39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-22
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Édes szexpartner
LEHETNE JOBB
szexpartner

Édes-

V.I.P hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-01 09:50:40

MrExkluzív
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
3
Hasonlóság:
1
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Édes beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon felhívtam, ott minden rendben volt, mindent vállal, ami az adatlapon van.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Kicsit keresgéltem a bejáratot, mert a megadott cím nem ugyanaz a név, mint az utcanév, de az ajtó felett mégis az a név szerepelt. Autóval mentem, parkolni jóval odébb tudtam csak egy élelmiszerbolt parkolójában. Míg visszaértem, bezárták a kaput, volt egy kis para, hogy szabadulok, de a kutyát sétáltató fazon elmondta, hogy jönnek-mennek a bérelt parkolósok és nemsokára ki fogják nyitni, akkor slisszoljak ki.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Abban a háztömbben mások is rendelnek, voltam már ott másik lánynál. A lakás szép, fürdőszoba egyszerű. A félszoba amiben fogadott, mintha ablaktalan lenne, de felfedeztem, hogy van ablakja. Az ágy fért el benne meg egy kis szekrényke.
Édes külseje
Tetszett:
1
Adatok valóságtartalma:
1
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
2
Itt ért az első negatív meglepetés, mert az adatlapon 21 év van feltüntetve, inkább 30 hoz közelít. Másra számítottam, de annyira vártam a találkozót és a kedvező árfekvés miatt maradtam. Fehérneműben fogadott. Több tetoválás is volt rajta. Alapvetően nem volt a zsánerem, de gondoltam lövök kettőt és elhúzok haza. Szerintem a képekre egyáltalán nem hasonlít, vagy lehet Édes barátnője fogadott, csak ezt nem közölte.

Action
Natúr francia (előjátékként):
2
Aktus:
2
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Vibrátoros játék:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Kértem az együtt fürdést, elutasította a járvány miatt, ami már nincs. Csókot sem engedett, nyalakodni sem, ujjazni sem. A higiéniát túltolja. Otthon fürödtem. A helyszínen is lefürödtem. Aztán a szobában a kezembe nyomott fertőtlenítőt. Majd ezután a farkamat lespriccelte fertőtlenítővel és utána natur franciában részesített. Ja, előtte mondta, hogy ne simogassam a mellét, mert érzékeny, csikis. Ha röhög tőle, szájzára lesz. Volt már rá példa. Ezek után még mindig el tudtam lazulni valamennyire. Amúgy tényleg szó szerint röhög, már szinte röfög. Egész jól szopott, bekeményedtem.
Két pózban lehet vele lenni, ha ő hátán fekszik, vagy hátulról, mert a térdét valamikor műtötték. Szemből kellemesen simogat, húz magába, ez jó volt. Nyakamat csókolgatta, jól esett. Hátulról óvatosan kellett csinálnom, mert nagynak tartotta a méretemet, szerintem átlagos. Akkora mint a dildo, mintha az enyémről formázták volna hosszban és vastagságban is. Amúgy mikor hátul voltam, finoman húztam, hogy felemelkedjen a felsőteste, szinte lovagolt rajtam, itt nem fájt a térde... Csiklóval engedte hogy játszam.
Kértem, a popsiizgatást részemre. Mutatta a körmét, hogy új és nem tudja így csinálni. Mondtam, hogy sebaj. Kérdezte a vibrit. Így még nem próbáltam, de egyszer élünk és éreztem, ha nem kapok plusz impulzust a sok mínusz után, akkor nem lesz itt élvezés. Vibrit ügyesen használta, arra nem volt panasz. Közben szopott, verte. Mivel nem voltam felhúzva az előzményektől, magamon segítettem gumi ledobása után.
Kicsit pihegtünk, dumáltunk és kértem masszírozást, nem volt emlékezetes. Ezután fordultam, szopott, én fenekét simogattam. Reménykedtem, hogy nem lesz szájzár és nem kell hívni a mentőket. Milyen vicces lett volna, ha úgy szállítanak el minket, hogy a szájában vagyok :)
Gumit kértem, ismét szemből támadtam. Fárasztó volt és féltem, hogy valamilye eltörik vagy szájzára lesz, ezért lefeküdtem a hátamra és kézzel jó sokáig felváltva vertük míg sikerült elérni a célt.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
2
Átlag alatti rózsacsokrot előre kéri és elteszi. Szerintem tisztában van a képességeivel, emiatt sem kér sokat. A higiéniát viszont nem lehet últolni :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kihoztuk a helyzetből a minimumot. Elég groteszk lett az egész. Mintha a barátnőmet néhány hónapja elütött volna egy kamion és most próbálkoztunk volna, ilyen érzésem volt. Ezen kívül azért nagyon jót dumáltunk. Végül is kielégültem és a lelkemnek is jót tett a beszélgetés. De azért másra számítottam, emiatt nem fogok visszamenni.
Webmesteri megjegyzés
A képeken a hirdető van, sajnos már nem a legfrissebbek, az életkor pedig nem ellenőrzött :(

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Édes szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Édes nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókÉdes legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-07) : Nagyon izgató látvány volt , egyből müködésbe indult a fantáziàm. Maga mellé húzott és cirógatott mindenfelé. Èn is próbàltam őt, de emlékeztem rá, hogy csikis, így inkább hagytam őt kibontakozni. Mivel látta, hogy kezdek kemènyedni, így nekilátott a franciának. Finom, puha szájával lendületes tempóval dolgozott rajtam.

(2018-06-28) : A finom, lágy, szembenézős stílust néha mélytorkos elemekkel fűszerezte, így elég hamar kőkemény lettem. Gumit húztunk és Édes nyeregbe is pattant.

(2018-02-15) : .Kellemesen franciázott miközben bársonyos bőrét érezve a fenekét simogattam .Ebben a helyzetben azt hittem végigviszem a dolgot, de hirtelen ötlettől vezérelve kértem forduljunk 69 be.

nagyon jó: 10db
(2020-07-28) : Majd mondta, hogy most én következek. A hátamra feküdtem és kértem, hogy lovagoljon meg. Tetszett neki az ötlet és kézzel életet lehelt az öcskösbe, de egy kicsit korán húztunk gumi, mert nem akaródzott a helyére menni, de mihelyt lepörgettem a gumit a tövére, akkor már a helyére ment.

(2020-01-27) : A finom csókolózás után egy alapos franciás kényeztetés következett. Érzéki volt, ám jó mélyen bevette és aztán ki sem vette a szájából addig, amíg jó kemény nem lettem. Kértem is a gumit, mert nem akartam túl korán elsülni.

(2019-07-09) : Kitartó munkámnak meglett a gyümölcse, finom remegésekkel és sóhajokkal elélvezett. Igazinak tűnt, utána sokáig extra érzékeny volt. Gondoltam eljött az én időm, kértem szájacskájával varázsoljon teljesen harckésszé, majd húzzunk gumit. “Sajnos” annyira finoman franciázott, hogy szóltam neki, itt most nem lesz szükség gumira. Bőnyállal, finoman franciázik, teljesen barátnős volt az érzés. Csodásan le is rendezett, a végén én is érzékeny voltam

: 16db
(2020-10-26) : Annak érdekében, hogy magasabb szintre emelje izgalmi görbémet megkért, hogy dőljek háttal a párnáknak és a lábaimat minél nagyobb terpeszbe tegyem. Mivel elég laza vagyok a szó összes értelmében így eleget tettem eme kérésének. Majd francia nyelvre váltott. Ebből én egy szót sem értettem, de a velem egy korú csak úgy itta minden szavát. Pörgött a nyelve rendesen. Nagyon ügyesen franciázik, sikerült is pillanatok alatt haptákba vágni a farkamat.

(2020-07-05) : Finoman szájába vett, és változatos technikával kényeztetni kezdett. Előbb csak a végét vette be, és nyelvével a szájában izgatott, majd egyre hosszabban bevett, de nem koppanásig, kb négy ötödig. 8nem volt klasszikus mély torok)

(2020-06-08) : Ezt követően elhelyezkedett lábaim között hasa alá téve mások által elnevezett szopó párnáját és ezután után elkezdte kényeztetésem, ami után jött a pozitív élmény mikor is szájába vette férfiasságom és olyan finoman bő nyálasan kezdte

lehetne jobb: 2db
(2019-12-30) : Tehát összességében jó volt, NFVSZ-t kértem, azt maradéktalanul teljesítette. Sőt. Sok lány már 2mp után kiveszi a szájából és rohan a zsepihez

(2017-03-02) : Lábakkal kezd, majd folyamatosan halad felfelé, erőteljes masszázs a háton, deréktájékon, illetve külön meggyúrja a karokat is. Változatos hőmérsékletű illatmentes krémet vagy olajat használ, igény szerint. Ő maga az olajat kedveli.

rossz: 1db
(2018-12-24) : Nos, itt kissé hiányosnak éreztem a a produktumot. Fürdésem után egyből lefeküdt az ágyra, kissé várakozó állás (fekvés :-) ) pontra helyezkedve, így kezdeményeztem én. Kérdezte

egyeztetési probléma: 2db
(2019-09-09) : Mondta, hogy valószínűleg múltkor beugrott valaki helyett. Mondtam hogy ez mind rendben, de a mostani randit felejtsük el. Így cipő vissza és tipli.

(2019-03-12) : Ház elől telefon. A már hallott hölgy elmondja, miként jutok fel. Az ajtóban már várnak és beljebb tessékelnek. A lány, aki fogad nem azonos azzal, aki a képeken van. Mikor ezt szóvá tes...