajat vett elő, bekente a ciciket a segítségemmel, és volt egy jó kis csuszka. Jártak a mellkasomon a fütyesznél a cicik.

felejthetetlen: 24db
(2020-10-26) : Szyszyke jobb oldalamon térdelt a hátamat vállamat masszírozta a nyakszirtemnél a csomókat eldolgozta.Cindy az alsó végtagjam mellé helyezkedett a combomat lábamat vette kezelésbe.Masszázs közben a lányok beszélgettek egymással számomra érdekes volt sokat megtudtam róluk amit eddig nem tudtam.Mindent együttvéve kellemes volt ahogy a két lány érintését éreztem a bőrömön ami nem mindennap fordul elő.

(2020-04-06) : A nyakam alatti részen most nem talált csomókat,meg is jegyezte,hogy máskor több szokott lenni azon a részen.Végül mégegyszer mindenhol egy simogatós lágy masszázst kaptam.

(2020-04-05) : Ismét közepesen erős masszázst kértem és kaptam Szöszitől.Alaposan végiggyúrta a lábaimat,majd a karom,vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

nagyon jó: 28db
(2020-07-08) : a fel és levezetés között is végig beszélgettünk, a masszírozás inkább csak mellékesen történt. De a derekam köszöni, hogy ő is kapott figyelm

(2020-05-19) : Egy gyors tisztálkodás után a masszázs program következett.Közepes erősségű masszázst kértem. Szöszi alaposan végiggyúrta a lábaimat,majd a karom,vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd egy csodás csúszkamasszázs következett.Csodás kebleivel a hátamon szánkázott le-fel-keresztbe,nagyon kellemes érzés volt.

(2020-03-21) : Szép fokozatosan kezdtem eltűnni a szájában,időnként egészen " mélytorkos szerűen ".Először finoman kényeztetett,majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,gyorsított.Majd végkifejletként az utódok Szöszi mellei között landoltak.......és szép lassan szétfolytak....

: 14db
(2020-05-27) : A masszázs, amiben részesített, nagyon kellemes, érezhetően tanulta és folyamatosan képzi magát ebben az irányban. A kezelést olajjal végezte, ami testem minden pontját érintette, és nagyon üditőleg hatott.

(2019-12-19) : Svédmasszázs fogásait gyakorolta rajtam, aminek az erőssége tökéletesen megfelelt. Mondani sem kellett neki mikor mi fáj, kitapogatta magátòl.

(2019-12-12) : Lábamtól haladt fölfelé mindenem tökéletesen megmasszírozott. Utána hátamat vette kezelésbe. Masszázs közben nagyon jól elbeszélgettünk, minden témát éríntve. Miután vegzett a hatammal és többi testrészemmel kérte forduljak meg