93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Lucy erotikus masszázs

erotikus masszázs

Lucy-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-07 08:22:42

lakeiron
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lucy beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyből felvette, kedves volt, hamar megbeszéltük a randit, másfél óra extrával.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás szinte a ház előtt, ingyenes. BKV-val is pofonegyszerű lett volna.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern épületben tiszta lakás, fürdő sem hagy kívánni valót maga után. Masszázspad és ágy is elérhető a szobában.
Lucy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Finom, áttetsző köntöskében fogadott, ami szerencsére alig takart valamit. A gyönyörű feszes kerek popó egyből megfogott. Kedves lány.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Az én hibámból késve érkeztem, de úriember módjára jeleztem, és ki is fizettem az előre megbeszélteket. A kevesebb idő miatt újra átbeszéltük, hogy rövidebb masszázs után hosszabban foglalkozunk a lingammal. Elmondtam, hogy tantrikus tapasztalataim nyomán ne lepődjön meg a légzéstechnikámon meg a többszörös orgazmuson. A végére terveztük az extra NFVSZt. A masszázs kellemes volt a gyengédebb fajtából, pont erre volt szükségem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Jó döntés volt Lucy! A kézi technikája is nagyon jó, alapból beleveszi a környéket is, amit kértem is volna de nem kellett. Közben én is felfedezhettem a feszes testét és csodás popóját amire az első perctől készültem.
Kölcsönös franciára váltottunk, ami megintcsak nagyon finom volt, majd jött az NFVSZ. Jó technikával, közben végig figyelve csinálta, meg is jött a harmadik teljes testes orgazmus, majd kisvártatva a fiúk is elindultak felfedezni a külvilágor.
Pár perc ölelés, hogy visszatérjen a normál pulzusszám és vàrt a zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
NFVSZ korrekt ár. Elszámolás előre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, szép, figyelmes lány, extra-gyönyörű popóval, nyitottan állt a tantra légzőgyakorlathoz amit közben csináltam. Ha tehetem, biztos visszamegyek hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lucy erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-09 10:38:41
Elég részletes minden bene van amit tudni érdemes. Remélem en is eljutok a lányhoz egyszer

2020-07-08 00:03:36
Én is pont ugyanerre gondoltam szóról szóra, ahogyan itt most megjegyezted, Barátom. Az egyetlen kivétel, hogy nem járok parázson, csak néha a garázson, mikor a tetejéről lesöpröm a leveleket. Mert nem vagyok fakír - nézd ezt el nekem -, csak egy f@sz, aki ír néha leveleket.

2020-07-07 23:53:30
A teljes testes orgazmusról illetve a légzéstechnikáról azért nem írtam bővebben, mert az nem feltétlenül a masszőzhölgyön múlik. Van lehetőség az orgazmus és az ejakuláció szétválasztására, bővebben lásd bármilyen tao tantra könyvet, pl Mantak Chiától. Légzéstechnikáról ugyanott, illetve amit én használok az a Big Draw. Ha voltál már parázsonjáráson, kicsit hasonlít arra, ahogy arra felkészülsz.
A beszámolóról a kritikátokat természetesen elfogadom, nem vagyok valami nagy billentyűbetyár. Legközelebb jobbat próbálok írni!

2020-07-07 14:09:59
Mi az a "teljes testes orgazmus"???

2020-07-07 11:57:52
baromi rövid, szinte semmi információ nincs benne. Mintha egy piszkozat lenne.

FunkciókLucy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-05-19) : Ő engedelmesen, cicásan el is helyezkedett, és én elkezdtem gyengéden simogatni a hátát. Aztán rájöttem, hogy nem használok se olajat, se krémet, és rákérdeztem nála, hogy melyiket választja. Erre ő: a krémet, mert azt könnyebb utána eltüntetni. No álljunk meg, mondom, ez nekem csak egy jó alibi hogy megsimogassalak és jól megfogdossam a popsidat.

(2019-10-17) : Masszásra nem sok időnk maradt, de nem kételkedem szakszerűségében, mert kényeztetése odaadó. Érintései erotikusak, és kérdez is, hogy miben lehet még jobban kedvemre

nagyon jó: 3db
(2020-09-01) : Túl sok nem volt belőle, de ami volt a végefelé az nagyon jól esett. Meglehetősen erősen is tud gyúrni, ami kimondottan jól esett a derekamnak-hátamnak. Ami még külön szuper volt, hogy meztelenül közben végig rajtam ült, így végig éreztem, az akkor is még finom és nedves puncikáját. Jó beszélgető partner is, mert érdeklődő, de szívesen beszél magáról is. Összességében nagyon aranyos, és jó kis csaj:) -

(2019-10-23) : Én meg kértem egy kis állva-ismerkedős-símogatós bevezetőt. Nagyon finoman levettem a melltartóját, aztán meg a bugyikát. Nem tudom, ki, hogy van vele, de én imádom a kis édes ciciket. Lucy-nek pont ilyen van. ( Persze, úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokival: Imádom a kis cicit, a kicsit nagyobb cicit, a kicsit kisebb cicit, a körte formájú cicit, az alma formájú cicit, lényegében minden cicit, ami szép lányon van, és kettő van belőle… )

(2019-01-31) : Én ilyen helyekre a kölcsönösen, mindkét félnek jól eső kényeztetés miatt megyek. Meg azért, hogy megismerjem valamennyire azt, akivel megvan a kölcsönös szimpátia és aki megengedi, hogy megismerjék. Így hát a masszázs az a két kényeztetés között volt.

: 9db
(2020-03-06) : The massage was professional and very relaxing. She started with the legs and moved up to my back. It was not really strong but for the purpose I came it was ok.

(2020-02-14) : A talpamtól a fejemig átmasszírozott. Nem mondanám erőteljesnek, sokkal inkább lágynak és erotikusnak, de akkor és ott pont erre volt szükségem.

(2020-02-09) : Gyorsan hasra, mard felém jött már teljesen csupaszon, hirtelenjében nem is figyeltem de jól esően bekent és elnyomorgatott, szóval hosszabban is biztos kiélvezhető, (de kis időben én kb csak azon aggódtam hogy fér majd bele a jöttöm célja is)