Szofi szexpartner

szexpartner

Szofi-

V.I.P hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-28 11:22:17

Imrus11
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szofi beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már nagyon régen beszélgettem itt vele üzenetben is, de aztán áttértünk viberre, ahol egy hirtelen felindulásból, mert már vagy kb 1 hete nem beszéltem vele, megkérdeztem, hogy van e szabadidőpontja. Hamar visszaírt, hogy bármikor tud fogadni. Így egy fél órával későbbi időpontot megbeszéltünk, és már indultam is hozzá. Számomra nagyon egyszerű volt vele kommunikálni. A parkolásnál ne felejtsük el, hogy szombati napon érkeztem hozzá, ezért volt sok hely.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni lehetett, nagyon simán, elsőre találtam helyet, az egyik közeli uszodánál. A címet nem lehet eltéveszteni, a bejutási kódot, akkor kaptam meg, amikor már a kapu előtt álltam. (GPS is odavisz). Bejutásom után, a lifttel kellett mennem, onnan pedig kis séta a lakásig. Sok ajtó előtt el kell menni, szerencsére senkivel se találkoztam.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás gyönyörű. Nagyon nagy lakás, kifejezetten takaros, amerikai konyhás, csodaszép nappali régi bútorokkal, ami igazán stílusos, a baszobában hatalmas franciaágy, friss lepedővel rajta, a zuhanyzó pedig zuhanyfüggönnyel felszerelve, így nem lehet elárasztani. Szájvíz kikészítve a mosdónál, tusfürdő elegendő mennyiségben. Szép lakás.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött várt, egy fekete kis lenge köntösben, számomra nagyon tetszett a magassága, hogy alacsony. A megadott adatai megfelelőek, a képek retusáltak, de csak a tetkói miatt, minden más, a képen eredeti. A szilikon mellei is csodaszépek, főleg egy ilyen apr lányhoz. Igazán vadító volt. A személyisége meg lenyügöző, de ezt majd később.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Szóval beléptem az ajtón, kinált üdítővel, majd levetkeztem és megmutatta a fürdőt. Megkérdezte, hogy közösen fürdünk e, de most nemet mondta, gyorsan leakartam fürdeni, hogy siessek be hozzá. A szájvíz használata után türcsibe be, majd az ágyra lehuppantunk. Onnan elkezdtük egymás ismerkedését, elöszőr csak szájra puszi volt, majd később lett belőle csók is (nem az smárolós fajta). Onnan lassan levezetett az útja, és szépen elkezdte, nagyon barátnősen a franciát. Bekapta lassan, nyelvét pörgette, majd fel - le nyalta, míg végül egy kicsit a környéket is megízlelte. Hamarosan felrakta a gumit, és misszibe folytattuk. Én is lágy voltam vele, lassan ereszkedtem be, és lassan is csináltuk. Nem gyorsitottuk a tempót, de érezni lehetett, hogy élvezi, és hogy mélyebbre dugjam, mert a lábaival átölelt a derekamon, és húzta magába. Lassacskán elért a vég, és a gumiba lőttem.

Letisztogatott, majd miután éreztem rajta, hogy dohányzik, így elszivtunk egy cigit. Közben sokat beszélgettünk, értelmes és okos nő Szofi, és szerintem laza is. :)
A cigi elszívása után kézmosás, meg szájvíz és vissza az ágyba.

Csak rám ült és csók, de már egyből állt a fallosz. Ezt kihasznáva egyből gumi, és már pacizott is, előre hátra, oldalra is. Amikor elfáradt, jött a kutyus és kérte hogy tövig nyomjam, mert érezte, hogy ez neki nagyon jó lesz. Nem álltam ellen, de nagyon óvatosan kezdtem el. Négykézláb kezdtük, majd ledoba a fejét, végül már hsaon feküdt, és a vége így ért el engem. Belelőttem a gumiba, és még utána hagyott lenyugodni. Utána még az ágyon fekve beszélgettünk, majd zuhanyzás, és eliszkoltam eme gyönyörűségtől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vállaltam, a csokromat leraktam az esemény végén az asztalra, és onnan nem tudom hova tűnt. Nekem nagyon megérte. Tervezem, hogy majd újra meglátogatom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Pozitív élményekkel távoztam, és én aki nem ilyeneket szoktam szeretni, mármint a barátnő feelinget, hanem inkább a pornós "dugjunk sokat, minél durvábban", most csak erre vágytam. Ő megszeretgetett, és ez most számomra elég volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-01 07:48:26
Remek irás és a hölgy reagja is tetszett. Már ezzel a hozzászólásával a figyelmem középpontjába került.

2020-06-30 11:49:09
Szia Drága! Köszönöm a beszámolót! Így ahogy olvastam, meglepett , hogy te inkább a pornós , keményebb szexet részedíted elönyben, mert abszolut nem ez jött át.... Én egy érzéki,kedves, és roppant inteligens férfit “ismertem meg” benned,de örülök, hogy ezt hoztam ki belöled,és annak is nagyon örülök, hogy jól érezted magad velem, várlak vissza! Csókollak! Szofi