Liza 21 erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-29 13:28:00

brokkoli
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Hetfőn reggel kilenckor ragadtam telefont, tízkor nála voltam. Úgy éreztem, hogy vele beszéltem.
Megközelítés
A Kondorosi úti lakópark, élménycentrum, innentől sok embernek nem kell ezt részletezni.
Helyszín
A lakás is a szokásos ezen a környéken, új építésű, a rendelő szobában félhomály, tatami a földön, mellette egy diszkrét tükör. Halk, lágy zene szól.
Liza 21 külseje
A fotók hűen ábrázolják őt. A valóságban kevésbé éreztem skinny-nek, de azért a csípőjét majdnem körbeértem két kézzel, szóval... A cicik aprók és jól reagáló bimbókkal rendelkeznek. Arcra egészen magával ragadó Liza, legalábbis, aki szereti, ha egy kedves arcú, ártatlan, romlatlan szépséggel van dolga. A punci kezdetben kislányos volt, de aztán hamar megduzzadt és követelte a magáét.

Erotikus masszázs
A masszázs részre kár szót vesztegelni, mi is kevés időt vesztegettünk rá. Egy törődő simogatás volt valahol az elején :)
Vannak lányok, akiknél ez a rész szinte elhanyagolható, nos Liza is ilyen.
Levezetés
Amire a leginkább emlékszem, mert végigkísérte az együttlétünket, hogy folyamatosan csókokkal kerestük egymást. Ülve, félig fekve, teljesen fekve, ő felül, én felül. Izgalmasan, keresve, ismerkedve, okosan csókol, nem az, aki egy monoton ritmusban dugdossa a nyelvét a szádba és ezért neki is ez esik jól. Nem nagyon lehet ezt részletezni, mivel nem vagyok költő :) Úgy foglaltam össze neki, hogy olyan, mint amikor 16 éves koromban a szerelmemmel csókolóztam, csak ő közben ritkán izgatta olyan ügyesen a farkamat, néha-néha már-már az aktust imitálva. A bevezető csókváltások után szó szerint lenyaltam és leharapdáltam róla a melltartót és a bugyit, hogy egyenlőek legyünk. Az első igazán említésre méltó etapban Liza a karjára támaszkodva ült én pedig mellette térdelve simogattam a puncit kívülről, miközben az ujjaimra bő nyálat csurgattam a nagyobb hatékonyság jegyében. Nagyon lassan ingereltem őt, egyrészt én is szeretem a lassabb tempót, másrészt tényleg csodálattal töltött el, hogy egy ilyen szépség teszi szét előttem a lábait és kínálja fel a kis kincsét kényeztetésre. És amikor egy idő után az ujjamat óvatosan beljebb csúsztattam, akkor nem igazán lepődtem meg, hogy fokozott nedvtermelést, izgalmi állapotot találtam odabent. Ezzel az új helyszínnel bővült az örömszerzésre nyitott területek száma, így ezen a területen is megkezdtem a tevékenységemet, amit olyan siker kísért, hogy nem hittem a szememnek és a szerencsémnek, hogy egy ilyen érzékeny és élvezkedő lánnyal hozott össze a sors, hiszen én is azok közé tartozom, akik adni is nagyon szeretnek, nem csak kapni. Teljes sikert úgy éreztem, hogy nem sikerült elérnem.
Mellé heveredtem és folytattuk a csókokat, én sokszor kicsit eltávolodtam, hogy lássam kicsit az arc részleteit is. Csoda! Liza közben végig izgatta a farkamat, játszadozott velem a kis bitang. Én közben áthajoltam rajta, a fenekét gyúrtam, a hátát simogattam, a nyakát nyalogattam, a haját megragadva csókoltam, sajnos a borostám végig kellemetlenséget okozott neki, bár próbált nem figyelni rá, de megborotválkozva menni hozzá, fiúk!
Rájöttem, hogy még ki se nyaltam őt, micsoda figyelmetlenség! Viszonylag hamar rájöttem, hogy csak nyelvvel dolgozhatok, mert a borostám kellemetlen Lizának és az is nagyon hamar kiderült a testbeszédéből, hogy a lágy és lassabb futamokat részesíti előnyben kedves vendéglátóm. Annyira nagy élmény volt őt izgatni, kényeztetni, közben a cicikhez felkalandozni, a két feneke alá nyúlni és markolni közben, hogy állandóan elkalandoztam és nem tudtam a jelzéseire figyelni így sajnos csak a végtelenségig felizgattam őt, de nem sikerült elrepítenem, állandóan a túlzott vehemencia vétkébe estem, túlzottam elragadtattam magamat, szóval Liza valahogy diszkréten kihátrált a jelenetből.
Így ismét egymás száján találtuk egymást. Egy kis kézi izgatás és a szokásos csókok után Liza délre vette az irányt. Félig oldalról kezdte szopni a farkamat, miközben én a tükörben az elképesztő pucsításában gyönyörködtem. Felültem és úgy engedtem őt tevékenykedni, miközben én a fenekét, a combjait, a csípőjét, a lábát simogattam, gyúrtam és néha kicsit a tarkójára tettem a kezemet, hogy a kezemmel is érezzem azt a lüktetést, amit a szájával csinál rajtam. Nagyon magától értetődő volt a gondolat, hogy amikor kiadtam az egyértelmű utasítást: Keményen verd ki a farkamat, aminek ő azonnal annak leköpése után neki is látott, hogy ekkor is csókoltuk egymást, csak akkor távolodtam el kicsit, amikor közeledett a vég, mert a filmszakadás előtt még egy pillanatra látni akartam azt a szép arcot, amelyik a száját csücsörítve nyögdécsel miközben a keze a mennyországba repít engem.
Nem szoktam erre külön figyelni, de most meg kell jegyeznem, hogy amíg pihegtam, addig Liza nagyon alaposan letakarított engem :)
Elszámolás
Emlékeztem itt valamelyik beszámolóból, hogy ő valamiért action előtt szereti ezt rendezni, ezért erre most kivételesen figyeltem. Az az igazság, hogy jobb is így, mert ilyen élmény után az ajtón alig találok ki és képes lennék megfeledkezni róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nehéz volt megírni ezt a beszit, mert a PI ösztönösen nem engedte volna ezt meg. Viszont olyan klassz élmény volt, hogy szerettem volna, ha marad egy kis nyoma ennek a délelőttnek. Liza nekem egy nagyon érzékeny, a szexualitást szerető és azt élvezni tudó, a megfelelő húrokat pengetve könnyen izgatható hölgynek tűnt. Aki inkább egy lány és ez benne a csoda. Fiatal, lelkes, odafigyelő, de ösztönösen is az örömszerzésre termett kis csoda. Nagyon remélem, hogy másodszorra is hasonlóan nyitott lesz és izgalmas. És tegyük hozzá, hogy csak egy lusta hétfő délelőtti hangulatban kaptam el őt :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-01 19:45:56
Az eredményjelző táblára tekintve, szinte mindenkinek jól megírt az értékelése a beszámoló tartalmára. Konklúzió? Az olvasók nagy többségét, vélhetőleg csakis az erotikus részletezés érdekli, minden egyéb jellegű információ mellőzhető kategória. A beszámolók tartalmától ki mit vár el, az bizony lehet eltérő, még akkor is, ha az oldal szerkesztői sok évvel ezelőtt, nagyon jól megfogalmazták, milyen és mit tartalmazzon egy jól megírt beszámoló. Sajnos ezen útmutató, már nem fellelhető. Ami a tisztelgést és az emlékezést illeti, erről már korábban leírtam véleményemet. A tisztelet és elégedettség kifejezésének egyik legjobb formája, partnerem külsejének a lehető legélethűbb bemutatása és a rendszeres látogatás. Nem hinném, hogy attól lesz beájulva, ha jobban kicsomagolom, mi történt amikor eldurrantam a szájában. Emlékezés egy beszámolóban? Számomra ez inkább, mint egy új divatirányzat, korábban nem volt jellemző az erre való hivatkozás. Ami, vagy aki arra méltán érdemes, a legapróbb részletekre is emlékezem, hiába teltek el már évek. Persze azt is eltudom fogadni, hogy eltérő lehet a beszámoló szó olvasatának az értelmezése.

2020-07-01 10:43:54
Elolvastam tegnap a beszámolót, semmi gond nem volt velet, kifejezetten jónak gondoltam, ismét átnézve miattatok, a véleményem véltozatlan. Hasznos beszámolók, minden infóval. Akinek nem felel meg szíve joga, attól még ez jó.
A kötözködésnek meg nincs értelme. Egyetértek azzal, hogy a beszámoló nagyrész a részvevőknek szól, emlék, és tisztelgés a partner előtt.

2020-07-01 10:32:07
@Kspisti11. Sajnálom, ha ez jött le Neked abból, amit írtam. A véleményem írtam meg jól érthetően a beszámolóról, ennyi és nem több. Más a véleményed? Semmi gond, elfogadom és tiszteletben tartom. Mit gondolok, minek képzelem magam, mit és hogyan fogom fel? Nem hiszem, hogy ezt pont Neked kellene, mint a tutit megmondani! A személyeskedést kerülöm, akár csak a parttalan eszmecserét.

2020-07-01 09:59:10
@Felejtős: Már ne is haragudj, de az az érzésem, hogy úgy gondolod, a beszámolót miattad írja Brokkoli kolléga. Ez neki kell, meg esetleg Lizának jó vagy rossz (a tartalma szerint). Nekünk meg hasznos, vagy haszontalan, aszerint hogy kapunk-e belőle általunk használható infót. Te úgy fogod fel, mintha ez egy fogalmazás-verseny lenne, amelyben Te vagy a zsüri tagja, sőt ELNÖKE. Ez nem így van. TE és én hasznosíthatunk valamit ebből, és akkor ez egy jó írás, vagy semmi értéket nem ad nekünk, és akkor egy nem jó írás.

@Brokkoli: köszi, ez igenis hasznos volt.

2020-06-30 12:33:03
@Kspisti11. Nem a betük számát keveseltem, hanem az informális tartalmát. A "tűhegyesen pontos" lásd influencer méltatásai, leírásokat kedvelem, viszont nem tart vissza attól, hogy én is leírjam, amit láttam, sőt tapintottam. Olvasd el nyugodtan Nelliről írt beszámolókat. A mostani beszámoló, kőkeményen a levezetése lett kihegyezve, az összes többi fejezet igen szegényes használható információkat tartalmaz.

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

nagyon jó: 2db
(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 3db
(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..

(2020-06-05) : A testével nagyon jól el lehet játszani nem egy csiklandós fajta, ha lehetne napokat töltnék vele és élvezném fiatalsága gyöngyöreit. Közvetlen kedves barátnős feelingben telt el a masszás, be kell valjam inkább a gyöngyörködtem és ismerkedtem a testével , élménnyel mint inkább a masszázs törént.