FRUZSI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

FRUZSI-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-29 15:00:55

Influencer
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

FRUZSI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Fruzsi már régóta a figyelmem fókuszában volt, mert az adatai és a nagysikerű műtermi képei alapján, egyértelműen az esetemnek tűnt.

Azonban, a róla szóló beszámolók, nem motiváltak, ambivalens érzéseket ébresztettek bennem, ami miatt egy darabig vártam, még hezitáltam a meglátogatásával.
A kíváncsiság erősebb volt bennem, mint a türelem, ezért úgy döntöttem, magam járok utána, hogy milyen is Fruzsi. Reménnyel tele kezdtem szervezni a randinkat.Egyeztetés könnyen ment, jó előre tervezve, egyből kaptam időpontot hozzá. Aznap, amikor hívtam, pont nem dolgozott, egy kedves hangú kolléganő tájékoztatott a lehetőségekről és írt be a naptárba.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Ismert intézmény az árnyas fákkal szegélyezett, csendes utcácska elején. Stadionok elnevezésű, forgalmas csomóponttól gyalogosan lehet megközelíteni. Autóval a Stefánia út irányából lehet behajtani. A területparkolási zónában van. Jegyet kell váltani.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Biztonságos társasház. A több szobás lakás erre a célra berendezett szobákból áll. Már a belépéskor barátságos hangulatfény és kellemes illat fogadott. Puha szőnyeg minden felé. A foglalkoztató helyiség minden igényt kiszolgál. Diszkrét fények, kellemes zene, nagy tükör, komplex masszázspad, széles tatami, bőr fotel, digitális klima….stb. Minden perfect.
Fürdőszoba tökéletes tisztaságban várja a látogatókat. A fürdéshez gazdag tusfürdő választék szolgálja a maximális komfortérzést. A mosdónál kézfertőtlenítővel lehet sterilizálni a kezünket. Szájvízből is van több ízesítés.
FRUZSI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Fruzsi adatai és a helyszínen készült képei a valósággal egyezést mutatnak.

A hajszíne azonban változott. Jelenleg világos barna a haja, ami közelít az eredetei hajszínéhez. Ez a lágy szín, így szépen harmonizál a világos bőrével és az ovális fejformájával. Valamint jól illik a kék szeméhez is.
Ami a képekről csak sejthető, de élőben aztán a legjobb, az alkatához képest kicsit nagyobbacskára nőtt mellei. Igazi telt, kerekded, alma formák, tökéletes ruganyossággal bírnak. Rózsaszín bimbócskái nagyon érzékenyek, ezért csak óvatosan szabad velük incselkedni.
Popsija is kemény, izmos. Jó érzés volt markolászgatni.
Aprócska lábfeje és tenyere van. Nekem egyből feltűnt, hogy ez nem felnőtt konfekció méret.

Valami, színes, kétrészes fehérnemű együttesben fogadott, amiben eléggé „étvágygerjesztőnek” tűnt Fruzsi. Kellemes idomait szépen megcsodálhattam. Azért sem maradt meg elevenen az emlékeimben, mert amikor a fürdőből a szobába visszaérkeztem, már teljesen pucéran várt. Az a látvány pedig teljesen törölte az előzményeket.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fruzsi azt mesélte, hogy a masszázst itt tanulta, kolléganőktől.
Nagyjából egy éve gyakorolja napi rendszerességgel. Megvan hozzá a szakmai tudása és a tapasztalata is. A megfelelő kondícióval rendelkezik, ez a jó fizikumán is látható.
Én azonban mégsem kértem belőle, pedig többször is felajánlotta. Az erotika jobban érdekelt.

Rövid ismerkedés után, amikor már éreztem, hogy kezdi elengedni magát, mentem csak fürödni. Nagyon körültekintően intézte. Rituálészerűen előttem és utánam is lecsekkolta a tisztálkodó helyiséget, ahogy azt tanították neki. Tetszett ez a figyelmesség.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Amint, már azt említettem, amikor én a fürdőszobából visszatértem, Fruzsi már meztelen volt. Imádom az ilyet.
Gyönyörű volt, ahogy a sejtelmes fényben a nőies idomain kéjes táncot járt a fény. A mellbimbói hegyesen meredtek az irányomban. Nem volt egyszerű a szemkontaktust tartani, megpróbáltam, de nem erőltettem. Szemeim a cipó formájú melleit és a simára borotvált puncusát pásztázták. Mint egy multi funkciós szkenner készültek az agyamban a gyors képek róla.

Semmi cécó, akkor csapjunk bele, gondoltam. Közelebb léptem hozzá és átöleltem a kis hölgyet. Ő egyből viszonozta, sőt a nyakamat is átkarolta. Egyből húzott magához csókolózni. Nem reméltem ilyen dinamikus kezdést, de nagyon tetszett. Belépésemkor olyan udvarias magatartást vett fel, amitől én Fruzsit szende, lánynak könyveltem, amit ez a progresszív megnyilvánulása most azonnal annullált.
Igazi nyelves csókcsatája nagyon izgatóan hatott rám. Közben egymás testét simogattuk. Felfedező túrára indultak kezeim. A tenyerem a melleit és a fenekét markolászták. Természetesen a puncikája sem maradt ki. Mintha csak, egy érzékeny, érintő képernyőt simogatnék az újbegyeimmel, úgy kezdtem vele ismerkedni. Hamar benedvesedett délen, csiklója már a nyelveimre vágyott, de én még húztam egy kicsit az időt, mert jól esett vele a smárolás.

Majd a tatami közepére fektettem, hanyatt. A feje alá párnát tettem és elindultam vénuszdombja felé az arcommal. Szemeit lehunyta és átadta magát az érzéseknek. A lábai közé könyököltem és megkezdtem az áldásos tevékenységemet. Amíg én a vagináját nyalintottam, addig ő a melleit markolászta és kéjesen sóhajtozott. Fruzsi, egyáltalán nem az a hangosan, nyerítve élvező típus, nagyon disztingváltan adja elő magát. Igazinak, eredetinek tűnt az orgazmusa. Tetszett.

Ezután következett a Fruzsi-féle francia óra. Helyet cseréltünk, most én feküdtem a szivacs közepére. Ő mellém térdelt és úgy kényeztetett. Nem szégyenlősködött, egyből bekapta, szívta, nyalta, ahogyan azt kell. Jó volt látni, ahogy a mellei ringadoztak a cumizás tempójában.
Ráfogott a rudamra és kb a háromnegyedéig benyelte. Ugyanazon tempóban szopikált, és erőteljesen presszionált. Aktivitására nem lehet panasz, kitartóan csinálta.
Kértem, hogy menjen a lábam közé és szemből is mutassa be ezt a performace-t. Engedelmes, ügyes tanítványként egyből eleget tett a kérésemnek. Pajkos tekintete gyakran találkozott az enyémmel. Nem éreztem rajta prűdséget. Tette lelkiismeretesen a dolgát. Nyálazásról se feledkezzen meg, éppen szólni akartam neki, amikor is jó nagy adag, sűrű nyálat csorgatott a tarisznyámra. Azt, előbb az aprócska ujjaival szétoszlatta a rudamon és a golyóimon. Majd a golyszikat is egyesével megcsókolászta.

Újra visszatért oboázni. A tövénél most is egyik kezével jó erősen rámarkolt a farkamra, majd kifejezetten erős vákuummal szívni kezdte. Közben nyelvével a makkom alsó részét birizgálta. Intenzív kényeztetésben volt részem. Ágyékommal kavaró mozdulatokat végeztem, ezzel instruáltam őt a számomra kényelmesebb tempóra és formációra.
Hosszú orális hadművelet volt ez, rendesen megdolgoztattam őt. Kitartó munkájának meg is lett az eredménye. Az ajaki között ért el a vég. Dicséret illeti,azért, hogy hosszan a szájában tartott és az ernyedés beálltáig kényeztetett. Kitűnő élmény biztosítva ezzel nekem.
Amikor, a lankadás jelei kezdtek mutatkozni, akkor felpattant, adott egy papírtörlőt nekem és elment rendbe szedni magát.

Visszatérésekor hozott nekem frissítőt és mellém feküdt.
Szokatlan módon oldalt fekve pozicionálta magát. Én egyből kapcsoltam és felvettem a kiskifli-nagykifli pózt. Kellemes hangulatban teltek a hátralévő perceink.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első látogatás lévén, érkezésemkor adtam át az átlagos méretű virágcsokromat. Megköszönte, diszkréten kezelte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kohézió létrejött közöttünk erre az egy órára.
Fruzsi egy kellemes testi adottságokkal rendelkező fiatal nő, akiben csendben megbújik az erotika. Van benne egy jó adag (pozitív értelemben vett) megfelelni vágyás, ami ösztönzi őt a tanulásra és a fejlődésre.
A finom csókjával és a nfvsz befejezéssel sikerült engem megszédítenie. Felejthetetlenné tette a mostani találkozásunkat. Érdemes volt várnom erre az alkalomra, nálam mostanra érett be az erotika gyümölcse.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés FRUZSI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-02 00:33:16
Figyelemfelkeltő írás az már biztos. A tőled megszokott színvonalon. Be is raktam a listába. Köszi a megosztást!

2020-07-01 16:14:27
Jó, hogy elmentél Fruzsihoz és megírtad. Mi meg egy jól megírt és részletes beszámolót olvashattunk. Megtudtuk, hogy nem kértél masszázst és fürdés után már meztelenül várt. Sok nyelves csók volt és finom nyalakodás. Speciális francia órát kaptál és ajkai között ért el a vég.

2020-07-01 15:10:12
Igen részletesen írod le kalandodat Fruzsival. Persze minden sorát olvasva csakis megerősíteni tudom hitelességét remekművednek, hisz hasonló élményekkel távoztam én is a Hölgytől! Remek munka....szép élmény!

2020-06-30 22:45:39
Ismét jó érzékkel választottál magadnak lányt ebből a legendás hírű intézményből!
Örömmel olvastam,hogy Fruzsi mostanra már kiváló vendéglátóvá lett, aki maradandó élménnyel ajándékozza meg a hozzá betérőket!!!

2020-06-30 16:19:33
Ismét egy remek tudósítás, amihez nem is kell semmit hozzáfűzni. Aki még nem volt Fruzsinál az csemegézhet a kűlső leírásánál, aki pedig régebben járt nála, újból kedvet kaphat a látogatáshoz.

FunkciókFRUZSI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-05-28) : Bekrémezett tenyerével végigsimította rudam kupoláját, majd a száron végighúzva kezét, a zsákos családot is üdvözölte. Lassan húzigálta rudamat, majd észrevetten,hogy nedves ajkai rátapadnak alul a szárra,és elindul felfelé,mintha csak egy cső kukoricát majszolgatna.

nagyon jó: 2db
(2020-01-10) : Szépen hanyatt fordult,és finoman végig puszilgattam szép arcocskáját,kecses ívű nyakát, majd el akadtam kemény cickóiban. Élvezettel vettem számba már követelőzően ágaskodó bimbóit,nekyek szinte átszúrták falánk nyelvemet,majd körbecsókolgattam kemény mellecskéi

(2019-06-26) : A masszázshoz masszázs krémet használ, ami könnyen lemosható. Következett a combom és a lábszáram kezelése. Ekkor már voltak finom és izgató benyúlások is.

: 3db
(2020-01-13) : A hátam és a vállaimat is átmaszkírozta, ezután jött egy csuszka masszázs ami újra beindította vágyaimat de ez a következő részhez tartozik. A masszáz közben nem sokat beszélgettünk, de ez az én passzivitásomnak volt köszönhető.

(2019-08-06) : A masszázst csak a barátnőktől tanulta, nem voltak rosszak a mozdulatok, de valójában sem határozott koncepció, sem szakmai tudás nem volt mögötte. Gyakorlatilag egy krémes simogatás, ami nekem - sajnos elég kötött vagyok - nagyon gyenge volt, viszont úgy általában, mint simogatás kellemes.

(2019-06-11) : Fruzsi elmondása szerint ezen a területen pályakezdő, a masszázst sem tanulta, csak barátnői mutogatják neki, hogyan és mit csináljon. Az első levezetés után a tatamiról attelepedtem a masszazspadra, hogy neki kényelmesebb legyen. Ezután lelkesen nekem állt, és megpróbálta rajtam bemutatni azt amit ellesett.