16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Nina_Afrodité erotikus masszázs

erotikus masszázs

Nina_Afrodité-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-28 20:00:27

Rocci
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina_Afrodité reagálása

Édes Rocci!
Örülök hogy most is jólérezted magad:-)
A derekad rendberakása természetes dolog számomra:-)
Súgok is neked valamit ;-) Gyógymasszőri végzetségem is van;-) Ki lehetett az a boszorkány aki elcsavarta a fejed hogy ennyire nem figyeltél;-**

Csók Nina

Nina_Afrodité beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A múlt héten sajnos nem tudtunk megfelelő időpontot egyeztetni, de a sors kegyes volt hozzám és most is lehetőséget adott egy randira. Másodjára fel is vette a telefont és nagyon jól esett, hogy a keresztnevemen szólított mikor felvette. Egyeztetés pikk-pakk ment. Másfél óra múlva már ismét a jól ismert ház előtt álltam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Alle környéke, de azért nem túl forgalmas az utca. Tudva hogy mostanában nem egyszerű a parkolás Budapesten, és a környék amúgy sem a könnyű parkolásról híres így most úgy döntöttem tömegközlekedek. Ezt előre megkérdeztem tőle, hogy ez zavarja-e, de szerencsére rugalmas volt. 4-es metró Alle-ig majd 5 perc kellemes séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy rendezett környéken található bérház emeleti igényesen kialakított lakása. Aki volt már Ninánál az előző, amúgy a mostanitól nem túl messze található szentélyében az tudja mire számhat. Varázslatos hangulat, meghittség, tisztaság, csend és nyugalom. Bár nincs nagy összehasonlításom, de szerintem ilyen széles tusfürdő választék nem sok helyen van, szájvízből is volt többféle volt, és a randevunk akatt két tiszta törülközőt is kaptam.
Nina_Afrodité külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Húú hát erről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nekem nagyon tetszik Nina úgy ahogy van. Bár mikor beléptem az ajtón valami furcsa volt rajta, de hamar rájöttem, hogy a haja színe lett más a múltkorihoz képest. Nem tudom milyen vöröses haja lett, és bár azt mondta, hogy egy kis kavarodás miatt lett ilyen a hajszíne nem ilyet akart, de egyből mondtam neki eszébe ne jusson ezen változtatni, nagyon dögös. Nekem tetszik nagyon Nina. Az arca nagyon tetszik, a szeme, a mosolya, de legjobban a kisugárzása jön be nekem nagyon. És akkor még a hatalmas melleiről és formás fenekéről nem is szóltam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mikor megérkeztem Nina nagyon kedvesen fogadott egy, a képein is látható sexy fekete body-ban. Ismét kaptam egy érzéki csókot megérkezésemkor, majd beinvitált a szobába, ahol üditővel kinált. Mivel rövid beszélgetésünk alatt kiderült, hogy mostanában van némi hát problémám, egyből felállt és elkezdte megvizsgálni a hátamat mint egy sportmasszőz. Majd miután kitapogatta a probléma forrását, törülközőt adott a kezembe, hogy mehetek tusolni, majd vár a masszázspadon. Visszatérvén ismét rácsodálkozhattam formás alakjára, ugyanis már csak egy sexy fehérnemű volt rajta, ami fantasztikusan állt neki. Hasonfekve elhelyezkedtem a padon, hogy kezdetét vegye a relax. Gyertyafény, halk zene, selymes ujjai a testedet masszirozzák. A vállam-hátam tájékán kicsit hosszasabban időzött. Mivel ez nálam elő-elő kerülő probléma, tehát van viszonyitása alapom más masszőzökkel, és bár elmondása szerint erre még nincs képesitése, igen profi masszázst kaptam e téren is. Mikor jól meggyúrta a hátam-vállam kért hogy feküdjek az ágyra, ott mégiscsak kellemesebb a környezet az általam már nagyon várt csúszkamasszázshoz. Erről egyszerűen nincs mit mondani, ezt át kell élni. Kár hogy csak ilyen ritkán van rá módom. Ahogy érzed a testeden azokat a hatalmas melleket, ahogy néha csak épphogy érintik a bőrödet, néha meg teljes valójukban megtapasztalod valódiságukat. Majd miután már ő is teljesen meztelen és igy csúszkál a hátadon, minden testrészével megérintve téged, elkap az a nagyon erős altáji bizsergés, miközben egyszer-kétszer emlékeztetnem kellett magam, hogy masszázs lánynál vagyok, itt vannak határok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
De az ő kacérságának, fantáziájának, kezdeményezőképességének nincs. Hason fekve is ugyanolyan, ha nem még nagyobb elánnal folytatta a csúszkát, de most már egyre több időt foglalkozva a velem egykorúval. majd váratlanul nekem szegezte a kérdést: hogy van a prosztatád? Sajnos az én koromban ezzel már foglalkozni kell, de megmondom őszintén eddig eléggé testidegen volt számomra az ilyen jellegű kényeztetés. EDDIG. még most is beleborzongok, midőn visszaidézem az ott történteket. Ahogy kacéram a szemembe nézett midőn egy kezével lágyan a prosztatámat maszirozta, mig a másikkal és a szájával a velem egykorút kényeztette, vigyázva arra nehogy idejekorán vége legyen ennek a fantasztikus szeánsznak. De sajnos minden remek dolog egyszer véget ér egyszer, igy én sem birtam sokáig magamban tartani az utódokat. Őszintén szólva olyan extázisban voltam, hogy azt sem tudom hogyan lett végem. Arra emlékszem hogy egyszer csak mikor már kellően lenyugodtam ő ott fekszik az ágyon mellettem és a mellemet cirógatja. Én is elkezdtem testének felfedezését, de az órára pillantva szomorúan vettem észre, hogy nekem hamarosan jelenésem lesz vhol és még rendbe kéne szedjem magam agyilag és testileg. De legközelebb.... akkor már több időt fogok én is rá forditani.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár előre elkészitettem a rózsaszálakat megérkezésemkor, de úgy éreztem, ezért a fantasztikus prosztata masszázsért teszek mellé még pár szálat és úgy távoztam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindig meg tud valamivel lepni ez a tünemény. A múltkori randinkhoz képest most végig ő kezdeményezett, irányitott. A szó legjobb és legerotikusabb értelmében, mintha egy dominánál lettem volna. Emellett megtudtam, hogy klasszikus masszázst is igen magas fokon műveli. Hát és a prosztata masszázs....Ha tehetem, és mivel ez csak rajtam múlik, ezért igy is lesz, szóval mostantól csak és kizárólag az ŐT fogom keresni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina_Afrodité erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-06-30 20:41:22
Nina szárnyakat kapott. Ez is egy remek írás lett róla. Gratulálok

FunkciókNina_Afrodité legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2016-03-08) : Talpmasszázzsal kezdődött, majd alaposan átgyúrta a vádlijaimat, a combjaimat, a csípőmet, a derekamat, hátamat és a nyakamat. Mivel mindenem rendesen be volt állva, elég sokat küzdött,

felejthetetlen: 2db
(2020-09-23) : Megérkezésemkor, hosszan elbeszélgetünk (szóval hagytam őt kibontakozni :) ) Mesélt magáról, hogy mint képzeli el a következő rövid időt velem és nélkülem a hosszú életet :D (bár azt már biztos nehezen tudja elképzelni :)) Megbeszéltük mi legyen a program, bár ezt nehéz volt végig csinálni, mert a tusolás után szinte össze voltunk bújva

(2016-07-16) : Bőségesen használja az olajat, ez a bőrömnek kifejezetten jólesett. Nina kérte többször is, hogy szóljak, ha túl erős v. gyönge a masszázs, igyekeztem is visszajelzéseket adni,

: 12db
(2020-06-29) : Egyre többször úgy fordult, hogy a farkam a mellei között csúszkáljon, majd amikor már alig bírtam magammal akkor lágyan szopni kezdte. Hol gyorsabban hol lassabban csinálta és a csúcs előtt mindig visszavett.

(2020-05-17) : Fürdés közben Természetesen mind a ketten alaposan feltérképeztük egymás szinte összes porcikáját. Majd ezután bekísért a szobába ahol kellemes lágy zene szólt és megkért hogy hason fekve kényelmesen helyezkedjek el az ágyon

(2020-01-15) : De a hátamon voltak csomók jópáran, ezeket szépen kimasszírozta. Megmasszírozta a kezeimet is, nagyon jólesett. Az elején mondtam neki, hogy a lábaimat hagyjuk ki, igy azok helyett egy teljes testtel végzett csúszkamasszázst kaptam. Hihetetlenül erotikus volt, ahogyan az a két hatalmas síkos gyönyörű cici szánkózott a hátamon.