53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Mayácska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-02 21:53:55

gyakorlatlan
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Csevegőben éppen aktív volt aznap. Így aztán kapott is gyors egy SMS-t hogy akkor amikor találkoztunk végül jó-e lesz? Jó lett, még alkudott is belőle negyedórát. Amit a találkozó napján ki is toltunk negyedórával, így akkorra kaptam időpontot mikorra eredetileg szerettem volna:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival érkeztem a helyszínre. Parkolni a Vágóhíd utcában tudtam elég jól és akkor még ingyenesen. Ha ott nem lenne, akkor a Lurdy parkolója is pár perces kényelmes sétára van. BKV-val is, ha a Lurdyval számol az ember akkor az 1-es villamos és ami a mester utcában jár tökéleset választás lehet. Kapuban telefon és már nyitottam is be.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hát új építés, de szerinte már tök gáz mert 4 éves :) Egyébként kulturált a környék, a Nemzeti sem esik messze, ha másfajta kultúrára vágyna az ember. Bejutáskor az élet császára (a vörös macs) nem került elő, távozáskor már az út közepén kellette magát. Fürdő is leszólást kapott Maya által szabadkozva mert szerinte "kicsi". Teljesen rendben van. Tusfürdő amennyi kell, kádas zuhanyzós, kilépő száraz. Szobában franciaágy. Magasra szerelt tükörrel a falon, mert "kicsi lány" lévén nem látja magát benne mindig:) Én mindent láttam! Hűsítésről ventilátor gondoskodott. Bazárt (óra, tárca, telefon) az ágy melletti komódra lehet kipakolni, ha szükséges. Jazz-es hangulatzene az alkalomhoz megfelelően. Cipőkanál, nagy gumi van! Minden titti-fitti.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megfelel ám a képeknek, mindig van aktuális szelfi a Cicafüléről. Kulturáltan szolis csokilány. Mindenhol sima volt teljesen ahogy azt az ember várja. Nagyon szép cickók, de hát a képeken ez is ott van. Élőben annyival jobb, hogy kézbe/szájba vehető:) Formás popsi és virgácsok új edzője kihozza belőle. Lettek új tetkói mióta találkoztunk, a legfrissebb épp akkor volt három napos, így arra ügyeltünk. Hajában most melír csíkok vannak ami tök jól áll neki, most nem "full sötét" mint korábban:)(ez de rossz volt:D) Kedves velem mindig, jó fej.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ajtó felé haladva gondolom kukucskált mert mire odaértem hallottam a zárat működni és nyílt az ajtó. Mayám mögötte rejlett. Zárás után a nyakamba kötött ki öleléssel üdvözölve. Cipő le és irány a szoba. Ágyra állt, emlékezett, hogy velem így kell:) Így ölelkezünk tovább, Én még ruhában Ő meg a szexy fehérneműben. Megdicsért, hogy fogytam. A "hosszú"(ez már korrigálva lett) hajam is simogatta. Kérte hogy most annyira ne nyomjuk (legalábbis én ne, Sorry utólag is megint) mint a múltkor ami teljesen érthető. Szorgalmazta hogy kezdjek vetkőzni, nekiállt a gallérom gombolni én övet bontottam, és újra megöleltem letolt gatyában, amin jót kuncogott, hogy ne húzzam az időt hanem vetkőzzek és hajrá zuhizni.

A kötelezőt abszolválva kaján vigyorral várt az ajtóban. Állva estünk megint egymásnak felugrott az ágyra, hogy teljesen összesimulhassunk. egymás nyakába csókoltunk simogattuk egymást mindenhol. Felszabadította a cickókat is, hamar a számba kerültek szép bimbói, Finom a teste mindenhol. Közben méretett vett kézzel odalent, konstatálta, hogy megint nagyobb lett, de max. csak a fölösleg leadása miatt, Enyelegtünk még így egy kicsit, aztán irány vízszintesbe. Mondta, hogy ki melyik oldalon feküdjön a tetkó miatt, így tettünk. A falitükör nagyon király dolog. Főleg mikor Én és Maya van benne, de leginkább Ő. A hempergés után lefelé végig csókolt míg elér az alsó agyamig.
Mindenem felfalta lent. És jól csinálta. Semmi monotonitás, sok szemezés és huncut mosoly. Sok nyállal operált. Ténykedése közben, részéről felmerült, hogy nyálelszívót kéne alkalmaznia. Ezen nagyon jót nevettünk. Folytatta a boldogításom, miközben a tükör felé pucsította a fenekét és combjai között a puncija szemezett velem benne.
Csere után én kúsztam rajta végi lefelé a pillangósig. Mindene a számba került rajta lefelé. Ezen sok minden mesélni való nincsen. Lefetyeltem a mézest, amíg Maya az öröm jeleit mutatta és megköszönte a szülinapját:) Közben cicisimi, kéz összekulcsolás és alhasának simogatása ment. A legjobb résznél combjai közé szorultam és vénuszdombját puszilgattam meg a belső combjait.

Kis pihi míg piheg, addig is simi és összebújás. Megint csak elkezdett szájalni rajtam. Sokáig csinálta, nem zavartam meg, élvezkedtem. Mikor eszembe jutott a védelem akkor már Ő is úgy gondolta, hogy ideje. Felhelyezte, kis francia oldalról így kétszer láttam a tükör miatt, nem volt semmi. Kis síkosítás és paciban lettem az Övé. Vagy Ő az Enyém, nem is tudom. De nagy melegséggel fogadott be. Lassú fel-le mozgással kezdett. ciciket a számba adva. Király volt! Párszor csekkolt minket a tükörbe, ott is akadt össze tekintetünk. Saját filmem láttam volna egy kicsi istennő lovagol rajtam, ahogy ki-be járok a puncijában premierplán. Mindenféle paci volt, amit szemből kivitelezni lehet szerintem. Majd felültem és egymás nyakába borulva, ölelkezve mozgott Maya az ölemben. Megpróbálkoztunk egy olyannal, hogy Maya ilyen "pókfocihoz" hasonló pózban mozog az ölemen míg ülök, ez annyira nem adta ki így váltottunk misszire.
Ez annál jobban. Most én tempóztam a szűkségben. Lábak nyakba, egy láb nyakban, két láb terpeszben ráhajolva gyorsítva, Mind jó volt. Sokat szemeztünk. Csókoltam, be-be kaptam a melleit miközben tornáztam vele. Összeizzadtam a Lelkem, megtörölt itt-ott. Mint kiderül nem mindkét láb egyformán hajlékony :) Ezek után hátulról szerethettem kedvesem. Kérte hogy ne úgy mint a múltkor, ne kössön ki a TV-ben:) Kitolta a popsiját, kezével besegített a megfelelő helyre. Kis lötyögés után gyorsítottam, remélem még vállalhatót tempóra. Míg elélveztem így maradtunk Maya hangja is megjött, ami még inkább vezetett a cél felé. Egy-két nagyobb lökéssel bevégeztem derekát átölelve magamféle húzva. Hasra feküdt, mentem vele még benne és így pihegtem, szuszogtam rajta. Szétválás közben végig csókoltam a gerincét. Majd lihegve az ágyra roskadtam hanyatt.

Kaptam inni. Ő addig rendbe szedte magát. Visszatért, az ágyon bújtunk, dumcsiztunk még egy kicsit. Aztán dobtam egy gyors búcsúzuhanyt, amíg öltöztem Ő is. Láttam civilben, nagyon kis nyárias sexy volt. Abban a ruciban a tekergetők átütöttek rendesen:) Kikísért a cipőkanalat nem éri el :) Majd Ölelés és az a fránya, 4 éves lépcsőház várt újra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az egyeztetésen kívül szóba sem került, a helyszínen sem. Automatán kihelyeztem a szobában található komódra

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mayával megint minden móka, kacagás és élvezet volt. Most nem bántott szokásától eltérően:) Így lehet még találkozunk:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-09-21) : Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak.

(2020-09-15) : Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

felejthetetlen: 12db
(2020-07-20) : ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt,

(2020-06-21) : Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk.

(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

nagyon jó: 4db
(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 5db
(2020-10-25) : Nem sokat lacafacázott, egyből szájba vett, aminek rögtön meg is lett az eredménye. Nagyon finoman csinálta, lassan, végig egész hosszában bevette, sok nyállal, pont ahogy szeretem. Közben a popsiját is moziztam hátulról a szemközti tükörben. Majd 69 jött, de pár perc után le is kellett állítanom, mondta is, hogy érezte, hogy hamarosan le fogom állítani :) Kértem, hogy szemből üljön bele, valahonnan egyből elővarázsolta a gumit,

(2020-09-24) : Adott egy törcsit, elmentem egy gyorsat tusolni és visszatértem után még kb 1 percig dumáltunk utána pedig kérdezte, hogy most már bekaphatja-e amire a válasz: persze elsősorban ezért jöttem :) Hát emberek igazi bőnyálas pornós szopásban részesültem, bár mélyre nem megy egyáltalán amit meg is jegyzett, hogy "még jobb lenne ha jobban be tudnám kapni",

(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.