10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Jenna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-04 10:52:24

Erdőjáró
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Kedves Erdőjáró!!!
Köszönöm a beszámolót,azért csak annyit jegyeznék meg hogy a csúszkamasszázsnál mindig megkérdezem hogy natúr vagy óvszeres franciát szeretne az illető,...Te az óvszerest választottad,ez nem azt jelenti hogy nincs nfszv végig,mert amint látod,az alap programomba is benne van,és telefonba is elszoktam mondani...Szép napot!Csók

Jenna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon, hamar, rugalmasan ment. nem telt bele két órába, és ott is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Motorral mentem, így könnyű volt a parkolás, de aki az autót választja, készüljön a hosszú és keserves parkolásra. Szűk kis Budai utca, ahol végeláthatatlan a parkoló autók sora. A cím egyébként könnyű, és egyértelmű.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
2
Hely diszkréció:
4
A lakás kis Budai kuckó. Közepesnek mondanám, itt-ott egy kis felújítás ráférne, főleg a fürdőre. Kicsit nagyanyám fürdőszobájára emlékesztet. A higiéniával nincs gond, de mivel csak kádi tusolás van, azért egy zuhanyfüggöny lehetne, elsősorban az ott dolgozók érdekében, hogy ne legyen uszoda. A választék nem egy drogéria, de a szükséges fogalmát kielégíti.
Jenna külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
3
Arc:
4
A képeknek teljesen megfelel, zsákbamacska nincs. Mivel arcos fotók vannak, ami szerintem rém korrekt, mindenkinek szubjektív lehet. Nekem tetszik, talán csípőben, combban, és popsiban erősebb, mint látszik, de ezt írja is.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
A masszázs nagyon kellemes, bokától indul felfelé, oldalanként. A középső résznél rámült, ami nagyon kellemes érzés volt, érezni a combokat punci ívet. Fenéktájt szeret elidőzni, itt megkért, hogy terpesszek, és kis besímitásokkal már sejtette, hogy nem egy wellness massageról lesz szó. Közben kellemesen lehet vele beszélgetni, értelmes lány. Ha azt érzi, hogy csak csendben élvezkedne az ember, észreveszi rögtön, és alkalmazkodik hamar. Miután végzett a hasonfekvős résszel, jött a fordulás, és a szemből masszír. -Itt már levette a piros egyrészes fürdőruci jellegű kosztűmöt. Ennél a résznél egyeztettük a kényeztetős részt.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
3
Pornós feeling:
1
Szóval megbeszéltük, hogy franciaóra lesz, de mivel nincs NFVSZ-ba, így most kivételesen kértem, hogy akkor csinálja gumiban, mert valahogy olyan napom volt, hogy szerettem volna végig a szájában maradni. -Így is történt, amit egész jó, és változatos technikával abszolvált kedves vendéglátóm. Minimális kézhasználat, pont amennyi kell, időnként a végét gyengéden kényeztette, időnként egész szépen eltűntem az ajkai mögött. Közben lehet mindenhol símogatni fogni, a cicik nagyon kellemesek, puncit is ajánlotta, egy fenntartással, hogy ujjazni no, egyébként mehet minden. -Bő tíz perc után, éreztem, hogy az összes vér kezd tódulni a gumi alá, nem fogtam vissza magam, és egy hosszas élvezés következett, amit, Jenna nagyon érzett. Itt rászorított kezével, ajkaival és jó nagyot élveztem a szájacskájába. Nem kapkodott, szépen hagyott lenyugodni, majd utána még finoman símogatta, miután lekerült a gumi. -Kis kellemes dumcsi utána, símogatások, bucsú a cickóktól, puncitól, aztán búcsú Jennától is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Szerintem kimondott extrái nincsenek. Amit vállal, azt korrektül meg is teszi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jenna egy aranyos, kedves, közvetlen lány. Aki nem csak a csontkollekciókat kedveli, abszolút ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-18 10:03:35
Korekt szöveg korrekt találkozóról a masszőrhölggyel

2020-07-07 16:55:31
Jenna reakciójával együtt kicsit disszonáns nekem hogy most mi a helyzet az NF-fel, de ettől még egy jól megírt beszámoló. Köszi!

Timsel73
Belát a dolgok mögé
2020-07-04 22:08:16
Világos információt bőven közöl a leány viselkedés ét hozzá állás át is jól leírja végső értékelés elgondolkodtató

2020-07-04 16:27:29
Világos, érthető beszéd, pontos megfogalmazás. Info elegendő, önfény semmi. Bravo, nagyon jó írás.

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 10db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-03-09) : Közben éreztem, hogy az ajkai is nagyon finoman kényeztetik a farkamat. Többször csak a makkomat nyalogatta, szopogatta, majd kábító forróságot érezve szinte koppanásig az ajkai közé vette.

: 33db
(2020-10-10) : Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után.

(2020-10-04) : Bekente melleit olajjal majd finoman csúszkálni kezdett farkamon, ami tetszett neki éledezni is kezdett majd mikor szájába kerültem megmakacsolta magát és nem akart hadrendbe állni pedig minden jót megkapott, amit kaphatott. Érzésre fantasztikus volt, de az élmények hatására vagy fáradság miatt nem keményedtem fel annyira, hogy az aktus létrejöhessen.

(2020-08-31) : Jenna masszázsa jobb, mint elvárható. Én egy órás programot választottam, ezért nem sikerült komoly időt eltöltenünk a masszázs résszel, de így is kellő alapossággal foglalkozott minden porcikámmal. Előző nap sportolni voltam, és ennek éreztem a hatását az izmaimban, ami a kezelésének hatására enyhült. Legközelebb a hosszabb programot választom,